Номинации за най-голяма муня

• 3 555 016
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 750
  • through the wormhole
О, аз често пълня чужди колички. Joy Даже съм тръгвала да бутам чужда, ама добре че навреме се усещам.

# 9 751
По темата с пазаруването, прясно прясно.
Пазаруваме с моя мъж в кварталния магазин. Нареждаме се на опашката, той държи кошницата. Аз се сещам, че не съм взела неща разни и понеже още не ни е дошъл реда отивам да си  взема. Връщам се, пускам  в кошницата и се строявам до мъжа. Ама не до моя... И не товаря в нашата кошница... Обаче ми отне време да се осъзная. После притеснено почнах да ровя в кошницата на човека да си взема нещата и да се извинявам. Мъжът ми ми гледа сеира и се спука от смях...

# 9 752
Веднъж в Кауфланд с мъжа ми неволно отмъкнахме чужда количка  Embarassed Доста пообикаляхме, и на лентата взехме да вадим неща, дето не сме ги слагали... В един момент стигнахме до котешки пауч Уискас... И тъй като със сигурност нямаме котка, осъзнахме, че сме взели чужда количка . Върнахме се и открихме нашата, взехме си я и оставихме чуждата. Ама никой не се засили да си я взима, хората явно са започнали наново пазара, кой знае какво са си казали...  Embarassed

А пък миналата седмица каква супа сготвих, направо се шокирах. Предиобед нямах време за пазар и реших да направя набързо най-лесното - крем супа от картофи. Мляко имах, масло, и половин картоф. Реших да допълня с още половин, но нарязан и замразен в камерата. И ето за една порция супа  chef
Обаче вряха тези картофи  , вряха, пресния отдавна увря, ама замразения все едно по-твърд стана  newsm78 И един такъв със странен вид, на нишки стои.. Прибавих масло и мляко, млякото се пресече  Shocked А си беше в срок, съвсем годно. Синът ми взе да щурее вече из къщи, стана време да излизаме. И аз срам-несрам измих картофите, сложих пак масло и мляко, и реших да ги пасирам, пък после още да варя, че замразените не се сваряват. И тук вече се усъмних много - пасаторът на няколко пъти блокира, не можа да ги среже  newsm78  И ми просветна изведнъж! Това замразеното не беше картоф... А ананас. Дъщеря ми искаше да й купим, яде го 3 дена, накрая го остави и аз го замразих, за бъдещо кисело мляко с ананас..  Crazy Опитах я супата, не беше много зле  Wink но нямаше надежда да я одобрят за обяд и я изхвърлих , след час и половина готвене!

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 23:04 от Анонимен

# 9 753
Това с ананаса е супер  Joy
Напомни ми на баба ми, която като младо момиче трябвало да сготви кокошка, тъй като баща й на излизане за работа й поръчал да я заколи и сготви. До този момент обаче тя не била готвила кокошка, камо ли пък да я коли  Thinking Разправя, че я хванала как да е и я надвесила над мивката и с ножа за хляб (!) почнала нежно да търка по врата й, понеже й било жал нали и предполагала, че така по-малко ще я боли. В крайна сметка я заклала някак си, след което я сложила директно в тенджерата да се вари. Предположила, че така се готви. Нито я оскубала, нито там каквото друго се прави, ще ме извинявате, че не знам точно. Естествено нищо не станало от манджата, после баща й като надникнал в тенджерата, щял да припадне  hahaha

# 9 754
  • Майничка
Ужас! Завалията тя! Както и нет е нямало тогава... Laughing

Това ми напомни една случка отпреди 4г. - голямата щерка на 13г., малката - на 4 и двете са вкъщи и по някаква причина се налага да останат сами в интервала 11-15ч. Поръчвам на голямата, която от 4-ти клас си готви сама яйца, да направи по един омлет и на двете за обяд. Нещо се замотах, връщам се в 15,30 и какво да видя - едната чете, другата гледа клипчета на тема "Как да направя омлет". Естествено, не са обядвали. Естествено, като съм казала механично "омлет", на голямата хич не й е минало през ума да смени опцията на "бъркани яйца", примерно.

# 9 755
  • here and now
Залепила съм сенник на предното стъкло на колата, защото ужасно напича. Качвам се, ще ходя на кафе, кафето близо, но не обичам да вървя пеш. Поглеждам го тоя сенник и докато си закопчавам колана си мисля " Ся що ли да го махам, като там едва ли ще има място на сянка и пак трябва да го слагам" Запалих и като погледнах напред стоплих колко съм "умна".

# 9 756
  • IT
Излизаме от колата с девер ми  и детето и отиваме на светофар да пресичаме, пипам си за телефона в джоба-няма го, а беше там като се качих в колата. Решавам да погледна в колата през прозореца, отивам и надничам -няма го. Обръщам се и двамата се заливат от смях, естествено съм гледала в друга кола. Телефонът ми се оказва чантата.

# 9 757
Залепила съм сенник на предното стъкло на колата, защото ужасно напича. Качвам се, ще ходя на кафе, кафето близо, но не обичам да вървя пеш. Поглеждам го тоя сенник и докато си закопчавам колана си мисля " Ся що ли да го махам, като там едва ли ще има място на сянка и пак трябва да го слагам" Запалих и като погледнах напред стоплих колко съм "умна".

Първи признак на Алцхаймер.  Laughing

Много се смях.

# 9 758
Седя си в кухнята и си цъкам на тела. Изведнъж чувам съскане, което не знам от къде идва.
Чешмата не тече значи не е от тръбите. На печката не се готви нищо. Кафе машината е изключена. Не е от казанчето в тоалетната.
Пет минути се чудих кое издава този звук. Не ми пречи звука а се дразня че не знам от къде е.
Викнах друг да търси източника. Оказа се незатворена бутилка кола. Много пъти погледа ми мина покрай нея а хич не я отразих.

# 9 759
Вчера, лягаме си, дръпнала съм пердето. Детето: Мамоо, страх ме е от гръмотевици. А, аз убедено, Какви гръмотевици? Това е заря. Малко по-късно, надниквайки зад пердето се оказа, че все пак имало буря  Embarassed

# 9 760
  • до най-прекрасния мъж
Седя си в кухнята и си цъкам на тела. Изведнъж чувам съскане, което не знам от къде идва.
Чешмата не тече значи не е от тръбите. На печката не се готви нищо. Кафе машината е изключена. Не е от казанчето в тоалетната.
Пет минути се чудих кое издава този звук. Не ми пречи звука а се дразня че не знам от къде е.
Викнах друг да търси източника. Оказа се незатворена бутилка кола. Много пъти погледа ми мина покрай нея а хич не я отразих.
Много внимавам с такива съскащи звуци, откакто преди две години за малко да се наводним сериозно. Вечеряхме с ММ в хола, когато чухме съскащ звук откъм кухнята /на усвоен балкон към хола е/. Скачам веднага да проверя дали съседите не са си изнесли скарата на балкона, за да затворя прозорците, да не се умиришем на печено. Поглеждам за секунда навън и виждам, че скара не пуши, значи звукът не е от там. Локализирам, че идва откъм шкафа под мивката. Отварям и виждам меката връзка на смесителя как се вее на всички страни и пръска вода из целия шкаф. Докато викна на ММ и той спре водата, вече имаше 1 пръст вода по плочките.
Оказа се, че някой муньо е завил меката връзка леко на криво. В резултат на това се е натрупал варовик и в един момент връзката изби.
Добре че се случи да сме там, че не ми се мисли какво можеше да заварим.

# 9 761
blue.angel и аз така , ама съня си чувам вода, още неразсънена ( действието се развива около 1 ч  - само половин час след като съм легнала)почвам да мисля , в съседство е банята на съседите, но звука от там се чува различно, кухнята на тези над нас , но и тя не звучи така, не вали при дъжд звука е по друг, така 10 минути размисли и се оказа че се е скъсала меката връзка от бойлера към мивката.Единственото което успях да направя е да събудя мъжа ми и да изключа бойлера, той взе леден душ.Следващия беше като плащахме водата.Сега и при най -малкия шум обикалям и проверявам всичко.
От последните дни - незнайно как бурканчето със сушен босилек се е озовало не в шкафа с подправки, а в хладилника .И за втори път връщам семейството от село след като сме изминали няколко километра ,защото чантата ми е останала там, а аз всичко уж съм проверила и взела.

# 9 762
Цял ден чакам отговор на мейл, който не съм изпратила на правилния получател. Никога не ми се е случвало и даже не си направих труда да проверя в изпратени къде съм го пратила #Cussing out ooooh!

# 9 763
  • София
В квартално заведение съм. Чакам мъж ми да се наработи и да дойде. Дребният хвърчи наляво-надясно и не може да се задържи на едно място. И мен започна да не ме свърта вече. За нещастие телефона ми умря качествено (батерия на 0). Филмирам варианти - мъж ми няма как да ме чуе, прибрал се е, домързяло го е и няма да дойде. А аз ще си чакам до...

Помолих сервитьорката за телефон - тц  Laughing Прилагам същата тактика на някакво момче от съседната маса, като предлагам да ползвам моята карта Simple Smile Той ме открехна, че на бара могат да ми заредят телефона. Навиха се - сигурно съм имала жалък вид Simple Smile
Телефонът запали леко и звъня на пожар. "О, имам работа, но еди кои си те чакат еди къде си", т.е. друго заведение на другия край на квартала.

Чудесно. Ще плащам с карта. Имало проблем с пост терминала. В съседство има банка с банкомат - ще отскоча на бързо. Курдисала съм дребос на масата - никъде да не мърда  Grinning
1ви опит - "грешен секретен код". 2ри опит - същото. Рекох си, че на 3тия ще ми блокират картата и ще откарам още бая време в туй заведение докат дойде някой ми плати сметката  Laughing
Връщам се в заведението и си взимам тел-а. Управителят тича след мен и ми казва, че имали проблем с терминала и мога да мина утре да платя  Laughing Аз му казвам, че съм си сбъркала 2 пъти пина и ще дойда.
Междувременно говоря с мъж ми, ама бързам да не умре тел-а... "Кажи ми пина", "Че от къде да ти го знам", "не бе, кажи ми пина на банковата ми карта" (собствената ми карта!).

Платих си сметката Simple SmileSimple SmileSimple Smile И до другото заведение успях да стигна, а мъж ми "се довлече" точно 2 часа по-късно.

# 9 764
  • Euskal Herria
AnMary, при вас май никога не е скучно  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт