Номинации за най-голяма муня

• 3 553 109
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 585
Иии мунята за добро утро. Понеже често си ходя и говоря на сън, последните две нощи по някаква причина звъня по телефона на ММ, да ми се чуди човек на спящия акъл  newsm78 Човека на първия път (към 01:00ч.) дошъл от хола и ме питал защо съм му звъняла, нищо не съм му казала освен че не съм и до там. Реши че си е въобразил  Simple Smile Днес сутринта пак ме пита и дори ми показа че съм му звъняла към 5 сутринта пропуснатото повикване  Shocked Обикновенно ходя на сън и/или говоря ама да звъня не ми се беше случвало до сега или поне никой не ми е казвал  #Crazy Изцепки със сомнамболизъм мога да разказвам доста в интерес на истината, някой доста смешни а други... по скоро стряскащи Grinning

Преди... няколко дни, ММ и аз си говорим за един приятел, в един момент му викам че блока му е отсреща срещу нашия и той Shocked Започнахме един спор къде живее въпросния приятел. Та той всъщност живее зад този блок който аз посочвам. ММ ме бъзика че съм заличила цял блок от лицето на земята Joy

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 08:20 от Piper Halliwell

# 9 586
Една муньовщина от мен преди малко. Crazy
С дъщеря ми, която е на 7 години имаме едни и същи якета. Тя има ужаааасно лошия навик сутрин да не бърза. Стои, гледа си в една точка, блуждае, абе спокойствие лъха от нея. Обаче закъсняваме за градина и аз в бързината хващам едното яке и и го хвърлям на леглото и и казвам по-бързичко да се оправя, че нямаме време. Върша си аз моя работа и от другата стая чувам:
- Мамооооо, къде ми е якето?
- АЗ: Ами, на леглото ти!
- Това не е ли твоето яке?
-  АЗ: Не, как ще е моето? Обличай се по-бързо, че закъсняваме!
- Сигурна ли си, че с това яке ще ходя?
- АЗ: Да, естествено, обличай го!
Отивам в коридора и какво да видя, дъщеря ми стои облечена с моето яке и с жален поглед ми вика: "Сигурна ли си, че изглеждам добре? "  Joy Joy Joy

# 9 587
  • София
Скрит текст:
Иии мунята за добро утро. Понеже често си ходя и говоря на сън, последните две нощи по някаква причина звъня по телефона на ММ, да ми се чуди човек на спящия акъл  newsm78 Човека на първия път (към 01:00ч.) дошъл от хола и ме питал защо съм му звъняла, нищо не съм му казала освен че не съм и до там. Реши че си е въобразил  Simple Smile Днес сутринта пак ме пита и дори ми показа че съм му звъняла към 5 сутринта пропуснатото повикване  Shocked Обикновенно ходя на сън и/или говоря ама да звъня не ми се беше случвало до сега или поне никой не ми е казвал  #Crazy Изцепки със сомнамболизъм мога да разказвам доста в интерес на истината, някой доста смешни а други... по скоро стряскащи Grinning

Преди... няколко дни, ММ и аз си говорим за един приятел, в един момент му викам че блока му е отсреща срещу нашия и той Shocked Започнахме един спор къде живее въпросния приятел. Та той всъщност живее зад този блок който аз посочвам. ММ ме бъзика че съм заличила цял блок от лицето на земята Joy

Може проблемът да не е в сомнамбулизма, а  в телефона.
Имах един дето му стана нещо и започна сам да набира последният номер. Понякога го правеше по 2-3 пъти на денонощие, после няколко дена нищо.
И аз много се чудих, като ми звънне някой да ме пита защо съм го търсила по нощите. Накрая го излових, като набра сина ми, който беше до мен.

# 9 588
Това с ходенето насън е колкото смешно, толкова и опасно и притеснително.
Една приятелка така станала една нощ и извадила от хладилника яйца и кори за баница. Баба й казала, че следващия път щяла да я остави да направи баница и тогава да я върне обратно в леглото...  Mr. Green Чудя се какви ли може да ги свърши човек ако не е в безопастност ходейки насън...

# 9 589
  • Cyberspace
Мой познат ходеше насън и въпреки възрастта си не оставаше да спи сам, родителите му заключваха външната врата и скриваха ключа, защото излизаше. После приятелките, с които живееше - също. Не ми е близък и не знам към днешна дата как се справя с този проблем, но звучи доста плашещо.

# 9 590
  • София
Аз като дете бях тръгнала да изхвърлям кофата... Crazy Наще бяха много смешни, защото когато ставах до тоалетната, както се изправя от леглото и те и двамата в комплект скачаха от леглото и ме гледат, а аз се хиля и им казвам:"Спокойно, отивам до тоалетната." Laughing Друг път ставам отивам в банята и почвам да събирам нещо от пода, майка ми до мене и ме гледа /разказвала ми го е на другия ден/, и се опитва да ме накара да си легна.

