Все пак не са малко тези,които обичат мухлясало сирене със 100-годишно вино с утайка
Все пак не са малко тези,
Добре, че се видях в една витрина
Започвам да разсъждавам какво пък чак толкова днес да съм толкова красива, докато погледа ми не се прикова в отражението ми на една витрина - ципа на дънките ми беше отворен и примамливо зееше
Та така беше моя, незнайно защо, при условие, че не е имало силен вятър.
Започвам да разсъждавам какво пък чак толкова днес да съм толкова красива, докато погледа ми не се прикова в отражението ми на една витрина - ципа на дънките ми беше отворен и примамливо зееше 
В този период такива настроения ме обхващаха,че с нищо нямаше да се харесам,но както и да е.Влизам в първия магазин и меря нещо ,харесва ми,но решавам да обиколим повече магазини,как така да се хвърля на първото
Питам продавачката за работното време,оказва се ,че тази събота ще затварят по-рано ,ще правят ревизия.Обикаляме известно време,мъжът ми видимо изнервен вече не влиза в магазините ,а говори по телефона,по едно време решавам да звънна да попитам за бебето и му викам троснато:Дай ми чантата !, а той : Не си ми я давала !
) отгоре на покрива на колата..... Минаваше една жена, която е вървяла след нас и смеейки се взе да ми разправя, че е много оригинално и веселяшко
и и само се тюхка ....
) отгоре на покрива на колата..... Минаваше една жена, която е вървяла след нас и смеейки се взе да ми разправя, че е много оригинално и веселяшко