Номинации за най-голяма муня

• 3 558 220
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 960
Laughing Laughing Laughing посмях се малко на вашите изтории newsm08 newsm08  love001 Hug
Peace

# 961

И на мен ми се е случвало нещо подобно.Сутринта в 6.30 съм се запътила към работата .Минава покрай мен една маршрутка и аз докато се сетя че трябва да махна за да спре,тя си продължи.Тогава маршрутка 36 беше жълта.И седя си аз и чакам следващата,при което след известно време се задава един жълт бус и аз го спирам.Оказа се че това е служебен транспорт на някаква фирма за хляб.Не можах да установя кой беше по-шокиран.Аз или момчето което караше буса Blush

# 962
  • Провинция
И аз да се запиша...Моята муньовщина идва от преглед на фактурата на телефона на половинката за миналия месец.Коментираме ние колко пари,какво що е дал за сметката...Все много ни се виждат.Гледаме в нета фактурата и почваме кой номер на кой е та да не би някой да ни краде или да се е включил към неговия номер.Та почваме ние този номер на баща му,другия на брат му,третия-на еди кой си ....,моят номер също фигурира,както на много от клинетите му(има частна фирма).Та...стига ме ние до един номер и аз бясна ....На номер от групата "Сем.и приятели" пращани една камара смс-и и звъняно ама много пъти.Гледам аз викам"Не ,това не е моя номер,моят е на 93 завършва",чуди ме се маеме се...Накрая започна скандал-звъня аз на този номер-не отговаря,телефона изключен.Нашия "Мило,незнам на кой е,кълна се!Явно има грешка."А аз вече бясна от ревност....коя ли ще в тази хубавелка....по едно време грабнах телефона му от секцията,че се зареждаше(понеже нямаме тайни един от друг и предните номера ги проверявхме все по моя телефон,че ни беше под ръка) и набирам аз....Опа!Гледам изписва "Поли".....Какъв смях ни набуши тогава....Че си нямате на идея.Оказа се,че това е един мой номер,който не ползвам вече,а и не сме му махнали гласовата поща.Смях голям падна.В крайна сметка кой е по-голям муньо от двама ни не се знае-аз,че не си помня номера,или той,че ме е търсил на номер,който от месеци не ползвам,че даже и смс-и пращал.А нали знаеете,че независимо от това дали е в групата с безплатнитемвключи ли се гласовата си цъкат паричките.Та така с нас....беше резил голям.А накрая милото рече"Виждаш ли,имай ми вяра,че заради едно невнимание заради един шибан телефон до развод ще стигнем!"А  аз оцъклена-"Ама ние дори не сме сгодени,а камо ли подписали-даже не живеем заедно!"

# 963
  • София
Мяркам някъде подписа на Гита Ог и си мисля “Ей, ама как ли е успяла да ги роди и трите точно през една година , че и на една и съща дата ?“  ooooh!
Joy Joy Joy hahaha

А сега аз трябва да се тресна... реших, че не се шегуваш, че са 3 различни и се дивих и аз...
докато се сетя и потвърдят, че е снимка на едно и също дете лелеееееееее Crazy

# 964
Laughing Laughing Laughing посмях се малко на вашите изтории newsm08 newsm08  love001 Hug
не се обиждай но аз се разсмях на твоята иЗтория  Joy

# 965
# 966
  • зад парка
Заминаваме на почивка в Банско петък сутринта. Мъжът ми ще дойде с автобус следобяда, защото е на работа и не може да вземе отпуска.
Уговаряме се неколкократно като дойде на автогарата в Банско да вземе такси оттам до хотела (не се чувствам комфортно , когато той пътува сам в Бг  Mr. Green- не е живял много тук)

Когато пристигнахме към обяд, виждам, че стаята ни гледа към приветлива соц сграда.

Когато се чухме с него следобяд (вече пътуваше) аз му напомних да вземе такси като слезе.

Гледахме си въпросната автогара от прозореца още 6 дена!  Joy

# 967
А той с такси ли пристигна в крайна сметка?  Mr. Green

# 968
  • зад парка
А той с такси ли пристигна в крайна сметка?  Mr. Green

Laughing

Ами не. Питах преди идването му на рецепцията къде е автогарата, защото не исках да взима такси в непознат град  Joy и го изненадахме посрещайки го.

