Номинации за най-голяма муня

• 3 563 022
  • 18 481
  •   3
Отговори
# 2 430
Доживях и аз да се запиша в тази тема с прясна-прясна случка отпреди няколко дни, на се моа, отплесната в предсватбени вълнения... Честно казано, все си знаех, че съм отнесена, все си знаех, че в момента съм безкрайно отнесена (от линийката ми се вижда защо Mr. Green), обаче! все пак до онзи ден не подозирах, че мога да си закача прилежно на закачалка палтото в гардероба, а когато изляза, още по-грижливо да го облека и понеже бързах много, да измина немалко метри навън опакована с черно палто, наперено потропваща с ботушки, със самочувствието, че всичко ми е наред... докато една девойка на спирката на градския транспорт се смили над мен и ми каза, че в бързината явно заедно с палтото на гърба си нося закачена стабилно яркозелена пластмасова закачалка Crazy Все ми се бяха случвали безумия, но подобно... даже не бях си и представяла, че мога да сътворя. Не знам дали е за смях или за сълзи, ама направо се моля вече да минава сватбата, че започвам да се плаша от себе си Laughing

# 2 431
Шехина, попиках се от смях Joy Joy

Туиг да знаеш как ви завидях само за късния час в детските градини... Тук 4-4,15 затварят, официално са до 4,30 ама ако им се веснеш последния момент  Shocked  човек убиват.

Напомнихте ми как преди години 2 мои приятелки бяха обрани докато спят. Понеже живеят в къща на 2ри етаж (първия за бабата и дядото) никога не заключват като са си у дома, и един обед лягат и заспиват... Така добре са били заспали, че им бяха от мъкнали техника и пари от стаята, която дели спалнята само с една хармоника... Ама и крадците доста смели са били де...

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 21:54 от Me_and_baby

# 2 432
Шехина, ама така се смях, като си те представих  със закачалката отзад... Laughing
Дано сватбата мине добре. Hug

# 2 433
Вчера си обърках колата  ooooh! Залепих се на една чужда и упорито се опитвам да я отключа  ooooh! Докато ръчкам с ключа, гледам към моята и си викам , брейй тази как прилича на моята  Mr. Green Въобще не загрявам, че тя си е моята всъщност. След две минути ръчкане, си казвам абе какво и става на тая ключалка, най-после поглеждам в колата, гледам, оооо грешка, усетих се и бързо изчезнах  Mr. Green
Във Варна имаме два магазина Кауфланд, най-често ходя в единия, но се наложи да посетя и другия, влизам и почвам да пазарувам, така съм се унесла в пазаруването, че в един момент започвам да мисля, че съм в магазина, в който често ходя, магазините горе -долу си приличат в наредбата, но има разлики и аз почвам да се чудя, кога успяха да го пренаредят тоя магазин. Ох много се обърках къде съм  ooooh! Разказвам на мъжо, и той , абе кво ти става бе жена, викам му , ми липса на витамини сигурно  Mr. Green

# 2 434
  • Бургас
Крушата не пада по-далече от дървото. Та дъщеря ми , разсеяния пубертет, тръгва сутринта за училище, грабва телефона в едната ръка, чантата, ключа, парите в останалите 10 ..., та и вафла, как сварила в движение, да и се начудиш Simple Smile. Заключва вратата и захапва телефона вместо вафлата, голям глад е бил, екрана е с черни точки сега Simple Smile

# 2 435
  • Варна
Крушата не пада по-далече от дървото. Та дъщеря ми , разсеяния пубертет, тръгва сутринта за училище, грабва телефона в едната ръка, чантата, ключа, парите в останалите 10 ..., та и вафла, как сварила в движение, да и се начудиш Simple Smile. Заключва вратата и захапва телефона вместо вафлата, голям глад е бил, екрана е с черни точки сега Simple Smile

остави екрана, телефон се купува, как са и зъбите,голямо захапване ще да е било  Hug

# 2 436
  • Бургас

остави екрана, телефон се купува, как са и зъбите,голямо захапване ще да е било  Hug

Нищо и няма на зъбите, нацелила го е с кучешкия Simple Smile Тя защото е и много злояда, та сега я бъзикам, какво да ти сготвя, телефон с пиле или със свинско .... , поне знам че си го хапваш с апетит, а то остроумното го иска намазано с шоколад Simple Smile)

# 2 437
Моя пубер си беше навил часовника в 4.30 (защо, остана загадка за всички) вместо в 6.30 за цялата седмица. Та, става си човека, облича се там каквото и 5 часа на спирката на трамвая. Понеже се качва на първата спирка и е зима, не се впечатлил особено, че няма други хора и 5.30 се стоварил пред училище. Добре, че охраната го пуснали да влезе вътре на топло. Най смешното (и трагично) е, че вместо да премести алармата на другия ден повтори мунювщината, а на ТРЕТИЯ Я ПОТРЕТИ ooooh! Ох, това пубертета е много тежка диагноза!

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 22:21 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 2 438
  • Майничка
Леле, той като моята пуберка. Laughing
Навива си алармата на телефона за 4ч., изключва го (при което алармата продължава да функционира) и го посява в джоба на бебешката количка в коридора, който в един момент се използваше за тикане на всякакви непотребни вещи.
В резултат, една седмица се будя от аларма в безумни зори (на практика, една врата дели главата ми от въпросната количка), псуваща и препъваща се в тъмното се опитвам да открия откъде в стаята идва този звук, но той спира, преди да го локализирам.
Госпожицата, разбира се, не отлепя. Mr. Green

Е, реших да прибера количката, тръгнах да я пера и си върнах "рахата"...

# 2 439
Хохо, тъкмо щях да пиша и аз в дух "крушката не пада по-далеко от фасунгата"!
Та след майка си, и моята щерка май се прояви като видна муничка! Когато е сама вкъщи, е инструктирана да не вдига домашния телефон. Ако случайно се обърка и го видгне, да отговаря, че мама е в банята. Звъннал онзи ден и тя взела, че вдигнала слушалката, но в паниката вместо в банята, изрецитирала "Мама е в тоалетната и...скоро няма да излезе!" ooooh! hahaha

# 2 440
  • зад парка
Ще ви зарадвам с  история на една колежка. Без да влагам разбира се нищо лично   bouquet

Колежката ражда първото си дете. Когато се прибират в къщи, в отглеждането се намесва любимата свекърва.

Заявява, че новороденото трябва да се къпе до 40-тия ден само с преварена вода, защото ... не знам си какво!

Младите родители изпълняват чинно. Настава едно варене. Тенджери, бързовари и прочие.
Преварената вода се сипва във ваничката, след което се разрежда обаче ... със студена вода от чешмата!

Към 20-тия ден май беше, колежката се окопитила  и разбрала какви са ги вършили.

# 2 441
Ха хаааа тук съм чела едни от най-достойните за конкурс истории, така че ако някой има желание да участва - конкурс за смешни истории. Аз се заемам да произвеждам такива още веднага.....  Embarassed Laughing Laughing

# 2 442
  • София
the Дорис, напоследък съм в много кофти период, от месеци не съм се смяла, но твоята история с боклука направо ме срази Joy Със сълзи се смях, благодаря, че ми оправи настроението Hug

# 2 443
pontes, радвам се че поне за малко съм те накарала да се чувстваш по-добре  Hug.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 08:54 от the Дорис

# 2 444
Първо да благодаря на тези, които са ми пожелали весела и спокойна (и безаварийна най-вече) сватба Hug

А иначе влязох да напиша, че Дорис за пореден път ме накара да цвиля пред монитора Laughing Дорис, ти си направо неизчерпаем извор на щуротии Grinning

Общи условия

Активация на акаунт