Номинации за най-голяма муня

• 3 570 319
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 915
AnMary, уби ме с това буболече  hahaha

Да се сложа и аз тук Blush
Вчера съм при директорката в детската градина, за да ми вади бележка за социалните, относно детските. Докато вади бележката се заприказвахме за предстоящите ни почивки. В същия момент влиза счетоводителката и се обръща към мен.....
ТЯ:  "Здравей, ти на къде си?
АЗ: Ми, към Приморско "  doh
ТЯ: Добре, аз имах предвид сега на къде ще ходиш, да ме хвърлиш до някъде. Mr. Green

# 9 916
  • София
Карам се на сина ми, защото ми е скъсал възглавницата. Тя е от не знам си к'ва пяна и е с две калъфки (едната е по-скоро някаква мрежа, която не може да се маха). Махнала съм по-дебелата. Та дребният много обича да се търкаля по спалнята и да ми съблича възглавницата Simple Smile И всяка вечер горката се търкаля гола.
Днес обаче забелязвам някакво откъснато парченце от пяната. Беснея, а дребното изстрелва дежурния си отговор "не знам".
И му рекох, че баща му ще го наказва Simple Smile Дребният наду гайдата.

После му обясняваме как тъпата възглавница е скъпа и не става за игра на футбол.
- И какво? Хвана я с пръстче и се скъса ли?
- Не мами, със зъби беше!
- Захапа я като куче и започна да я въртиш. (тук даже показах съответното движение с глава)
- Да.

И ми се обиди детето, щот не спрях 5 мин да се хиля  Laughing

Миналата седмица ще сменям/подменям етикетчета на картонени кутии. Новите са отпечатани и само трябва да махна старите и да залепя новите.
Колкото и да се старая при отлепването винаги има поражения по кутията. Колегата ме открехна на един номер... обгаря залепения етикет със запалка и се сваля без ник'в проблем.
Ще го пробвам значи. Не успях да запаля етикета, но постигнах невероятна чернилка по него. На тоз етикет има номерче... ама се не види. А чернилката си e чернилка... не пада с търкане с пръст Simple Smile Ориентирах се по интуиция Simple Smile
И не се научих до края... все се чудех "тоз етикет кой номер беше...".

Забравила съм, че колегата е обгарял етикети....
Зареждам принтера и ми мирише нещо на изгоряло... Отписах го веднага милия, само дет не му пожелах "Rip".

# 9 917
Никак не е скучно около теб  Laughing

# 9 918
  • Варна
Във ФБ пиша поздравление на приятелка за РД и в старанието си да й сложа весела картинка, вместо Happy Birthday лепвам една с бременен корем за "Честито бебе". А тя не обича деца и с мъжа й са решили да нямат. Опитах се да изтрия, но беше късно  Embarassed

# 9 919
  • София
Във ФБ пиша поздравление на приятелка за РД и в старанието си да й сложа весела картинка, вместо Happy Birthday лепвам една с бременен корем за "Честито бебе". А тя не обича деца и с мъжа й са решили да нямат. Опитах се да изтрия, но беше късно  Embarassed
И току-виж пък утре, тя се оказала бременна, както не обичат децата  Grinning

# 9 920
Прясно-прясно: опитах се да вляза в метрото чекирайки календарче на Шуърчек за отбелязване на дните от цикъла.  Embarassed

# 9 921
  • София
Аз пък вчера след плуването съм седнала, суша си косата и изведнъж гледам и се учудвам как някаква отсреща има същата туника като мен (за пояснение е малко вероятно, понеже е купена от втора употреба, а не от магазин с масово производство). След миг осъзнавам, че отсреща просто има огледало...

# 9 922
Аз излизам от нас сутринта, вадя ключа за колата и го натискам да заключа вратата на апартамента. ooooh!

# 9 923
Аз най-редовно си викам асансьора с чипа от входната врата и си го чакам търпеливо Simple Smile

# 9 924
  • София
А аз се чекирам за работа (3-4 пъти поне) и се чудя защо не ми се отваря вратата, а аз се чекирам с чип за асансьора в блока ни  Mr. Green

# 9 925
  • София
Прословутото чувство на ориентация на моя мъж... естествено аз отново бях "наказана" и сигурно си е мислел "таз па к'ва е неориентирана".

