Номинации за най-голяма муня

• 3 563 448
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 160
Случка, с участието на муня или как ако си нямаш чувство за хумор да не си помисляш, че имаш такова.
Децата на площадката си  играят и всички са големи бонбони. На такава възраст са, че винаги с нещо могат да те усмихнат. Една от мамите кара поотраснало бебе да каже мила моя мамо, защото го казва смешно - ми моа ма. Иззад гърба си чувам гласът на друга майка: "може и "Ода за Левски" да изрецитираш"  Rolling Eyes. То детето може и да може, но не знае което точно е въпросното произведение, защото такова няма.  hahaha С други думи - равностоен партньор за използване на сарказъм си намерила леличката.  Tired

# 2 161
Случай с моя позната от преди 15-на години. Та въпросната дама ще получава нова служебна кола, казват и да отиде в представителството да я вземе, колата е Деу Рейсър, корейска, едно време беше много разпространена. Там я питат" Г-жо, вие ли сте за "Рейсъра" , а тя възмутено казва" Аз съм за лек автомобил, не за автобус"

# 2 162
  • В царството на мечтите
Случай с моя позната от преди 15-на години. Та въпросната дама ще получава нова служебна кола, казват и да отиде в представителството да я вземе, колата е Деу Рейсър, корейска, едно време беше много разпространена. Там я питат" Г-жо, вие ли сте за "Рейсъра" , а тя възмутено казва" Аз съм за лек автомобил, не за автобус"
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha

# 2 163
Един мъглив и дъждовен есенен ден като днешния имах да свърша нещо в офис залепен за малък търговски център. Сутринта без да съобразя какво е времето бях обула велурени ботушки, които се накиснаха и пропуснаха още сутринта, та когато стана време да ходя във въпросния офис бях увесила нос колко ще измръзна докато отида и се върна пеш. Да взема такси за сметка на фирмата бе някак гадно, като се има в предвид, че не само аз имам работа из града под дъжда, а служебната кола барабар с шофьора бяха окопирани изцяло от шефа по срещи и мероприятия. Шефа обаче излезе страхотен организатор и планира как всички, които имахме да тропаме из града да ни натовари, да ни разкара по обектите и после се уговорихме как да минат да ни оберат - аз се падах последна за вземане /все пак и да се забавеха щях да наобиколя търговското центърче  Flutter/. Речено сторено - свърших си работата и хоп по магазините. Обикалям гледам, а краката ми като бучки лед  Rolling Eyes Меря това, пробвам онова и нещеш ли насреща една семейна приятелка.  Hug Зарадвахме се забъбрихме, и тя вика "Моя Мишо е долу в колата ако искаш да го видиш!". Еми искам разбира се! Слязохме в гаража побъбрихме и след като им се оплаках, че краката ми са ужасно мокри Мишо мило предложи да ме закара до вкъщи да се преобуя и да ме закара до работа после. Наистина мило, нали  Flutter ? И айде скокнах в колата, закараха ме, пеобух се, СМЕНИХ СИ ДРЕХИТЕ да ми ходят на новите обувки  Blush и айде пак ме откараха до службата. Щастлива и доволна, че съм със сухи крачета пощъках из офиса, пих кафенце, початих  Blush и реших да се обадя на мъжлето. Извадих телефона - а той останал без батерия, но аз съм подготвена така де - нося си зарядно. Пускам го и той запова да писука един, два, три, четири пъти!!  Shocked Поглеждам 24 пропуснати обаждания от шефа и поне още толкова от колеги!!!  Shocked И тогава се сетих, че имах уговорка с колегите да ме вземат!  Blush Те вкупом получили съобщение, че съм си включила телефона и моментално ми се обади шефа: "Къде си бе момиче?", а аз плахо: "В офиса!", шефа озадачено пита "В кой офис?", а аз още по стресирано "В нашия!" в слушалката мълчание "Е, до сега не бях чакал жена час и десет минути! Дано да имаш добро обяснение!" и затвори. Нямах добро обяснение - БЯХ ГИ ЗАБРАВИЛА!  Crazy
Отначало мислих да излъжа нещо - после реших, че след като са нервничили толкова време и не са ми теглили майната да се прибирам в дъжда сама заслужават истината. Изприпках до магазина долу и накупих каквито можах вкусотийки с възможно най-много шоколад, направих кафе, разлях го по чашите и когато забравените колеги отвориха вратата леко запъхтяна стоях до отрупаната маса. Подкупа подейства  Mr. Green Вечерта другите колеги като питаха защо черпя шефа се пошегува "За Бог да прости!"  Crazy

# 2 164
Вечерта другите колеги като питаха защо черпя шефа се пошегува "За Бог да прости!"  Crazy

smile3544  hahaha hahaha hahaha Дорис, винаги съм се забавлявала много с твоите случки, но сега вече се търкалям от смях    bouquet

# 2 165
Като говорите за забравяне, да се отчета и аз.
Сега уикенда бях поканена на рожден ден в една вила извън града. Няколко дни се уговаряхме кой с каква кола ще ходи и кой кого ще вземе. В моята кола трябваше да бъдат още 4 човека. Тръгвам аз като линейка да ги събирам по адресите, слушаме музика, говорим си и не знам защо реших, че всички са се качили, та потеглихме към вилата. А момчето, което забравих да взема, решило че сме се забавили и не звъни. Пристигнахме, настанихме се по стаите и по едно време някой попита "Абе, Гогата къде е?", а аз, незнайно защо убедена, че и той е дошъл с нас, обяснявам че е някъде из двора. Мтел там нямат добър обхват, Гогата звънял... ама кой да се сети, че изобщо не е дошъл. Добре че едната мацка се усети, че "май не сме го взели..." ooooh! Е, върнах се и го закарах. Той, миличкият, беше много учуден как сме го забравили и се посърди известно време, ама му мина Laughing На връщане ги преброих няколко пъти Mr. Green

# 2 166
Предиобед:
реших да претопля яденето, мушнах тавата във фурната, врътнах двете копчета на степен 1...след 20 минути отидох и ги изключих... Продължих с обичайната си дейност...В един момент цък   Bulb ...  Crazy   hahaha "аз въобще включих ли щепсъла в контакта..."    ooooh!
Естествено не бях...  Joy

# 2 167
  • о`майна лунна нощ е
Все си мислех, че това не мога да го направя, но ето, че и моят ред дойде.

Вчера сутринта бързам да се оправям за работа. Погледнах мръсните дрехи - напълнили коша. Натиках прането в пералнята, налях праха в дозиращата кошничка и пуснах машинката да пере. След час ми звъни свекървата "Има ли шанс прането да се върти без прах?". Викам й "Не, абсурд!". И тя - "А защо тогава пълният дозатор стои върху пералнята?! "  Crazy

Очаквам втора серия - да изпера някой памперс.  Mr. Green

# 2 168
  • Варна
vesi_vas това ми напомни за едно мое пране...слагам дрехи, сипвам прах, настройвам програмата и готово. След 40 минути се връщам, отварям пералнята и започвам да простирам. И си викам "еййй, добре че настроих центрофугата на 1200 оборота, ми то направо сухо излиза"  bowuu и тъй, щастлива и доволна, докато ме осени, че изобщо не ми мирише на прах, а дрехите са сухи, защото не съм натиснала "старт" и изобщо не се е изпрало. Половината си го прострях докато се усетя Embarassed Crazy

# 2 169
Имам си едно от онези старите железни рендета.
Вчера трябва да настържа малко кашкавал.Но то едно мъчение.На най-едрото и то почти нищо не излиза.Натискам, натискам и си мисля колко гаден кашкавал ми продаде момичето в магазина.Докато не се усетя, че не съм обърнала рендето наобратно и натискам ли, натискам. Embarassed

# 2 170
И аз веднъж попаднах в подобна ситуация с пералня...
Свекърва ми била сложила прането в пералнята и така го зарязала на отворена пералня (отишла на работа). Незнайно защо, част от прането беше намокрено, а беше цветно пране.  newsm78 Аз поглеждам пералнята в такъв вид че е и решавам, че пералнята е изпрала и остава само да се просне. Съответно простирам прането и се чудя как пък са успели на места така да се изсушат, а някои даже са си доста сухи...  Thinking И в един момент ми просветна, че те още не са прани  Laughing

Иначе други подобни изпълнения са, когато в пералнята слагам да се пере прането, но без прах за пране или в миалната машина да се мият чинии без прах за миене...  Blush Интересното беше, че чиниите излязоха блестящи от чистота въпреки всичко.

Свекърва ми пък веднъж слага да се мият чиниите и я питам "какво правиш?", а тя "Ми само ми пада прахта за миене и накрая ще се мият без прах."  hahaha Смешното е, че прахта се изсипва вътре в машината, когато нагласи програматора. Ми то прахта пак си е там и те ще се измият с него... Сладур! Друг път пък като свърши програмата за миене на миалната и тя преди да я изключи от копчето превърта програматора и миалната започва наново да мие. Та чиниите минават и втори курс на миене и сушене.  Crazy

# 2 171
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имам си едно от онези старите железни рендета.
Вчера трябва да настържа малко кашкавал.Но то едно мъчение.На най-едрото и то почти нищо не излиза.Натискам, натискам и си мисля колко гаден кашкавал ми продаде момичето в магазина.Докато не се усетя, че не съм обърнала рендето наобратно и натискам ли, натискам. Embarassed

Heart Eyes обяснението е в подписа ти  Whistling

# 2 172
Аз имам напоследък случаи да не мога да разбера дали пералнята е изпрала, както и дали съм слагала въобще прах или дрехите са си били леко влажни... и за по-сигурно пускам втори път  Mr. Green

# 2 173
Сещам се за една камериерка в луксозен хотел, женица в пенсионна възраст, много скромна и старателна. Първи работен ден след вече преминало обучение. Тя, облечена в нова униформа
 clean , щастлива от дадения й шанс за работа, търчи насам-натам с препарат и кърпа в ръка.

По едно време виждам как е застанала до винената количка. Още по-старателно забърсва
всички бутилки отбрани вина и доволно констатира: "ееееййй, тази беше направо овъргаляна
в пепел,  но сега свети от чистота".   doh Кой да се сети да й обясни, че бутилката е съхранявана
в сандък и въпросната пепел гарантира  "отлежалостта"  му  Mr. Green

# 2 174
  • о`майна лунна нощ е
Добре си е постъпила жената. И аз да я бях видяла, и аз щях да й ударя парцала. Не го разбирам това да ми сервират прахоляци, ако ще да е стогодишно вино.

Общи условия

Активация на акаунт