Номинации за най-голяма муня

• 3 554 956
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 735
А аз пък познавах жена, която преди около 20г тръгвайки си от контролен преглед при гинеколога, следящ бременността й, се блъска във витринното стъкло на поликлиниката и за нещастие то прерязва сънната й артерия. Не успяха да спасят нито майката, нито бебето.  Sad Sad
Съжалявам, че така се намесвам, но такива врати и витрини наистина трябва да са обезопасени с рефлексни ленти, не е смешно.
Може би специалист ще го обясни добре, но когато сме устремени напред просто игнорираме със зрението си дребните препядствия пред нас.

# 9 736
А аз пък познавах жена, която преди около 20г тръгвайки си от контролен преглед при гинеколога, следящ бременността й, се блъска във витринното стъкло на поликлиниката и за нещастие то прерязва сънната й артерия. Не успяха да спасят нито майката, нито бебето.  Sad Sad
Съжалявам, че така се намесвам, но такива врати и витрини наистина трябва да са обезопасени с рефлексни ленти, не е смешно.
Може би специалист ще го обясни добре, но когато сме устремени напред просто игнорираме със зрението си дребните препядствия пред нас.

Аууу, лека им пръст на жената и бебчето Sad Наистина много тъжна история, мен винаги са ми били смешни тези случай може би защото не се е стигало до такова положение и Слава Богу, дано никога не се наложи да стана свидетел на такова нещо . Praynig На никого не пожелавам подобно нещо...Ужас!

# 9 737
да не се случва на никого!
има доста комични ситуации, които ако им направим разбор биха могли да доведат до трагичен край
винаги обаче е по-добре да гледаме весело на нещата, пък каквото ни е писано  Hug

# 9 738
Моят син също мина през стъклена врата, добре е, като изключим един белег на ръката (за късмет, не лицето!), но аз си знам какво изживяхме и как притисках вени докато стигнем до болницата.

В болницата видяха, че раната е повърхностна и взеха повече да се грижат за нас с таткото, да ни карат да легнем, да ни светят с лампички в очите и да ни носят вода. Представям си как сме изглеждали като призраци.

Та и аз настръхвам като чета такива случки.

# 9 739
Возя се в рейса, говоря си с тази до мен и гледам през стъклото. Маршрута си ми е всекидневен.  Рейса спира на светофара и изведнъж виждам светофар за трамвай, от тия със светещите точки. Зачудих се тука пък къде минава трамвай. Оглеждам се и очаквам да видя трамвай през стъклото, то няма. Тръгвам да обяснявам на спътничката ми за светофара и трамвая и докато говорех се усетих, че минава трамвай от там ама аз нали не го ползвам ...

# 9 740
Аз пък снощи, гледам станало 01 часа, бързам да слагам телефона да се зарежда, че трябва да лягам. Добре ама, то толкова вече ми се спи, че ръгам кабела и натискам по екрана каквото ми падне...сложих го, зарежда се и гледам набрала съм във вайбър един номер. Звъня посред нощ на хората. Веднага затворих, изключих интернета.  Embarassed Embarassed много тъпо, защото номера не е на близък, да кажем както и да е, а на бизнес контакт, да го наречем. Сутринта, гледам жената писала...срам, едвам събрах мозъчни клетки да напиша извинение. Embarassed Embarassed Embarassed

# 9 741
Пак добре, че не е бил мъж и да ти пише жена му.
Ей-така стават разводите...  Mr. Green

# 9 742
  • София
Аз пък всяка вечер заспивам с пръст опрян в телефона Crazy, някой ден ще направя някоя мунска работа я във фейса, я във друг сайт....  ooooh!

# 9 743
  • UK
Аз пък сутрин разглеждам Фейсбук полузаспала, вчера се събудих в някакъв чужд профил, тъкмо около бутона добави приятел. По смешно е като реша да включа лаптопа сутринта, понеже нямам бюро, издърпвам едно от чекмеджетата на шкафа, който е пред леглото ми, и го слагам на него, и така изглежда все едно виси във въздуха, ама е идеално за 20 минути сутрин, идеята е да се събудя с лаптопа. Ползвам безжична мишка която тя стои на него, точно до тъчпада. Обикновено няма проблем със събуждането, но тези дни съм болна и не спя добре, и сутрините са кошмар. Разглеждам си полузаспала, заспивам с ръка на мишката, съответно я изтървам на земята, будя се, вдигам мишката, продължавам с разглеждането... Заспивам, изтървам мишката... И така десетина пъти докато се откажа да се събуждам с лаптопа.

# 9 744
  • БЪЛГАРИЯ
               Я да спрете да се перчите! Можете ли да се похвалите с подобен фешън дизайн баш за рождения си ден, а?

