Номинации за най-голяма муня

• 3 570 687
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 840
Момичета, ще ме уморите. Joy Joy От сърце се смея.
Рибозом като спомена котката се сетих за една моя изцепка, копирам от друга тема:
Докато си бяхме в България и тръгвам аз да водя котето на ветеринар. Весела и щастлива и псуваща, заради неграмотниците, които ме засичаха по пътя стигам благополучно до вета. По време на пътуването се чудя защо котката не издава звуци, но си продължавам. Влизам вътре, умирам от кеф, че няма хора, бам клетката на масата, но...котка няма.  Joy Аз така:  Shocked Викам си: Боже, къде е котката, затрих котката, детето ще ме убие. Тичам към колата, после газ към къщи, на бегом по стълбите, отварям вратата и котката пред мен със звучно "мяуууу".
Това е повече за муните, но да тръгна и да забравя котката.  ooooh!

# 9 841
Моят син убеждавал учителката да не му пише забележка, че се разсейва в час, с думите: "Много ви се моля, недейте, понеже майка ми е строга и българка!" Laughing Живеем в Италия и явно "българка" служи, за да се наплашат местните от нов и непознат вид родителски терор.

# 9 842
 Joy И тя какво ?

Иначе аз като бях към 8-ми клас, питах майка ми, която тогава беше на 34 години, дали ВСЕ ОЩЕ правят секс с баща ми  Embarassed Ами стари ми се виждаха.

# 9 843
Joy И тя какво ?

Иначе аз като бях към 8-ми клас, питах майка ми, която тогава беше на 34 години, дали ВСЕ ОЩЕ правят секс с баща ми  Embarassed Ами стари ми се виждаха.
Shocked Laughing hahaha Да питам аз - и тя какво?

# 9 844
Хахааа, ами тя много се възмути, но все пак ми каза, че още правели  Rolling Eyes  Но и до ден днешен като се сетя, направо умирам от срам. Какво просто дете  hahaha

# 9 845
Ами тази история я знам от нея. Всичко си изпя на родителската среща, сигурно се беше наплашила. Mr. Green

Ох, съвсем по мунски съм пропуснала два постинга и си говоря, докъдето аз съм стигнала. Laughing

# 9 846
Моят син убеждавал учителката да не му пише забележка, че се разсейва в час, с думите: "Много ви се моля, недейте, понеже майка ми е строга и българка!" Laughing Живеем в Италия и явно "българка" служи, за да се наплашат местните от нов и непознат вид родителски терор.

О, в училището на дъщеря ми някое момиче се оплакало, че има tiger mom, китайка. Дъщеря ми казала същото - ти ако знаеш колко е зле да имаш майка българка!

# 9 847
Чета, чета и не мога да ви се начета  Party , ама да се разпиша и продължавам.

С моя живеем заедно, един ден аз си седя на компа и си разглеждам някакви картинки на вещици(ама от ония грозните с брадавиците), а той решил да направи нещо за ядене. Направил той каквото направил и ми вика от другата стая "Айде идвай да ядеш". Аз не бях гладна в този момент и в бързината да му го кажа изцепвам с цяло гърло "Ама аз не съм грознаааа"  Joy

# 9 848

С моя живеем заедно, един ден аз си седя на компа и си разглеждам някакви картинки на вещици(ама от ония грозните с брадавиците), а той решил да направи нещо за ядене. Направил той каквото направил и ми вика от другата стая "Айде идвай да ядеш". Аз не бях гладна в този момент и в бързината да му го кажа изцепвам с цяло гърло "Ама аз не съм грознаааа"  Joy

И той какво? Съгласи ли се или не?  Joy

# 9 849
Joy И тя какво ?

Аз като бях на 14-15, майка е била на 35-36. Виках им на нашите "мумиите", че ми се струваха стари за каквото и да е  Joy Бяха много възмутени.

# 9 850
A в класа на моята дъщеря имали специален час за семейството. Единствено моето дете и най-големия бандит, който е пред изключване споделили, че в семействата им има редовни скандали. Всички останали деца живеели в мир, любов и вечно разбирателство!  Rolling Eyes 
Учителката явно от любопитство е попитала за какво стават кавгите, та моята отговорила  "защото тати не ми дава да ям или не си носи чехлите!"... Shocked Истината е, че заради пустите чехли наистина му повишавам тон, а за яденето е било един път, в който мъжа ми отказа да спре пред пекарната да й купи закуска преди училище, за да избегне натоварения трафик.
Класната е свястна жена, но докато се опознаем имаше период от врем, в който ме гледаше леееко резервирано - вероятно заради впечатлението, че подлагам детето на тормоз за какво ли не...

# 9 851

И той какво? Съгласи ли се или не?  Joy

Съгласи се, макар че доста време ме бъзикаше като ставаше въпрос за ядене  Mr. Green

# 9 852
  • Countryside
Ах тези деца, голям майтап хем са откровени, хем звучи едно.... майки терористки Laughing кой знае моето какви бисери ще ръси, още е малка, ама от сега е устата, та и аз сигурно ще съм в отбора на терорягите  Laughing
Аз като бях в началните класове много мразех съчинение да пиша на тема : какви са по професия родителите ви? Другите деца имат за майки и бащи пожарникари, полицаи,  библиотекарки все интересни професии за 9-10 годишно, а  моите не ги е срам инженери. Чак, с лапешкия си акъл, ги питах как може да са инженери, а не нещо по-интересно  Rolling Eyes

# 9 853
  • при късмета
Моя дребния, преди време пред свекъра ме насади на пачи яйца. Пита го той как вървят гаджетата (в детската градина беше) и нашия най-невъзмутимо:
- Изобщо нямам време за такива неща! По цял ден подреждам и чистя вкъщи, мама само на компютъра седи  ooooh!
Ще рече човек, че гладни стоят и ако детето не изчисти в нас е кочина. Свекъра се смя, изобщо не му хрумна, че е истина, но детето го каза на изписване на бебе и фоайето в болницата беше пълно с народ.

# 9 854
 hahaha
Това ме подсети за следния случай, мунята е щерката. Тъкмо се бяхме прибрали в България за пръв път с детето, естествено майка ми я мъкне навсякъде с нея, една нейна приятелка я питала какво работи тати и мама и нашата изтърсила цитирам:  Тата е потатист с компути, мами седи на компута и хачи паи. Умрях от срам, като я знам госпожата направо й се е вързала на приказките.

Общи условия

Активация на акаунт