# 9 591
Ами аз ходя на сън когато съм под голям стрес, възобнови се миналата година окончателно. Преди години съм излизала никой не ме е усетил и съм обикаляла блока в който живеех и отраснах, един приятел ме видял към три сутринта да се разхождам по ношница  Embarassed викал ме но само съм се обърнала и нищо, пак съм си продължила  Mr. Green Към днешна дата съм се събуждала пред външната врата в коридора, в хола, в кухнята... почти на всякъде из апартамента, ако се събудя се чудя къде съм и какво става, изпадам в паника докато се осъзная, събуждала съм се на земята. През останалото време като ходя на сън ММ се е след мен ако ме е хванал в крачка но не ме е будил. Разхождам се из целия апартамент и по някое време си се връщам в леглото. При един случай миналата година събуждайки се държах ключовете за външната врата в ръка с правилния ключ  Shocked изобщо хем ми е весело, хем не дано отмине че да се разхождаш на вън по ношница не си е работа  #Crazy имам и случай в който хем ходя, хем говоря и понякога ММ не разбира дали спя или съм будна в такъв момент.

daniabc моят го прави това с последния набран ама при допир, иначе сега е на сервиз та съм с един на копчета Самсунг, ММ каза че съм държала телефона в ръка и двата пъти, та може и това да съм направила, няма да се учудя Grinning

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 15:50 от Piper Halliwell

# 9 592
Пайпър, това звучи страшно  Confused Дано не създава проблеми  Hug

# 9 593
Пайпър, това звучи страшно  Confused Дано не създава проблеми  Hug

Благодаря Нефертари  Hug За сега не е създавало, и аз се надявам на същото, дано няма някакви инциденти нещо за в бъдеще Praynig

# 9 594
Една муньовщина от мен преди малко. Crazy
Скрит текст:
С дъщеря ми, която е на 7 години имаме едни и същи якета. Тя има ужаааасно лошия навик сутрин да не бърза. Стои, гледа си в една точка, блуждае, абе спокойствие лъха от нея. Обаче закъсняваме за градина и аз в бързината хващам едното яке и и го хвърлям на леглото и и казвам по-бързичко да се оправя, че нямаме време. Върша си аз моя работа и от другата стая чувам:
- Мамооооо, къде ми е якето?
- АЗ: Ами, на леглото ти!
- Това не е ли твоето яке?
-  АЗ: Не, как ще е моето? Обличай се по-бързо, че закъсняваме!
- Сигурна ли си, че с това яке ще ходя?
- АЗ: Да, естествено, обличай го!
Отивам в коридора и какво да видя, дъщеря ми стои облечена с моето яке и с жален поглед ми вика: "Сигурна ли си, че изглеждам добре? "  Joy Joy Joy

С глас се смях, като си представих погледа на детето Joy Joy Joy Joy

# 9 595
  • ВАРНА
 Днес за първи път след летния вирус ще пия кафе с мляко у дома.Сервирал ми го мъжа,пия аз и си мисля:
"Ей,загубени хора,как само са развалили хубавата смес".После се усещам,че съм пила от кафето преди болестта,значи проблема е в мен.
"Странно,няколко дена вирус и глад и как се променят усещанията.Ма много гадно това кафе,бе".Но си го изпивам почти всичкото.Минава мъжа ми и аз му се примолвам:
-Мило,я кажи,какво не му е наред на това кафе!?
-Хъм.....ми то млякото вкиснало.
Сега очаквам втора серия на "вируса"......

# 9 596
  • Cyberspace
Тази сутрин си вървя с кафенце в пластмасова чашка. Телефонът ми започва да звъни, хващам чашката със зъби и започвам да ровя в чантатаааааааааа... Навеждам се, за да имам поглед в тази безредица вътре и... Си излях кафето в чантата  ooooh! Tired

# 9 597
Тази сутрин си вървя с кафенце в пластмасова чашка. Телефонът ми започва да звъни, хващам чашката със зъби и започвам да ровя в чантатаааааааааа... Навеждам се, за да имам поглед в тази безредица вътре и... Си излях кафето в чантата  ooooh! Tired

Ооо, много гадно  Confused

# 9 598
  • 1st floor
Това с чашката и кафето и аз съм го правила, но не го изсипах в чантата, а върху обувките си, докато се возех в асансьора. Mr. Green

Вчера дребоса се сеща, че днес е на училище и започва да приготвя раницата. Поглежда, че в бележника има неразписани оценки и ми ги носи. Разписвам ги, поздравявам го за добрия успех  hahaha и плъзгайки нагоре поглед, присвивам очи и  виждам , че подписите не са мои. Не са и на ММ. Thinking Обръщам първа странница на бележника - ми, той не бил на нашето отроче. Shocked Разписала съм оценките на друго дете!!! Crazy

# 9 599

Веднъж вместо в пазарската торба съм мушнала кофичка айрян в дамската чанта, при ръбатите ключове  Mr. Green Усетих, когато започна да капе по земята.

Общи условия

Активация на акаунт