Имах работа в района на НДК. Свършихме. С дребният ще идем до офиса на баща му - НДК - Борово (5-6 спирки с трамвай 7). Трябва да сляза на последната.
Слязох. "Виждаш ли стълбите?", "Да", "Качи се по тях и тръгвай и кат стигнеш подлеза ми кажи".
Качихме се по стълбите, вървим си. "По улицата м/у оранжевите блокчета ли да вървя". "Какви оранжеви блокчета???"

"Ама ти пресече ли линиите?", "К'и линии да пресичам, ник'ви линии не съм пресичала, качих се по стълбите".
След кратък размисъл реши, че съм се объркала и трябва да се върна на колелото (обръщалото).

И да се кача по стълбите. Виждам стълбите. Пресичам линиите и се юрваме по стълбите.
"Пак ли да вървя м/у оранжевите блокчета", "К'и оранжеви блокчета? Там няма блокчета".
След кратък размисъл - "върни се на колелото, аз ей сега ще дойда".

Звъни след малко и казва, че бил на стълбите. Тоз будалка ли се с мен?
Виждам стълбите, които катерихме първият път, а зад гърба ми са стълбите от второто катерене. Мъж нема. Вече си мислех, че получавам дежавю и не съм в квартала, в който трябва да съм.

Следва някакво обяснение за еди кой си трамвай на спирката. Ама трамваите са два...
Мръднахме малко с дребен и о, чудо... там е, на стълбите в дясно.
Щеше да е много по-лесно ако беше казал "слизаш. обръщаш се на дясно и поемаш по стълбите". К'и са тея "вижда ли стълбите?" при положение, че са в три различни посоки.
А можеше и по-зле да е... "завърти се на левия си крак три пъти, плюй през дясното си рамо,..."

И ме зарази с ориентацията си. На връщане "от тук все направо". И си вървим с дребен, отпивам си от лимонадата с джинджифил... идилия.
И стигнахме до Мол "България".
- Май се разминах с твоя подлез. На мола сме.
- Ама ти не можех да пресечеш улицата ако не минеш през подлеза.
- Ама за какво ми е да я пресичам, вървяхме си по България.

Хванахме трамвая не от последната, а от предпоследната спирка. Слизаме на НДК и предлагам на дребен да видим топките.
"Мамиии мога ли да пипна ей туй фонтанче (водата)"
"Може"
Лекинко залитна, аз казах внимавай.
Второто залитане не беше толкова лекинко и моят син с цялата си прелест се пльосна във водата. Не успя обаче да полети с главата напред, кацна на крака... във вода до кръста.
Изненадващ се оказа полета му - физиономията му беше неописуема.
И не мое да излезе щот шадравана се оказа по-дълбокичък. И аз едвам го извадих, щот през цялото време се заливах от смях.
"Ох мами, много съм мокър и ми е студено"  Laughing

Поизтръска си сандалите от водата и рече "ще седим тук докато изсъхна ли?".
Ама го качих на метрото. И една жена ми предложи място, но отказах и последва кратко обяснение защо.

# 9 926
  • Cyberspace
С дълга пола съм, горната част е прозрачна, подплатата до коленете някъде, висока талия и ластик отгоре. Не съм свикнала да я нося и да ѝ оправям подплата след ходене до WC  Mr. Green Излизам аз и си вървяяя с подплатата захапана за ластика на полата. Свети ми задника и яркото, шарено бельо. Хубаво, че бяхме на морето и извървях сравнително кратък път докато се усетя защо ми е много прохладно отзад  Joy

# 9 927
Ти на море- пак добре. На един новогодишен банкет една мацка си беше запасала късата пола отзад в чорапогащника и мина през целия ресторант така. Confused

# 9 928
А в 11 клас, учителката ни по литература, много достолепна жена, връщайки се от тоалетната, застана пред дъската да записва нещо и по същия начин си беше защипала полата в чорапогащника  Rolling Eyes

# 9 929
А в 11 клас, учителката ни по литература, много достолепна жена, връщайки се от тоалетната, застана пред дъската да записва нещо и по същия начин си беше защипала полата в чорапогащника  Rolling Eyes
Ох, аз веднъж така казах на една учителка, че ципът й е разкопчан, а тя така ми се намръщи насреща, все едно аз съм й виновна. Оттогава изпитвам неудобство да съобщавам за подобни нередности.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт