Номинации за най-голяма муня

• 3 562 862
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Бургас
В ученическите си години. Нашите ми дават пари за екскурзия, която ще е след месец и аз изкушена от първите слънчеви лъчи отивам и си купувам очила за 100 лв, като си правя сметката, че до месец ще заделям и ще ги набавя. Само че по случайност баща ми ги намира, гледа скъпи очила и започва да се чуди как и с какво съм ги купила. Привиква ме и започва "полицейски" разпит. Аз убедително, "Ама те струват 10 лв от пазара", а той подозрително отива на терасата провесва ги над балкона и ми вика: "Ок, давам ти 10 лв да си купиш нови, тези ги пускам от 6 етаж" Simple Smile Признах си разбира се, сега този номер го прилагам на дъщеря ми Simple Smile)

# 2 476
Ивета,Лято не визираше теб,а Стефи001 май й беше ника Peace
И за да не е спам.
С първото ми гадже се скарваме жестоко.Работата отива на раздяла и аз много страдам,ама много ви казвам.Ама съм и много бясна.Въпросното гадже през годините ми беше подарявал доста сребърни пръстени.В беса си решавам,че много ще го нараня,разбираш ли,ако изхвърля всичките пръстени на боклука!Речено-сторено!Пръстените отлетяха в големия контейнера на улицата!
Е,да,ама след 2-3 цигари време,яда ми минава и започвам да съжалявам,че съм ги изхвърлила и решавам да си ги взема.Тичам на улицата поглеждам в контейнера,виждам,че няма много изхвърлен боклук и решавам да вляза.Набирах се,набирах се и на третия опит успях!Ровя си аз в боклука щастлива,че съм си намерила почти всички пръстени!В един момент чувам нечий стъпки да се приближават към контейнера.Викам си,ще трябва да се покажа преди някой да ме е затрупал с боклука си!И се изправих!Успях само да видя облещената физиономия на комшията отсреща,преди да се олюлее и припадне Crazy
Изкарах му акъла на горкия човечец и до ден днешен като го срещна ме е срам Blush

# 2 477
  • Карлово
Честна дума и аз имах същият случай,..Изпуснах си ключовете в полупълна кофа за боклук в центъра на София. Добре, че бях по анцунг и направо се вейнах на ръба, а съм си нисичка и почнах да бъркам с ръка в боклука.. А наоколо минават хора и не знам какво са си мислели, виждайки ме надупена в кофата.. LaughingАми намерих си ги и излязох почти ""напарфюмирана""
Ама много се зарадвах.. GrinningЕ, установих, че не им е лесно на клошарите. newsm78
А някой не ти ли мушна в джобчето 2 лв?

# 2 478
  • София-в сърцата на моите деца
Честна дума и аз имах същият случай,..Изпуснах си ключовете в полупълна кофа за боклук в центъра на София. Добре, че бях по анцунг и направо се вейнах на ръба, а съм си нисичка и почнах да бъркам с ръка в боклука.. А наоколо минават хора и не знам какво са си мислели, виждайки ме надупена в кофата.. LaughingАми намерих си ги и излязох почти ""напарфюмирана""
Ама много се зарадвах.. GrinningЕ, установих, че не им е лесно на клошарите. newsm78
А някой не ти ли мушна в джобчето 2 лв?
Е, къде този късмет..Хем да си намеря ключовете, хем да се прибера с 2лв. в джобчето... Joy

# 2 479
  • Карлово
Това за двата лв. е истинска случка, но е за темата на муньовците. Отишъл мъжа ми да хвърли боклука, след като  чистил тревата из дворчето, облечен с някакво подходящо за тази му дейност яке. Леко ръмяло та си сложил човекът и качулка. Обърнат към контейнера, усетил как някой го пипнал за джоба. Погледнал след човека -  съседа художник. Бръкнал в джоба - 2 лв. Ама толкова го било срам, че са го взели за клошар, че не се е признал и до сега.

# 2 480
  • София
iveeeta , ти пък как се разпозна?!  Crazy Рони е обяснила, благодаря ́и! Simple Smile Ама че развален телефон стана....
Излиза, че ровенето в кофите е доста разпространено, чак се чудя как на мен още не ми се е случвало, с моя акъл...  Laughing

# 2 481
  • Карлово
Има време. Ще чакаме. Joy

# 2 482
Това за двата лв. е истинска случка, но е за темата на муньовците. Отишъл мъжа ми да хвърли боклука, след като  чистил тревата из дворчето, облечен с някакво подходящо за тази му дейност яке. Леко ръмяло та си сложил човекът и качулка. Обърнат към контейнера, усетил как някой го пипнал за джоба. Погледнал след човека -  съседа художник. Бръкнал в джоба - 2 лв. Ама толкова го било срам, че са го взели за клошар, че не се е признал и до сега.

hahahaJoy

Това ми припомни една муньовщина на мъжа ми.
Закъсва за бензин на 100м. от една бензиностанция на Шел. Решава да отиде до бензиностанцията пеша и да налее в тубичка малко бензин, колкото да може да стигне после до бензиностанцията успешно. Та рови, рови из багажника, но Уви, такава там няма. И вече в безизходица решава, че ако отиде до бензиностанцията все ще успее да изнамери някое шишенце там.
Отива пеша и съзира, че в едно от кошчетата има празна тубичка от масло и започва да рови, за да я вземе. Тогава една мила и добра женица, която го видяла, че рови горкичкият в боклука отишла при него със съжалителен поглед и му подала хамбургера, който току-що си била купила,  защото помислила, че рови в кофите, за да търси храна  Joy Joy Joy .

