Номинации за най-голяма муня

• 3 563 737
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 040
Преди години пътуваме с мъжа ми до Атина. Поканени сме на някакво мероприятие за гърцките клиенти  на фирмата, в която работи мъжа ми и за семействата. Съпругът ми като ценен кадър е сред домакините. По гръцки за събитието не се жалят средства и условията са луксозни. Моя милост и мъжа ми сме за първи път сред "богоизбраните" . Пристигаме в Атина и ни настаняват в някакъв 5 звезден хотел. Оставяме си ние багажите, оглеждаме стаята, радваме се на екстрите и дочуваме някакво неясно бръмчене. Бързо елиминираме климатиците като причинител на шума, защото са изключени. Въртим се, оглеждаме се - бръмчи си. Мъжът ми решава че няма да остави нещата така и се обажда долу да дойдат да видят какъв е проблемът. Пристига някакъв супер възпитан човек, оглежда се, върти се - нищо. Бръмчи. Извинява се и казва, че ще съобщи долу на рецепцията да изпратят техник. Стоим с мъжа ми в Атина, насред 5 звездния хотел и чакаме. След 10 минути - нищо! Мъжът ми отново се обажда на рецепцията и вече разгневен им казва, че той в тази стая няма да спи и ако не могат да изолират шума, да ни преместят. Идват отново този път двама техници в комбинизони с дървени куфарчета и пиколо. Извиняват ни се и казват че ще ни местят в нова стая. Ние надменно тръгваме да излизаме, пиколото поема куфара и спира озадачен. Казва, че от куфара като че ли бръмчи. Аз ядосано се обръщам и му казвам, че в куфара има дрехи. Мъжът ми, вече крайно раздразнен, ме пита дали в куфара има нещо с батерии, на което аз още по-ядосана му казвам че единственият ел. уред е един епилатор, който се захранва в ел.мрежата. Техниците бързо се светват и пристигат. Куфарът наистина бръмчи. Мъжът ми вече бесен го отваря и вади електрическа четка за зъби, за която дори нямам обяснение защо взех и която явно от лашкането се е включила. Срам,срам..... Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 09:12 от chevroleta

# 2 041
Пак добре, че не е бил вибраторът...  Mr. Green

# 2 042
И аз това си помислих  Joy

# 2 043
Пак добре, че не е бил вибраторът...  Mr. Green
И аз това си помислих  Joy
Да, бе! Супер история щеше да бъде!  Joy Само аз сигурно щях да съм разведена! Mr. Green

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 09:56 от chevroleta

# 2 044
И аз това си помислих  Joy
И аз  Mr. Green

А за електрическата четка и аз имам една история.
Сестрата на мъжът ми.Нейният мъж.Тя сама с детето.И тя като теб чува че нещо бръмчи от банята и решава, че бойлера ще гърми.Мъжът и в чужбина, звъну му да го пита.Той и казва да вика майстори.Обажда се, събират се, разглабят бойлера.Той още бръмчи.  Laughing Накрая един от всичките се светва, че е четката за зъби.Действието се развива от сутринта до късния следобяд, като жената вече прималява от притеснение, че бойлера ще гръмне.

# 2 045
  • York
Много опасни били тия електрически четки за зъби  Joy

# 2 046
  • In The Middle Of Nowhere
Искам да номинирам една далечна позната,макар че на нея хич не й е весело от случилото се,аз се смях дни наред и от сърце!Много съм безчувствена!
Купува си госпожата апартамент в съседен град.Ново строителство,четвърти етаж.Слага мунята блиндирана врата,звънец,както си му е реда.Купува теракот за коридора,за кухнята,тоалетна чиния и батерии за банята...Наема майстор,следва усърдна едноседмична работа от негова страна...Докато в един прекрасен ден не се звъни на вратата.Отваря героинята-насреща й двама мъже."Какво правите тук,този апартамент е мой!"-казал единия.Нашата-пълен шок!Вадят се документи,актове...Ма наистина-вие,госпожо,сте на третия етаж,аз съм платил това жилище!!! ShockedМунята що не приритала от ужас,взела да праска едни молби да се разменят...Но човека не ще,иска си неговото си и точка!Е,накрая се споразумели да й плати материалите...
Не проумях как и тя,и мъжът и не са прочели правилно етажите!Хей така,на своя воля са оборудвали на един късметлия жилището!Ама може и да не е късметлия,ако е искал паркет,а не теракот? hahahaКъсно е вече,халата го е обзавела изцяло по неин вкус !

Невероятно, но факт  Mr. Green Има и такива съвсем отнесени хора, историята е интересна, макар че на жената сигурно изобщо не й е било забавно.
Това ме подсеща за случка без да съм била пряк свидетел, как на междинна спирка 2 мацки слезли от автобуса дали за кафенце или нещо друго, ама толкова се отнесли, че вместо да се качат пак в техния си автобус се качили в друг! И така пътували доста време докато се усетят, че обектите и селищата не са по тяхната линия  Joy а съвсем в обратна посока. Каква е развръзката не помня, но май шофьора ги стоварил някъде по трасето да си търсят превоз за навръщане.

# 2 047

А за електрическата четка и аз имам една история.
Сестрата на мъжът ми.Нейният мъж.Тя сама с детето.И тя като теб чува че нещо бръмчи от банята и решава, че бойлера ще гърми.Мъжът и в чужбина, звъну му да го пита.Той и казва да вика майстори.Обажда се, събират се, разглабят бойлера.Той още бръмчи.  Laughing Накрая един от всичките се светва, че е четката за зъби.Действието се развива от сутринта до късния следобяд, като жената вече прималява от притеснение, че бойлера ще гръмне.

