Номинации за най-голяма муня

• 3 553 390
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 600
Това с чашката и кафето и аз съм го правила, но не го изсипах в чантата, а върху обувките си, докато се возех в асансьора. Mr. Green

Вчера дребоса се сеща, че днес е на училище и започва да приготвя раницата. Поглежда, че в бележника има неразписани оценки и ми ги носи. Разписвам ги, поздравявам го за добрия успех  hahaha и плъзгайки нагоре поглед, присвивам очи и  виждам , че подписите не са мои. Не са и на ММ. Thinking Обръщам първа странница на бележника - ми, той не бил на нашето отроче. Shocked Разписала съм оценките на друго дете!!! Crazy

Поне си минала само с чужд бележник. Аз вчера отварям пощенската кутия, виждам сметка за водата, вземам я, отварям я и аха да припадна- дължима сума 3403лв и няколко стотинки!!! Shocked Аха да получа инфаркт, но се съвземам, звъня на Софийска вода и от там ме убеждават, че няма такова нещо, а сметката ми е 12лв и някакви стотинки. Аз джафкам упорито, че на изпратената хартиена фактура пише 3403лв. и в този момент виждам, че това не е моята сметка, а сметката на едни съседи, чиято фамилия е много близка до моята (примерно Борисов и Бориславов).

# 9 601
  • София
О, това с водата и на мен ми се е случвало. Аз съм се отказала от хартиени фактури, но намирам в пощенската кутия един ден плик, и веднага отварям, викам си щом ми пишат нещо е станало. С големи червени букви, напречно пише ПРОСРОЧИЕ. Мигам, гледам, а парите ми ги взимат всеки месец от сметката автоматично. 2500 лева някъде, направо сърцето ми спря. Поглеждам името, то за съседите.  ooooh! Че го бях и отворила, ама въобще не видях, че апартамента е съседния, а не нашия  Embarassed

# 9 602
Изложих се много здраво пред една жена и сега се чудя как да оправям кашата.
Запознах се с мъжа й и реших да го коментирам. Казах й: " Ти си много хубава жена, а мъжа ти - не е." Тя ме погледна неразбиращо при което й казах, че тя е много хубава жена, а мъжът й не е ... хубава жена.  Wink
И наистина - тя е бяла, висока, симпатична жена. В очите прилича на мече, което при мен поражда асоциации, че ако ме гушне и ми каже, че всичко ще е наред, то наистина ще е така. Мъжът й е мургав (българин е), с прошарени брада и коса (къси), с очи с неясен цвят и ми прилича на маймуна. Embarassed
Реакцията й беше - "Добре, ще му кажа!"
Как да реагирам ако му е казала
?

# 9 603
Кво ти пука, свиркай си.
Аз обидите ги раздавам за добро утро. Mr. Green

# 9 604
  • Бургас
И аз това щях да пиша  Laughing свиркай си спокойно  bouquet

# 9 605
Все пак жената ми е важна. Не искам да оставям лошо впечатление в нея.

# 9 606
Все пак жената ми е важна. Не искам да оставям лошо впечатление в нея.
Станалото, станало. Не го мисли... Wink

# 9 607
  • София
Неможа ли да го извъртиш на шега Joy. Просто кажи, че си се пошегувала и си искала да кажеш, че е много красива, или че просто са много различни, те мъжете не е нужно да са красиви, а мъжествени.

# 9 608
  • Cyberspace
Ооооооо  Joy
Няколко пъти съм се изцепвала уникално тъпо и се измъквах с нещо още по-тъпо, но пък всички пъти проработи при неразбиращия поглед насреща ми - нещо от рода на:
"Ох, имаше един такъв виц/шега, но май не беше точно така, не ми се получи"
Получавам разбиране  Joy

# 9 609
В Общината има каса за плащане на сметки и дори там НЕ може да се плаща с карта.Само кеш.
И това не е вярно, плаща се с карта.

Аз, като клиент, съм в правото си да преценя искам или не искам да оставя бакшиш, а не някой да си го прихваща преди да ми е дал възможност да преценя.

Иначе, днес явно трябва да празнувам, щом цял форум ме мисли за свидлива. Аз може и да мога много работи в живота, ама да пестя хич ме няма.

Ти явно не си идвала в нашата община за да ми обясняваш,че не било вярно.За да напиша,че не може явно съм проверила,не виждам смисъл да се изказваш за нещо,което не познаваш!

# 9 610
  • София
Естел Бързоход, съмнявам се да каже на съпруга си, че е грозен  Laughing
Ох, не знам защо в ума ми изникна приказката за "хубавите ябълки и прасетата"  Laughing

С моя хич не се церемония... особено като брадяса.

Моят мъж беше в Сърбия. Забраил си мунята якето и всички ключове в Белград. Утре ще му ги донесат.
Та тез дни все някой трябва да заключва след него сутрин и да му отключва като се прибира.
Прибира се щерката на обяд и звъни. Ключът мушнат и тя не може да си отключи отвън.
Рекох ѝ да се сърди на баща ѝ. Тя недоумява защо.
- Ами заради ключа.
- Ама той нали няма ключове. Как е заключил?
- Ми не знам.
- Как е излязъл?
- Ми не знам.
- Сигурно ти си заключила...

А аз такъв спомен нямам. Спомням си сутринта как тя тръгна за училище и не можеше да си намери ключовете  Laughing Търсила ги навсякъде и не ги намерила. Казах ѝ да си провери джобовете на якето. Нямало ги. В крайна сметка след 5мин всеобщо търсене с баща ѝ все пак ги намерила в джоба на якето си.
И до тук свършват спомените ми за сутринта. Че бях уморена, бях... ама чак да не помня да съм ставала и да заключвам.

Звъня му по телефона и започвам директно с въпроса "Как излезе сутринта и кой заключи след теб". Очаквах все пак да каже, че съм била аз, но се оказа, че сина ми е заключвал сутринта  Laughing Не съм луда.

# 9 611
  • София
Той не може да е муня, муня е от женски род и се ползва за жени. Мъжът ти може да е мунчо.

Като една дърта свекърва и аз да се обадя с корекция Blush

# 9 612
Тя приказката за хубавите ябълки и прасетата е валидна за всяка двойка. Само че чуждите очи не винаги могат да разпознаят кой е ябълката и кой - прасето.

# 9 613
  • София
Мунчо Мунчов Simple Smile

Няма обаче да му се смея много, щот и аз успях да си забравя преди няколко месеца елека в сръбския офис Simple Smile То и без друго ми стана кат втори роден дом.

Тя приказката за хубавите ябълки и прасетата е валидна за всяка двойка. Само че чуждите очи не винаги могат да разпознаят кой е ябълката и кой - прасето.
Зависи какво чувство за хумор има жената.
Пасуваш и не наблягаш на нехаресването от твоя страна.

# 9 614
Естел, ако култивираш умението да броиш до 10, преди да изпляскаш на глас първата мисъл, минала между ушите ти, само ще спечелиш.
Приятелски съвет.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт