Това съм го правила тъкмо три пъти
. 
.

...И другият път пак да донесеш, когато има мач 
и започнах да се извинявам, ама нали съм негов човек се разминах само с намеците и потупване по рамото...
Установих от бързия оглед, че няма нещо пипано и бавно, но сигурно осъзнах, че аз съм забравила вратата на излизане
и е стояла така през цялото време, докато сме били навън 
Направихме цирк пред продавачката и от тогава дори не правя опит да споря с нея за покупки
Та прибрахме се у нас и аз гледам, тя ще показва
Сложи каквото сложи и поиска 7 яйца 
Но чак 7. Нещо не си разбрала

погледи, щот се хиля кат идиот.
по неизвестни и за мен причини аз чувам " Вземи го изхвърли". Та хващам аз пликчето с кафето. Позачудих се защо пък да го изхвърлям ама нали така ми е казано. Позагледах съдържанието на плика, кафето стои едно мазно такова и аз в един момент решавам, че кафето е мокро ( и до ден днешен незнам що аджеба реших така ама нейсе) и хоп в кофата с боклука. От къде да знам аз, че то кафето така изглежда на зърна - пък то и от къде да съм виждала. Та изхвърлих го аз ама с всичкия си акъл го изсипах от пликчето( това защо също незнам). Е дааа ама минава се време и майка вика " Де кафето" аз съответно " Как къде в боклука " в последствие майка ми отваря ей таквиз очи

. И така със скъсан болт пристигнала по направление, как не и е паднала гумата не знам.
И сдобивам се аз с един секси костюм на зайче. Бързам след работа да подготвя терена. Таман сме се нанесли в новия апартамент и не познаваме съседите, та по стълбите се случвам със съседа срещу нас и любезнича яко. Прибирам се и докато се декизирам звъня на мъжа си и му заявявам, че имам за него изненада. Той се хилва и казва, че ще бърза. Таман нахлузвам костюма и се звъни яко на вратата - "Ееее той миличкия не вървял, а летял
" си мисля. Нахлюпвам си заешките уши и отварям врата със замах, а там няма никой. Решавам, че мъжлето се е скрило до асансьра с някой голям букет, но ме е страх, че вратата е с топка и ПАК ще се хлопне зад гърба ми
. Та грабвам ключовете и смело излизам на площадката на етажа. Врата се хлопва зад мен, но аз съм ербап - имам ключове. Надниквам зад ъгъла, а там няма никой
Препоръчани теми