Номинации за най-голяма муня

• 3 570 576
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 900
Ох, Дорис  Joy Joy Joy Joy
Уникално и прекрасно създание такова, обичам те бе,момиче  Hug Hug Hug

Ти сестрице по съдба муньовска, знам че ме разбираш  Hug  Hug  Hug

# 9 901
  • София
Дорииииис Joy Joy Joy Не знам за муня, обаче приз за разказвач печелиш в движение. На просветлението вече ревях от смях  Joy Joy Joy

# 9 902
  • Euskal Herria
Ох, бе Дорис, от хилене - за една бройка да претворя част от разказа ти в действителност  Joy Joy Joy

# 9 903
Когато стигнахме баба ни посрещна, аз притичвам в къщата по гащи, а баба мърмори:

-Доре, тука на село да вземеш да спреш с голотиите!  Crazy

Значи, смях се много, но това ми е любимата част от цялата история  smile3532
Очевидно иначе ти си ходиш по гащи, само докато си на село, вземи се спри  Joy

# 9 904
Ох, добре, че съм сама. Разказите на Дорис не трябва да се четат на обществени места  Joy
Дорис, крайно време е за книга с твоите разкази. Искам с автограф  Wink

# 9 905
Определено Дорис си я бива в историите, дано наистина издаде някоя книжка, с удоволствие бих си я купил.
Зандали също умее да предизвиква усмивки, поздравления за което!
Рядко правя комплименти, а и след като се запознах с творчеството на Пратчет летвата е вдигната доста високо, но вие го заслужавате!
Сред блатото на елементарността, е наистина приятно да усетиш малко свеж полъх сатира, разказана по този начин.

# 9 906
И Рибозом пише увлекателно, изобщо трите ми е кеф да ги чета.

# 9 907
Дорис Joy Joy Joy Joy Joy
Време ти е да напишеш книга!

# 9 908
Три страници възхваления на съфорумки. Вярно е, че са забавни, но защо трябва всички да го кажат? Един път не е ли достатъчно?

# 9 909
Благодаря ви  Hug

sophiemmaspencer, думите и търкалящите се емотикони наистина действат мотивационно  Blush Все пак да седнеш да пишеш и в моя случай и  да си редактираш безбройните правописни и стилистични греши, че после да си го и четеш като страничен наблюдател, за да видиш става ли ясно какво си искал да кажеш си отнема време. Ако не е положителната реакция на момичетата /не говоря само за собствените си изтипосвания/ то се губи мерака да споделиш нещо смешно. Все едно раказваш виц, на който никой не се смее... Смятам даже, че е редно на всеки пост да реагираме, за да поощряваме пишещите. То иначе става малко като отчетна тема на полу и пълни идиотки  Crazy

А дано е станало ясно какво искам да кажа, а да не излезе, че искам комплименти  Mr. Green  

# 9 910
А дано е станало ясно какво искам да кажа, а да не излезе, че искам комплименти  Mr. Green  
Няма да излезе, не бой се  Simple Smile Simple Smile

# 9 911
Благодаря ви  Hug

sophiemmaspencer, думите и търкалящите се емотикони наистина действат мотивационно  Blush Все пак да седнеш да пишеш и в моя случай и  да си редактираш безбройните правописни и стилистични греши, че после да си го и четеш като страничен наблюдател, за да видиш става ли ясно какво си искал да кажеш си отнема време. Ако не е положителната реакция на момичетата /не говоря само за собствените си изтипосвания/ то се губи мерака да споделиш нещо смешно. Все едно раказваш виц, на който никой не се смее... Смятам даже, че е редно на всеки пост да реагираме, за да поощряваме пишещите. То иначе става малко като отчетна тема на полу и пълни идиотки  Crazy

Хубаво, но няколко страници? Ами то отдавна стана ясно кой е муня с чувство за хумор и изразителен разказ. Едва ли някой ти пропуска постовете. А тези, които са ги чели на обществено място или пиейки кафе също са муни.

Не ме разбирай грешно. И аз те чета с удоволствие. Просто има нужда да напишеш още един разказ, че станаха три страници само с коментари.

# 9 912
  • Бургас
Дорис,те 50-годишните са млади хора.Мен нещо ме преряза в началото и прочетох всичко на кръст. Sad

# 9 913
Дорис  smile3532

Умрях да се хиля с последната ти история, другите не са по-малко смешни и перфектно написани, браво за което  Hug

Мунята от последните дни е моя милост: Пътуваме си с шеф ми един ден и на вън 31C, в колата още толкова сигурно, умирах от жега просто.Той си отворил прозореца почти изцяло а моя на половина.Викам си така няма да стане и реших да си отворя и аз моя до края. Вече доволна и почти на половина излязла от вън се сещам че става течение и понеже от време на време го боли кръста го питам: "Духа ли ти?"
Отговор: "Не, държат ми го"  на което аз  Shocked Трябваха ми няколко секунди да осъзная какво точно ми каза, почервенях като домат  Embarassed а той се хили и кефи че ме е накарал да почервенея.  Joy

Най-голяма муня в нас държи рекорда свекъра. Понеже имаме с ММ едно приятелче с което хем играехме заедно, хем бяхме и колеги и често си говорим по Skype.Та свекъра след известно време наблюдения и размисли  hahaha стигнал до извода че въпросния ми е любовник. moresmile

P.S. Къпала съм се с балсам вместо шампоан или ДГ и съм бесняла че не се пени ами и трудно го измивам. Simple Smile

Мунята от последните секунди. Хващам си шишето да пия вода и си глътнах няколко гълтока при което се усещам че тая вода има много странен но и леко познат вкус newsm78. Подушвам шишето а то мирише на... сапун  Sick Голямата щерка явно пак си е играла и решила да напълни шишето със сапунена вода  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Заявих и че ако ще седя цяла нощт будна заради това ще си будува и тя   Flutter

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 00:04 от Piper Halliwell

# 9 914
  • София
При мен нищо особено Simple Smile

Разглеждам Фейсбука през телефона. Някой нещо коментирал...
Зървам в горният ляв ъгъл на телефона някакво буболече... Духнах го, ама то си стои. Напънах се втори път... гадинката не отлита. И с пръст пробвах - същата работа.
Отварям профила на коментиращата и виждам т'ва...

а аз се моря с някакво си подухване. Добре, че се усетих овреме  Grinning

Успях леко да почупя един картов принтер. Вадя контейнерът за карти и падна някаква част. Разгледах, разбрах от де е... работи. Реших, че щом е паднала/счупила значи ѝ е дошло времето, а пък щом работи и без нея - значи не е нужна  Laughing
Днес залепихме частта Simple Smile

Имах и още няколко перипетии с този контейнер, но не защото го счупих, а защото и двете са ми леви  Laughing
Вадене на контейнер - пръскане на карти на фонтан навсякъде. Второ вадене - същият фонтан - картите от земята ги събрах по-бързо от тези, които ми се бяха наврели в деколтето  Laughing
Мисля, че имаше и трети път, но тогава само лазих по пода. Стана малко като с лафа "не пак, а отново".

Общи условия

Активация на акаунт