# 969
Ние имаме комични случки доста редовно.Преди години имахме един отвратителен Опел.На паркинга на центъра съм спряла да си купя цигари,връщам се и гледам,а ключалката ми нещо напъвана(говорим за 2 минути докато си платя цигарите).Пъхам ключа-нъцки.Брей м..му кво става тука.И по едно време едно момченце здраво и яко идва и ми вика какво става защо искаш да ми отключиш колата Blush Blush Blush Joy Joy Joy JoyМойта кола съвсем на другия край на паркинга.Тая просто е същия модел и същия цвят.Парадокса е че моя Опел беше с три врати а тоя с 5 Joyама няма кой да гледа.Редовно не можем с моя да се разберем по телефона за среща примерно.Той вечно не е разбрал къде и кога да се видим,добре че има мобилни че иначе до сега да сме се оставили  Joy
А сега се сещам за една разправия благодарение на дъщерята.Предната година отиваме на море с една приятелка и дъщеря и и мойта дъщеря.Бяхме на Влас.Мъжа на приятелката ми работеше на Елените и редовно ходихме да вечеряме при него защото не му даваха почивка.Като се прибираме нашия тати идва да ни вземе от приятелката ми и дъщеря ми му вика-"Ето го и другия татиииииии" Shocked Shocked Shockedтогава беше на две и половина Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesЛеле моя като чу като почна да бучи.Кой е другия тати кво става тука и т.н.Детето явно е направило асоциация че на морето сме били с таткото на другото дете а тук в Шн вече е нейния татко.Какво всъщност си е мислила незная ама "нашия тати" беше сърдит доста време.То и аз да съм и аз сигурно щях да правя физиономии.Да прати жената с детето на море и после детето да го посрещне така  Joy Joy Joy Joy Joy

# 970
"Кръговрат" ми напомни една история, която и досега ме кара да изпитвам смесени чувства. Преди години, в период на ниско самочувствие, получавам усещането, че любимият ми изневерява и решавам да му прегледам разпечатката за разговорите по мобилния телефон. С разтреперани пръсти разгръщам и сърцето ми засяда в гърлото - около 70 % от разговорите са с един и същ телефон, малко след като приключи работа!!! #Crazy Цялата се разтресох ... И какво да правя? Реших, че ще проверя кому е този телефон и гузна, разтреперана от неизвестното, позвънявам, но от обикновения си телефон, за да не се изпише номера ми /тогава домашният ни телефон още беше аналогов/ и ми дава сигнал свободно ... В същия момент започва да звъни моят мобилен телефон, а аз очаквам важен разговор. Следва нещо нецензурно наум, в смисъл - точно сега ли, когато животът ми се обърква тотално и с всичкия си акъл вдигам и мобилния си телефон:"Моля" ... Разбира се, по обикновения телефон чувам женски глас с разтреперано:"Моля" ... и тук започвам да умирам, констатирайки, че онзи, повтарящият се номер все пак е на жена ... Безпомощно и тъжно казвам по мобилния си телефон: "Ало, не мога да говоря сега", а по обикновения чувам същото с някакво необикновено звучене, придружено с ехо ... и тук започва прояснението ... Мамка му, ама това съм аз! Няколко секунди се смях с двата телефона на ушите... Толкова облекчена и радостна съм се чувствала само два три пъти в живота си!

Е, бих желала да се запиша като "мунята, която успя да говори сама със себе си по телефона и от разговора разбра, че не се рови в чужди телефонни разпечатки и че обича силно мъжа си, каквото и да говори", а и "мунята, която най-сетне успя да запомни номера на мобилния си телефон"

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 17:19 от Божура

# 971
  • Германия
Божура утрепа ме направо  Joy Joy Joy

# 972
Мене питаш ли ме ... Такава доза адреналин бях отделила, че половин час после не можех да мръдна, само се хилех глуповато. Laughing

# 973
Преди години бях на бригада в Швейцарско, с немския сме на Вие. Та решавам аз да поискам от шефа една торбичка за стаята си, да си слагам дребни боклучета, като се наложи. Чета аз в разговорника как е "боклук" и отивам са му се обяснявам. Викам, трябва ми значи една торбичка "фюр мист", човечеца ме гледа с невярващ поглед, викам пак "фюр мист бе, горе да си го ползвам в стаята", той пак се пули и не вдява, викам си нещо не обясних както трябва и почвам да изреждам-да си слагам вътре непотребни неща, хартии...Тогава вече явно му просветна на човека какво искам. След време случайно установих, че "мист" е думата за оборския боклук, горкия ми шеф какво ли си е помислил-Ега ти, тая иска да а.а в торбичка в стаята си". Сама си се смях на глупостта.

# 974
  • София
Божура, за момента водиш личната ми класация по темата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт