Номинации за най-голяма муня

• 3 558 212
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 945
Справедливостта изисква да си признаем, че и ние ги вършим едни понякога... И тая приказка за споделения срам, дето бил половин срам... НЕ Е ВЯРНА! Ей ме и мен:
Отиваме на танци-манци с две приятелки като се почват едни шортове - от всички по много! По едно време решихме да сменим питието и подпукахме водки с порткалов сок. Та така- подскачаме си на дансинга, бегом до бар за глътка и пак на дансинга.. При поредния ми еленски скок до бара за глътка, някой ме тупа по рамото и ми вика: Ама моля ви се, стига сте ми изпивали питието,  ще ви поръчам едно... Симпатяга едни такъв, смугъл и висок... Та се черпихме бая. На сутринта се събуждам, слава богу сама и в моето си легло, с  бели петна в мозъка, от телефонен звън- обажда се въпросния младеж да ме води на кафе. Срещаме се и той ми показва едн станиолче от цигара, на което с прекрасен ситен почерк съм изписала домашен тел, мобилен тел, служебен тел, тел. на майка ми, тел. на сестра ми и справки 144 - да не би д не може да ме открие Embarassed..  Абе  явно много съм го харесала  Hug Само че всеки път като се видехме, все ми се случваше нещо- втория път се треснах в един стълб и ми хвръкнаха очилата, после се изсипах по стълбите на една дискотека и понеже бях с пелерина, така се омотах в нея, че едвам се отвих и станах- като Батман бях.... То момчето определено се уплаши - няква луда прави непрестанни опити да се утрепе... Сигурно и дсега ме мсли за жена с два леви крка и операция на вестибуларния апарат....

е тая история ми се струва нереална

# 946
Мяркам някъде подписа на Гита Ог и си мисля “Ей, ама как ли е успяла да ги роди и трите точно през една година , че и на една и съща дата ?“  ooooh!
Joy Joy Joy hahaha

# 947
the Дорис, ако всичко това е истина ( защото звучи направо невероятно четирима мъже, трима от които студенти, да висят по шпионките ,а да не поканят полугола дама да им прави компания  Crazy ), то може да основете Клуб " Розовите заешки опашчици, в очакване на лошия вълк "  Joy

# 948
the Дорис, ако всичко това е истина ( защото звучи направо невероятно четирима мъже, трима от които студенти, да висят по шпионките ,а да не поканят полугола дама да им прави компания  Crazy ), то може да основете Клуб " Розовите заешки опашчици, в очакване на лошия вълк "  Joy

Ама моля те - все още живея с надеждата, че не са били всичките студенти в квартирата си в онзи паметен момент Crazy
А и мъжете, които са виждали мъжа ми не събират много кураж да ме задяват  Joy Имам една случка, която не е кой знае колко смешна, но онагледява нещата.

На море сме с мъжа ми. Става ми много горещо на плажа и отивам на бара да пия нещо. Седя си кацнала на столчето-щъркелче и към мен се присламчва младеж с игриви намерения. Лошо няма! Говорим си, обсъждаме курорта, плажа и хората около нас и по едно време младежа казва за някой от другата страна на бара: "Мале, с тоя не бих се гъбаркал! Изглежда като бик и гледа като разярен луд!". Поглеждам и що да видя - там се оглежда да ме открие моето момче. Седи там огромен и мускулест, с бръснатата глава, множеството обеци и кожа приличаща на комикс от тематични татуировки, видимо изнервен, че не може да ме открие. И изцепвам "Ама ние сме заедно. Не е толкова лош колкото изглежда! Ще видиш в леглото е невероятно гальовен." Що я изплесках тази глупост и аз не разбрах, но младежа просто се изпари в навалицата.    Joy

# 949
  • Sofia
Хаха, Дорис, погледнах да не си зълва ми.  Laughing Нейният мъж изглежда така (само че не гледа разярено, поне в наше присъствие), иначе е душичка.
Ама страшна покана си му отправила на младежа  Joy

# 950
Ето една моя история. Предварително се извинявам, че съм многословна

разплаках се от смях  Joy Отдавна не съм се смяла така  Joy

# 951
  • София
Тази седмица в офиса.
Топ-мениджмънта на една компания, осем човека, кой от кой по-изискан и по-високо.
Мойта милост-нагласена, красива, пръскаща хубост в различни посоки...
Идва време да си тръгват, аз решавам да ходя до тоалетна... Голяма грешка... В тоалетната ципа ми отказва, изборът е: или излизам полу-гола пред цялото уважаемо съобщество, или си седя в тоалетната до незапомнени времена...
Е, предпочетох второто, отброих осем на брой "Довиждане, лек ден." и тук-таме "Г-жа ..... защо я няма?", докато кротко си седях в тоалетната.
После голям смях падна, докато собствената ми шефка се опитваше да натъпче прелестите ми обратно в бюстието Embarassed