Скрит текст:
Не е каквото си мислите!!! Joy Дни преди празника ми прихващам специална селекция летен вирус, ама от най-хубавите- хипер мутация, създадена точно за случая! С нов температурен рекорд, решавам, че мнооого ми се пишка посред нощ. Ставам, тръгвам... и нищо не помня!... Мъжът ми, лека му пръст, решил, че съм предала Богу дух- сума време не можел да ме освЕсти... (що бой съм изяла в този сюблимен момент, не е истина!  Wink призна си той, ама на по-късен етап! Joy ) Оттогава ме "пращаше"! до тоалетна с каската за мотора! hahaha Снимката е от утрото на разкрасителните ми процедури и не е впечатляващо, ама после какви трансформации и нюанси се сменяхаааа, мааайко мила...- всеки ден бях с нов и винаги силно въздействащ имидж! hahaha 

# 9 745
# 9 746
  • София
Аз имам една аркада (с фонтан от кръв и лепене при доктор после) отпреди 5 години от стъклената врата на моята си стая в офиса. Днес, четейки ви, се сетих, че имам и минаване през стъклена врата в 5 клас - на входа ни в блока - така че съм очевидно и аз рецидивистка. Embarassed Embarassed Embarassed

# 9 747
Пушаческа кашлица не съм имала а пуша повече от 10г. вярно не много ама пак. Имам моменти когато съм стигала до кутия дневно ако съм страшно ядосана или изнервена за нещо наистина сериозно.

И аз имах един такъв месечен и повече грим като малка обаче. Замеряхме се с дечурлигата на вън с кестени и по едно време един ме халоса точно в окото а не беше и никак малък де, та си ходих синя бая време  Laughing

Вчера трите малки мунички (моите двете и племенничката) цял ден тичат из апартамента, беснеят, криене, рисуване с водни боички и куп други чудесии. Използваха боичките и да се лакират разбира се Mr. Green В един момент както си говорим с етърва ми се чува следното:

- Лельооо, вратата ще падне!
- Аз:  Shocked ,отивам и какво да видя, вратата наистина откачена от горната панта, е как и то само отгоре я откачили  Thinking?!  newsm78
Тръгнах да я закачам тя ми се видя бая тежка (масивна) и реших че е по добре да я откача тотално и да я подпра на стената иначе току виж паднала и захлупила някой. До тук добре, не успях да разбера как го сътвориха това ама хайде...
Понеже сто пъти се скарахме да не пипат вратите след тази случка ги наказах и трите зад вратата (понеже тя е само една в хола то две от три бяха с лице към стената и секцията), е няма такава картинка просто особено като им казах че ще седят така докато не си дойдат баща им и чичо им  Laughing Резултатът беше: Малката клекна на земята в един момент и  hahaha заспа подпряна на стената, преместих я в леглото разбира се.Средната пък се просна на земята и директно се отряза  Joy съответно и тя отиде в леглото, а голямата си постоя още малко така Simple Smile Божеее, да знаех че като ги накажа ще заспят на обяд да съм го направила от отдавна  Wink Joy

# 9 748
Днес е мунски ден за цялото ни семейство  Mr. Green
Първа съм аз - сутринта вървя пеша от ЦУМ до Красно село, дала съм си 45 мин и знам, че за това време стигам. Обаче ходя си, слушам си латино музика и ми става топло, облечена съм с дънкова рокля с къс ръкав. Свалям якенцето и един мъж ме загледа  Crazy Викам брях, ква съм красива вече, нали ходя на ден по 5 мили пеша  Mr. Green Заглежда ме обаче и една жена след 20 метра. Хммм, усъмних се вече. А то - презрамката на сутиена ми се откачила отзад и при ходенето се подала през късият ръкав. Сутиена ми цвят корал, роклята тъмно синя. Контраст има, не е да няма  Mr. Green Прибрах си презрамката в пазвата и си вирнах главата  Simple Smile
Във ФФ - мъжа ми взима картофи, аз се редя за сирене и след малко чувам - "Не бе тати, човека не ги иска картофите". А ММ да вземе да товари покупките в чужда количка на един господин. Разтовари и натовари в правилната.
Отиваме обратно на плодовете и зеленчуците, че забравих авокадо. Една жена с внуче до мен го пита "Искаш ли, бабиното, банани?" Моя син й казва "Ми не, те са гадни сега"  Mr. Green

# 9 749
  • София
Пуснах пералня, но съм забравила да сложа препарат. Сега вместо да си лягам, ще чакам да свърши пералнята и ще простирам по малките часове.

Общи условия

Активация на акаунт