Номинации за най-голяма муня

• 3 554 910
  • 18 481
  •   3
Отговори
# 9 720
Линк, линк.  Praynig
Муня от днес: Излязох да взема памперси на бебето, вървя си весела и щастлива, муня не очаква, че след секунди ще види звездички. Влизам в магазина, напазарувах си и на излизане право във витрината,с такава засилка, че падам на дупе и плика с памперсите хвърчи. Резултата - червено петно на челото и болезнен з.....к. Много се смяха в магазина, ама кво да направя. 33uu Така лъскат тия витрини. Crossing Arms
Laughing Правила съм го този номер, че и на работа - сякаш не знам за прозрачната врата и не съм я бърсала лично ooooh!.

Разхождам си кучето и се наслаждавам на зеленините и цветята наоколо. Приближавам към едни рози и с пълна сила помирисвам една. Ммммм щастие и красота...Опиянена  продължавам нататък - пред друг двор едни много красиви бели цветя. Пак с пълна сила (компресорът отново е включен на макс) понечвам да разбера на какво ухаят тези красоти. Обаче те цветчетата малки и лекички, не като розите...и почти цялата китка ми влезе в носа догоре, барабар с всичката вода по тях. Така се втрещих и отскочих на метър и половина назад, все едно в храсталаците имаше банда чудовища.
По балконите наоколо имаше доста хора и вярвам, че са изпопадали от смях, но от срам не се огледах и се изнизах с нос, пълен с венчелистчета и вода и вадейки листенца от него.
И така - чак синусите ми разбраха, че въпросните бели цветя не миришат на нищо.

# 9 721
аз трети път едва се спирам да "събудя" темата за женената коза, самоубила се с найлон Blush
E, това трябва да се види Joy

Пазаруваме в Била днес и оставям за малко ММ при месата, за да отида до млечните. Връщам се и го виждам в гръб пред щанда за хлебни неща. Заставам до него и заявявам : "Вземи си, ама да не се чудиш после, защо тумбака не мърда" Mr. Green Обръща се някакъв непознат мъж, ухилен и ми казва "Така е, така е, няма да взимам" Mr. Green

# 9 722
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей я темата  Blush

и първоизточникът  Blush не разбрах точно кое искате  Peace

# 9 723
Балерина, ти си гласът на съвестта  Joy ох, много се смях  Laughing

# 9 724
аз трети път едва се спирам да "събудя" темата за женената коза, самоубила се с найлон Blush
E, това трябва да се види Joy

Пазаруваме в Била днес и оставям за малко ММ при месата, за да отида до млечните. Връщам се и го виждам в гръб пред щанда за хлебни неща. Заставам до него и заявявам : "Вземи си, ама да не се чудиш после, защо тумбака не мърда" Mr. Green Обръща се някакъв непознат мъж, ухилен и ми казва "Така е, така е, няма да взимам" Mr. Green

Барелинке, ще те вземам на пазар с мен  Joy

# 9 725
Събуди я, уникална тема е  Joy

# 9 726
За пръв път чувам за тази коза.  Joy Коя е темата?

# 9 727
ей я темата  Blush

и първоизточникът  Blush не разбрах точно кое искате  Peace

Shocked Shocked Shocked
И аз съм пропуснала, такава световна новина. hahaha

# 9 728
  • Карлово
Точно за тази тема си! Joy

Над снимката има линк към темата.

# 9 729
  • Бургас
Барелинке,горкият човек! hahaha

# 9 730
Точно за тази тема си! Joy

Над снимката има линк към темата.

Joy Joy
Оправданието ми е, че бебето реве, а тук е посред нощ. bowuu

# 9 731
  • София
Линк, линк.  Praynig
Муня от днес: Излязох да взема памперси на бебето, вървя си весела и щастлива, муня не очаква, че след секунди ще види звездички. Влизам в магазина, напазарувах си и на излизане право във витрината,с такава засилка, че падам на дупе и плика с памперсите хвърчи. Резултата - червено петно на челото и болезнен з.....к. Много се смяха в магазина, ама кво да направя. 33uu Така лъскат тия витрини. Crossing Arms
Laughing Правила съм го този номер, че и на работа - сякаш не знам за прозрачната врата и не съм я бърсала лично ooooh!.

Разхождам си кучето и се наслаждавам на зеленините и цветята наоколо. Приближавам към едни рози и с пълна сила помирисвам една. Ммммм щастие и красота...Опиянена  продължавам нататък - пред друг двор едни много красиви бели цветя. Пак с пълна сила (компресорът отново е включен на макс) понечвам да разбера на какво ухаят тези красоти. Обаче те цветчетата малки и лекички, не като розите...и почти цялата китка ми влезе в носа догоре, барабар с всичката вода по тях. Така се втрещих и отскочих на метър и половина назад, все едно в храсталаците имаше банда чудовища.
По балконите наоколо имаше доста хора и вярвам, че са изпопадали от смях, но от срам не се огледах и се изнизах с нос, пълен с венчелистчета и вода и вадейки листенца от него.
И така - чак синусите ми разбраха, че въпросните бели цветя не миришат на нищо.

Оххх, просто си го представих. Оххх,от 10 минути стоя в стаята и се хиля, колежката ми взе да се чуди за психическото ми здраве

# 9 732
  • Cyberspace
Линк, линк.  Praynig
Joy Joy Joy
Детето наскоро така се изплющя в една пицария в стъклото, миличкото  Mr. Green Сядаме отвън, но той трябва да влезе вътре на инспекция. Та влиза през вратата, мотае се, а пицарията с голеееееееми стъкла. Върви напред към стъклото и си мислих, че иска нещо да погледне, обаче го виждам как вдига крака да прескача рамката на прозореца, мислейки си, че е прагче и тряяяяяяяяс... Докато му извикам по име и си отпечата физиономията на стъклото. Първо хич не ми беше смешно, така се изтрещя... Ама после се посмях, не се сдържах  Mr. Green

# 9 733
 Joy Joy Joy посмях се с всички ви

Мунята от последните дни. Онзи ден да изляза на терасата и се халосах във вратата на терасата, същата вечер пък се спънах в краката на брат му на ММ. Днес пък реших че трябва да скастря котката и като приключих, изправяйки се със огромна скорост така подобаващо се халосах в ръба на перваза на прозореца че не звезди ми цели комети видях и то посред бял ден  Embarassed Crazy Да се похваля че се сдобих и с огромна цицина покрай това точно в горната предна част на главата Mr. Green  За протокола, блъскала съм се в спрени автомобили няколко пъти като малка. Хората определено се заливаха да ми се хилят, гледат някаква блейка в буквалния смисъл на думата върви и нещо си зяпа и изведнъж се спира в паркирал автомобил със зверски трясък придружен със зрелищно падане по дупе Embarassed По въпроса с витрините...

Докато работех в един от ресторантите се наложи да сложим бял лист формат А4 с напечатано на него "Внимание стъкло" понеже най-напред един доста възрастен клиент явно реши че може да минава през вратите и така звучно се удари в нея че просто не беше реално. Когато си тръгна съответно докато чистеха стъклото си умирахме да се смеем понеже се бяха отпечатали веждите, носът и устата му  Joy , след това пък една руса муня също беше решила че може да минава през вратите и така се халоса че си счупи носа  Shocked  hahaha По тъпото беше че въпреки белият лист клиентите пак се блъскаха в тая врата, чудно как не я счупиха newsm78. Чудно ми беше също дръжката и този лист да не би да са сметнали че летят или са холограма Thinking

# 9 734
  • through the wormhole
Това с блъскането във витрините ми напомни за една статия, която бях чела преди време. Една баба осъдила "Apple" в не знам си коя държава, тъй като витрините били лъснати до невидимост и тя се контузила, блъскайки се в тях. Money

Общи условия

Активация на акаунт