И твоята история си я бива! Joy Joy
Простотията при мен беше, че всъщност аз тази четка за зъби я пъхнах в багажа в последния момент. Бях си я купила с някакви клиентски точки от пазаруване в едни магазини и предвид "голямото събитие", на което щяхме да ходим, реших че е добре да четкам зъбите си с нея в хотела.  Mr. Green

# 2 048
Една форумска муня преди малко ме обвини, ...
Една форумска муня вчера ме обвини, че съм употребил непозната дума ортодонт, с цел да блесна.

# 2 049
  • UK
Браво на нея, време е някой да ти каже, че си досаден и никой не обича да му се правят на специалисти по всичко, а пък ти дразниш от години.

Преди няколко месеца като ходих до Варна имаше една жена, дето чак във Варна се усети, че автобуса не отива в Търново (от Шумен). А беше и много късно, май нямаше обратен автобус... Дано се е оправила без проблеми.

# 2 050
Като заговорихте за случки с автобуси ...  Mr. Green
Пътува една мацка за Пловдив. Правят почивка на Паничково. Хапват, пийват, потеглят ...  Mr. Green
Изведнъж, след 10-15 минутно пътуване, мацката се усеща, че й няма дамската чанта ...  Mr. Green Уведомява веднага шофьора. Който е минавал по този маршрут, знае колко е тесен пътя, та автобус трудно би направил обратен завой ... Пътуват известно време, докато намерят удобно място за обръщане и се връщат, барабар всички ...   Mr. Green
Чантичката си стояла закачена на стола.  Laughing

Е, не е ли  за тази номинация мацката?!?!  Laughing

# 2 051
За номинация щеше да е, ако се бяха върнали и чантата я нямаше там, а се окаже че е паднала между седалките в автобуса Mr. Green

Аз една сутрин, закъсняваме вече за работа, децата натоварени в колата, качвам се аз.. бъркам в чантата, няма ми телефона. Тичам бързо до нас да го взема. Поглеждам на масата, където смятам, че съм го оставила - няма го. Айде обратно до колата, мисля си, че не съм проверила хубаво в чантата. Да, ама не  Mr. Green Карам мъж ми да ми звънне, не, не е в чантата. Айде отново до нас, намирам го на шкафа за обувки, бегом обратно до долу Mr. Green Покрих норматива за сутрешна гимнастика, а домочадието се посмя за моя сметка  Mr. Green

# 2 052
  • Lost in a fairytale ...
За номинация щеше да е, ако се бяха върнали и чантата я нямаше там, а се окаже че е паднала между седалките в автобуса Mr. Green

Аз една сутрин, закъсняваме вече за работа, децата натоварени в колата, качвам се аз.. бъркам в чантата, няма ми телефона. Тичам бързо до нас да го взема. Поглеждам на масата, където смятам, че съм го оставила - няма го. Айде обратно до колата, мисля си, че не съм проверила хубаво в чантата. Да, ама не  Mr. Green Карам мъж ми да ми звънне, не, не е в чантата. Айде отново до нас, намирам го на шкафа за обувки, бегом обратно до долу Mr. Green Покрих норматива за сутрешна гимнастика, а домочадието се посмя за моя сметка  Mr. Green

Хаха, редовния ми номер. А колко пъти бързам за някъде и не мога да си намеря ключовете ....

# 2 053
  • София
Преди доста години / баш върха на мутрите и кражбите/ колата ми имаше аларма, но не и друго предпазно средство, като имобилайзер, например. Та по този повод мъжът ми сложи ключе- прекъсвач, което да изключва тока на колата и така да я предпазим. Ключето се намираше до ръчната спирачка и го криех с един парцал мъничък. Паркирам аз на Янко Сакъзов и отивам на фризьор. Свършвам, качвам се в колата, дигам парцала, пускам тоците, връщам обратно парцала и паля. Ама не палииииииииии  newsm78 Хайде пак- нищо......... и така, докато акумулатора не взе да дава признаци на задъхване. Почват разни мъже да прииждат, всеки съвети дава и нали съм млада, убава и фризирана, всеки се старае. Дойде време колата да се бута. Айде един тигел до единя край на булеварда............ айде един надолу. Излезнаха им душите на ентусиастите, езици, като вратовръзки. Взеха един по един да отпадат. Принудих се да звъня на мъжо ми, който все мрънкаше и крещеше, като го викнех за нещо свързано с колата. Идва той и вика " я кажи какво направи, като се качи в колата" Започвам аз да обяснявам и показвам. Стигам до часта с парцала, вдигам го и установявам, че като съм го върнала на мястото му след като съм пуснала тоците, всъщност неволно съм натиснала ключето и съм я изключила отново  ooooh!
Разбира се не му казах, а стоически изтърпях тирадата как веднага е запалил колата, колко съм смотана и какви льольовци все съм намирала, дето от нищо не разбират  Joy
След толкова години все още ми е мъчно и съвестно за тези хора, дето им изкарах душиците  Embarassed

# 2 054

Невероятно, но факт  Mr. Green Има и такива съвсем отнесени хора, историята е интересна, макар че на жената сигурно изобщо не й е било забавно.
Това ме подсеща за случка без да съм била пряк свидетел, как на междинна спирка 2 мацки слезли от автобуса дали за кафенце или нещо друго, ама толкова се отнесли, че вместо да се качат пак в техния си автобус се качили в друг! И така пътували доста време докато се усетят, че обектите и селищата не са по тяхната линия  Joy а съвсем в обратна посока. Каква е развръзката не помня, но май шофьора ги стоварил някъде по трасето да си търсят превоз за навръщане.

Ужас! Никога не ми се е случвало наяве, но отвреме на време имам такива кошмари - качвам се на влак и уж пътувам за някъде, а после се оказва, че пътувам по съвсем непознат маршрут!  Confused Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт