Номинации за най-голяма муня

• 3 570 626
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 855
Свекъра и свекървата са ни на гости. Идва моя син и казва "ох много съм изморен, докато наредя масатааа, а пък мама само си вися в бгмама". Само да уточня, че съм рискова бременност и трябва да лежа постоянно, но детето мисли, че лежа, за да съм във форума. После обяснява "браво, че е тати да ми сготви и изпере, ама никой не иска да пусне прахосмукачка, бабо ще изчистиш ли?". Хора умрях от срам. А като го питат къде е мама и какво прави отговора е - мъти бебето

# 9 856
  • София
Уж цитирах на щерката, ама не точно Simple Smile... "сутрин с мама не може да се говори преди да си изпие кафето". Моята щерка се съгласи още на "сутрин с мама не може да се говори" с думите "вярно е, вярно"  Laughing

# 9 857
hahaha
Това ме подсети за следния случай, мунята е щерката. Тъкмо се бяхме прибрали в България за пръв път с детето, естествено майка ми я мъкне навсякъде с нея, една нейна приятелка я питала какво работи тати и мама и нашата изтърсила цитирам:  Тата е потатист с компути, мами седи на компута и хачи паи. Умрях от срам, като я знам госпожата направо й се е вързала на приказките.

Ако може да не цитираш, а да преразкажеш, че от цитата нищо не разбрах Mr. Green

# 9 858
 Joy
"Мама седи на компютъра и харчи пари"
То чавето като мен, където и да иде все изцепки има.

# 9 859
Аз си го преведох като "Тати е програмист с компютри, а мама седи на компютър и харчи пари."
М'чи ква й е работата на мама иначе? Дай боже всеки му  Laughing

# 9 860
Точно. hahaha
Но не е само това работата на мама, в моя защита да не си помислите, че цял ден седя крак връз крак я. Crossing Arms
ММ преди малко: На излизане от един магазин събори стелажа с все вестници и списания, които не бяха малко. Дружно събирахме тримата с продавача. hahaha Събрахме ги и да тръгваме и при изправянето си надена тиквата на някакво желязо, удара беше лек и по-добре, че още не му е минала цицината от последния куриоз.

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 20:19 от Ивекс

# 9 861
Цяла седмица съм се къпала с лосион за тяло, вместо душ-гел.
 Laughing

# 9 862
 Laughing

Добре ли се пенеше  Mr. Green

В събота сме с колегите в Свищов, малко релакс...в пицарията си поръчвам "Прошуто" вместо "Калцоне", направо се изложих, треснало ме е явно слънцето.
Стана малко както едно време, когато навлязоха модерните марки, да се пие ЗУП (7up) и да се ходи в Нарру (прочетете го на български  Mr. Green)

# 9 863
Ето ме пак... Снощи, след доста натоварен работен ден (това ми е оправданието, и липсата на качествен сън), след прекрасно сготвената и изконсумирана вечеря, решавам да сменя памперса на малкото. Поставям го на леглото, свалям мръсния памперс, слагам го в торбичка и отивам да го изхвърля в другата стая с идеята, че ще се върна, ще сложа новия и всичко 6. Обаче хвърляйки памперса погледа ми се спира на 2 неизмити чинии и една тава - запретвам ръкави, свиркам си и мия. В един момент усещам подръпване по крачола - хлапето му писнало да ме чака, смъкнало се от леглото и идва да ме подсеща да му сложа памперса... Много съм смотана...

# 9 864
 Laughing

Аз днес си намазах краката с душгел, вместо с тоалетно мляко. Видях, че нещо не е ок, но реших да му дам шанс (все пак за първи път го ползвах). Истината излезе наяве, когато почнах да си мия ръцете след това.

# 9 865
Значи спирам да ви чета, че взех да прихващам.  Crossing Arms
Успях да подлъжа детето, после мъжа ми и накрая и аз.  Изкъпахме се всички с лосион за тяло. 
Като се замисля обаче май има смисъл да ви чета.  Когато видях, че не се пени, се сетих за темата, и прочетох етикета.   Blush
П.п. ММ и той се усъмнил, че не се пени достатъчно, но щом съм му казала, че е душ гел, къпе се човека.   Whistling

# 9 866
Ооо, екстра сте вие  Crazy Аз в банята бях забравила Доместос, че търках плочките  Crazy и ММ за една бройка да си изкъпе с него  Shocked Направило му впечатление голямата опаковка, от 1 л бях взела  Whistling

# 9 867
Бе аз с кучешки шампоан се намазах след баня.И се усетих след час,че лепна странно.Връхлетях в банята-лосионът за тяло и куч.шампоан в идентични по форма опаковки,сложени един до друг,забутани в най-скрития шкаф,щот да не ги пипа детето.Поне бълхи няма да хващам Simple Smile

# 9 868
  • Бургас
Аз днес си намазах краката с душгел, вместо с тоалетно мляко.
Ооооо,и аз съм го правила. Тъкмо си бях поръчала една нова серия на Ейвън с ягода и бял шоколад,това преди няколко години. И от мерак да изпробвам как мирише лосиона,се омазах цялата   Laughing да! ама с душ гела  Mr. Green Joy Кой да ти види. И се чудя  newsm78 бреййй,ейвън са променили формулите на лосионите  hahaha

# 9 869
  • София !
Ооо, екстра сте вие  Crazy Аз в банята бях забравила Доместос, че търках плочките  Crazy и ММ за една бройка да си изкъпе с него  Shocked Направило му впечатление голямата опаковка, от 1 л бях взела  Whistling

О, това и на мен ми се е случвало  Crazy И то прясно, прясно. Бях го забравила в банята, влизам да се къпя и го гледам и си викам "нов шампоан..от къде ли е  newsm78 .. ма да взема да го пробвам освен  Crazy" Добре, че бременния ми мозък бързо загря за какво идва реч  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт