Номинации за най-голяма муня

• 3 563 448
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Pb
Уахаххаа. Отдевна не бях цвилила така от смях....  smile3532

# 2 146
А ако се засекат два черни джиба, кой е с предимство?

# 2 147
А ако се засекат два черни джиба, кой е с предимство?

Важи правилото на повечето охрана  Mr. Green

# 2 148
  • София
по-големият Peace Laughing

# 2 149

По-големият селяндур.  Thinking

# 2 150
...и по-новия  Joy

/нъл` сме г*зари, няма да праим път на по-дъртите,я!/ hahaha Sunglasses

# 2 151
Абе вие се смеете , ама аз нещо подобно видях преди една седмица в нашия квартал , който е доста оживен и движението е натоварено . Засичат се две другарки , едната верно с черен джиб  Mr. Green и слизат от колите да се плюят една друга ... като на тази с джипа мотивите и бяха - " Кво искаш ма , аз съм с по - голяма кола , трябва да ме пуснеш ... "  ooooh! Нали не е нужно да споменавам , че другата беше с предимство ...
И понеже и аз карам голяма кола , вече се замислям дали да не ползвам някъде този толкова смислен довод  Thinking

# 2 152
Абе вие се смеете , ама аз нещо подобно видях преди една седмица в нашия квартал , който е доста оживен и движението е натоварено . Засичат се две другарки , едната верно с черен джиб  Mr. Green и слизат от колите да се плюят една друга ... като на тази с джипа мотивите и бяха - " Кво искаш ма , аз съм с по - голяма кола , трябва да ме пуснеш ... "  ooooh! Нали не е нужно да споменавам , че другата беше с предимство ...
И понеже и аз карам голяма кола , вече се замислям дали да не ползвам някъде този толкова смислен довод  Thinking
ей ще ме побъркате бе  Joy Joy
таман си аресах черен джиб, ся рейс тряа да си избирам, ама черен  hahaha Joy Joy

# 2 153
  • Italia
ей ще ме побъркате бе  Joy Joy
таман си аресах черен джиб, ся рейс тряа да си избирам, ама черен  hahaha Joy Joy

Аз за ТИР се замислям, ама къде ще го паркирам вечер  newsm78

# 2 154
  • Стара Загора
Аз се уредих. Мъжът ми кара голям камион. Завиждайте  Joy От утре яхвам него.  Mr. Green
Нищо, че не е черен, да смее нЕкой с черен джиБ да ми излезе насреща.

# 2 155
" Кво искаш ма , аз съм с по - голяма кола , трябва да ме пуснеш ... "  ooooh! Нали не е нужно да споменавам , че другата беше с предимство
Аз се съмнявам и двете да са знали, коя реално е с предимство.

Аз за ТИР се замислям, ама къде ще го паркирам вечер  newsm78
Избутваш всички, които ти пречат и паркираш.

# 2 156
  • Sofia
Аз се уредих. Мъжът ми кара голям камион. Завиждайте  Joy От утре яхвам него.  Mr. Green
Нищо, че не е черен, да смее нЕкой с черен джиБ да ми излезе насреща.
Ееее, не може! В правилника изрично пише, че черен джиБ е с предимство, не шарен камион!!  Mr. Green

# 2 157
И к'во излезе сега, че и от джиБ до джиБ разликата голяма! Номинирам за най-големи муньовци онези със тъмносините джиБове с комплексарски номера. Това тяхното вече си е двойно изваждане - веднъж се набутал за джиБ и  веднъж за номера, а на финала - йок! Законът е на страната на тези с черните джиБове. И всичко заради някакъв лек нюанс в цвета, който дори от прахоляка понякога не личи.....

# 2 158
Сетих се за една моя издънка...
Поканени сме на сватба на моя приятелка. Току преди няма и месец сме купили нова кола. Аз разбира се съм много щастлива, че ще бъдем с нова кола. На тръгване, сме с малкия и решавам мъж ми да отиде сам до колата и да се качим от пред ресторанта, че е много късно и вече студено. Докато си чакаме и портиера ни вика - "Дойде голф. Вашия ли е?" А аз: "Не! Нашата е фолцваген голф!"  Crazy
Ми нова ни беше, а аз малко бях запозната, че така си им викат, но съм си кандидат муня...  Blush

# 2 159
Това ми напомни една отдавна забравена случка.
Преди много години, с мъжа ми сме канени на сватба. Сутринта разписването е в Съвета на ул. Витошка в София, а после църковният брак е уреден за св. Неделя. Ние, разбира се, в последния момент избираме подарък и в деня на сватбата се юрваме да го опаковаме. Костюмирани, нагримирани, запъхтяни с цветя и подарък под мишница пристигаме на Витошка и влизаме в залата. Точно в този момент една от служителките отключва някаква врата и тълпата тръгва целеустремено да излиза през отключената врата. Ние с мъжа ми си кимваме съучастнически, че в крайна сметка сме изтървали ритуала, но пък едва ли някой ни е забелязал и сега идваме точно на време да поздравим младоженците. Тръгваме след тълпата и също излизаме от залата през вратата. Зад нас лелята разпоредителка заключва, очевидно за да пуснат в освободената ритуална зала следващата сватба. Ние с мъжа ми се оглеждаме и виждаме, че сме в залата за поздравления - тясно стъклено помещение, което завършва с вход, пред който вече се събрала тумба цигани и въртят глави като в индийски филм, а зеничките им на доларчета станали. Тръгваме ние след мелето да честитим и да си връчим подаръка и ей ти на - това не са нашите младоженци.... Shocked Shocked Shocked Назад не можем да излезем, защото лелята е дръннала ключа и в ритуалната вече се чува как върви новата сватба. Покрай младоженците не можем да минем незабележимо, щото помещението е тясно. Да ги поздравим, пък да не им подарим подаръка, хич не става. Да се изнижем през входа - манговците дебнат..Нещата никак не стават по-добре, щото гостите минават и заминават и ние започваме да правим впечатление /споменах ли, че бяхме помъкнали картина за подарък.../.Дръпнахме се, изпушихме по една стратегическа цигара и в един момент просто използвахме разместването и излетяхме през вратата. Та така! Да се окажеш заключен между две сватби, нито една от които не е тази, на която си поканен си е добра номинация!!! Peace

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 23:21 от Шевролета

Общи условия

Активация на акаунт