# 952
С риск да ви писне от мен ще ви разкажа още една моя издънка.

Приятелката ми се залюби с един колега. Все за него ми говореше как сред колегите и сухари и задръстеняци колко хубав бил, колко умен бил, какво голямо, по-голямо, най-голямо чувство за хумор имал. Нещата започнаха все по-на сериозно да вървят и решава да ни запознае. Уговаряме се да ги изчакам на спирката, където спира служебното им бусче и да ходим нейде да пийнем по нещо. Питам я, а тя за мен нещо говорила ли му е? Нина се смее:
- Ами знае, че си ми най-добрата приятелка - хихикане - също вчера му казах, че от всичките ми приятелки си най-шашавата и с най-големите цици!  Confused
В уречения час се заковавам на спирката и чакам. Бусчето пристига и Нина слиза, а зад нея слиза мъж над 40-те, с прогресиращо оплешивяване, свински малки очички и видимо много въздържан. "Брей! - викам си - Любовта вярно замъглява погледа!" И се втурвам напред. Разцелувам Нина и преди тя да си е поела дъх се нахвърлям на избраника. Сграбчвам ръката му, раздрусвам я здраво и  започвам запознанството.
"- Нямах търпение да се запознаем" - мъжът ме гледа стреснато
"- Нина все за теб ми говори." - мъжът гледа още по-притеснено
"- Все хубави неща де" - започнах да изпадам във вербален дрисък
"- Не съм я виждала толкова влюбена и увлечена по друг" - мъжът придоби ужасен вид!!  Shocked  И тогава реших да се позова на превъзходното му чувство за хумор за да разчупя ситуацията.
"- И не я слушай какво говори, не са ми толкова големи гърдите!" - и с театрален жест прихващам бюста си, като го събирам и повдигам нагоре за малко. Свинските очички на мъжа станаха тройни  Shocked
Обръщам се към Нина за съдействие, а тя се хили на тротоара.
- Дорис, има малка промяна в плана - задържаха моя човек в офиса. Запознай се със шефа ми, той живее наблизо / споменаван в нашите разговори като "онова дърво шефа"/. Шефе, това е приятелката ми Дорис. Лекарите казват, че е невъзможно да и се помогне  Blush hahaha

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 23:55 от the Дорис

# 953
 Joy Joy Joy

Леле, Дорис, уби ме хахахахха.

# 954
на едни съседи има умира любимата котка. естествено, че ще я погребат и то не къде да е, ами в парка пред блока, до паметника на васил левски. мръква се, излизат баща и син с две лопати и започват усилено да копаят. копаят, копаят и минава патрулка. ченгетата виждат двама съмнителни субекти да копаят нещо в тъмното, слизат и отиват да проучат какво става. в това време жената се показва на прозореца и се провиква - "да свалям ли трупа?"

# 955
на едни съседи има умира любимата котка. естествено, че ще я погребат и то не къде да е, ами в парка пред блока, до паметника на васил левски. мръква се, излизат баща и син с две лопати и започват усилено да копаят. копаят, копаят и минава патрулка. ченгетата виждат двама съмнителни субекти да копаят нещо в тъмното, слизат и отиват да проучат какво става. в това време жената се показва на прозореца и се провиква - "да свалям ли трупа?"

Представям си реакции  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 956
 Joy Joy Joy
Браво, Дорис! Hands Clap Давай още истории.

# 957
Хайде да разкажа и аз две историйки, за които се сещам в момента.

Първата, беше преди няколко месеца: Отивам аз да пазарувам и си взимам количка да си слагам вътре нещата дето ще хи купувам. При нас обаче в магазина като има много хора и е трудно да се разминаваш с другите с тези колички и всеки си ги оставя някъде. Оставям аз и моята на едно място и почвам да си избирам какво ще купувам. Избирам и слагам в количката, избирам и слагам и така... Готова вече с покупките, хващам си аз количката и се упътвам към касата. Стигам вече и ще почвам да вадя всичко  да може касиерката да ги сканира и по едно време с периферното си зрение гледам в количката един пакет с 6 шишета с минерална вода. И си викам "Бре, тва пък кой ми ги е сложил тия шишета в количката?  newsm78 Чудя се какво да правя и по едното време поглеждам другите продукти....в бързината съм хванала друга количка. Даже не знам от къде съм я взела...толкова се бях забляла, а мойта си седи.... както и да е де, оставих я някъде си и си взех моята, ама си се смях сама на себе си  hahaha

Другата история е като съм била малка, не знам колко точно, може би 4-5 годишна. Тогава нямаше такова купуване на цитрусови плодове. Нашите явно са взимали портокали и посадили семките в една саксийка. И аз знам, че от тази саксийка ще изникнат портокали. Обаче кой ти знае как изглежда портокала....Един ден видях, че са изникнали 2-3 листенца и помислих, 4е това е портокал. Откъснах ги и си ги изядох хаха. МАйка ми после вика: "Къде е портокала?" и аз най-спокойно й викам: "Ами изядох го" и тя: "Ама как ще го изядеш, той още не беше пораснал".... но аз се радвах тогава, че съм яла портокал!

# 958
В   4 сутринта се прибирам от купон beer3решавам,че такси ще си хвана от улицата.....По едно време , такова шубе ме затресе ,а аз сама с един минижуп и навън кьораво такси няма. тел-няма батерия.Гледам се задава нещо като такси Grinning  Махам, махам...то патрулка ми спира и ми се хилят 2 млади момчета."-ареее, качвай се да те караме у вас!"

# 959
 Laughing Laughing Laughing посмях се малко на вашите изтории newsm08 newsm08  love001 Hug

Общи условия

Активация на акаунт