# 2 483
Моя пубер си беше навил часовника в 4.30 (защо, остана загадка за всички) вместо в 6.30 за цялата седмица. Та, става си човека, облича се там каквото и 5 часа на спирката на трамвая. Понеже се качва на първата спирка и е зима, не се впечатлил особено, че няма други хора и 5.30 се стоварил пред училище. Добре, че охраната го пуснали да влезе вътре на топло. Най смешното (и трагично) е, че вместо да премести алармата на другия ден повтори мунювщината, а на ТРЕТИЯ Я ПОТРЕТИ ooooh! Ох, това пубертета е много тежка диагноза!

В 5 ч. пак добре, поне има транспорт, сестрата на мъжа ми като ученичка го направи това в 3 ч. Crazy добре, че свекър ми се разбудил като тряснала входната врата и скочил след нея. Открил я да зъзне на спирката на тролея, а тролей, естествено, няма. А са в периферията на квартала и спирката е много изолирана, абе ужас...

Аз не помня какво съм писала в темата, затова ще ме извините, ако се повтарям  Embarassed

Видях, че сте обсъждали спането. Аз спя много, много дълбоко, ето няколко случки:

1. Пропуснах си официалното връчване на дипломите за средното образование, взех си я по-късно от канцеларията  Joy бях на купон до сутринта, прибрах се да се изкъпя и преоблека и понеже оставаха 2-3 часа, викам, ще дремна малко Laughing и така баба ми (живее на долния етаж), се качва да вземе нещо от кухнята и ме вижда, че още спя, по гръб и с будилника в ръка. Явно съм го чула и спряла, но не помня  Embarassed тогавашното ми гадже трябваше също да дойде, той живееше в др. град и пристигнал навреме, седи в двора на училището на един бордюр и чака Mr. Green

2. В студентските години - прибирам се през деня, лягам и отнасям. Мъжът ми се връща малко по-късно, ключа врътнат и оставен в ключалката Laughing звънял, тропал, нищо. А ние бяхме тогава в една боксониера, т.е. входната врата си е направо в стаята hahaha телефон нямахме, а и мобилни нямаше тогава. Накрая успял някак си да избута ключа и влязъл - аз си спя кротко Embarassed

3. Става той една сутрин преди часовника, точно, когато влиза в банята го чува да звъни и си рекъл, че аз така и така трябва да ставам, ще го спра. Той беше от едни много разпространени, които бибиткаха пронизително 40-45 мин. В квартирата нямахме пералня и той в се къпал, прал под душа, бръснал се, и след повече от 30 мин. излиза - гледа, аз си спя, а часовника - на нощното шкафче до главата ми си звъни Mr. Green

4. Това вече не е с мен, а със съквартирантката ми Simple Smile като влезе мъжът ми в казарма, тя дойде да спи при мен в нашата спалня, че аз съм ужасно страхлива  Embarassed и си лягаме една вечер в 12 ч., тя навива часовника за сутринта, но незнайно защо го слага на 12:15 ч. Joy ляга и отнася, а на мен ми трябва поне час, за да заспя. След 15 мин. часовника започва да пищи, аз бързо го спирам, а тя тръгна да става, като си мърмореше жално "Колко е гаден живота" и колко е уморена Tired

Сега на др. тема:

5. Преди да тръгнем за море една година, бяхме на гости на родителите ми. Там напазарувахме шампоани, балсами, слънцезащитни, кремове за лице, абе сума ти козметика, всичко необходимо и прилежно опаковано прибрах в чантата с моите дрехи, понеже имаше място. И - прибираме се в София, мъжът ми вика, няма ти чантата Shocked аз звъня на баба ми, тя се качва в моята спалня и казва "Ами има една зелена тук" Grinning имаше 15-20 мин. до последния автобус, изстрелва се с такси до автогарата и я предава на шофьора  Party аз вече спокойна, пък и така или иначе трябваше да ходим да посрещаме зълва ми на гарата, а тя е до автогарата и влака и автобуса бяха с 30 мин. разлика, просто нареди се всичко идеално Sunglasses отиваме на автогарата, чакаме, чакаме, минават 30-те мин., звъним на зълва ми да изчака, но автобус няма Shocked отиваме, взимаме я и дружно продължаваме да чакаме  Joy по едно време една от служителките се смили и ни даде телефона на шофьора, звъним - няма обхват Shocked по някое време все пак се свързахме - авотбусът се счупил, пътниците са извозени с др., но нашата чанта си стои при него  Mr. Green та към 21-22 ч. ходихме до някакво депо в Орландовци, до което нямаше асфалт, а черен път, някъде накрая на света  Joy

6. Пак за море, но на връщане. На 50 км. от София мъжът ми ме подсеща да видя къде ми е ключа, че аз вечно не мога да го открия в бездънната ми чанта. И след известно време ровене, изведнъж буквално започват да ме обливат топли вълни Embarassed сещам се как като пристигнахме, понеже са ни разбивали апартамента предни години, решавам да извадя ключа и да го сложа в най-високия шкаф в кухнята зад някакви тенджери, т.е. ако ми свият чантата, докато сме на плаж, поне да имаме ключ да се върнем  Joy там си беше останал Mr. Green а мъжът ми имаше др. ключ, но неговия на едната ключалка никога не успяваше да превърти, беше дефектен, а за тази ключалка, преди беше на др. място и се бяхме заключили, та викахме ключар - не успя да я отвори Rolling Eyes и проби вратата, но там не беше входна, а вътрешна, пластмасова - лесно Laughing и пристигаме, аз вече цялата бяла, слизаме от асансьора и тримата втренчени, без да кажем дума - мъжът ми вкарва ключа и той превъртя без никакъв проблем  Joy после собственичката на апартамента ни го изпрати Heart Eyes а след години се засекохме с нея тук, във форума, още ме беше срам  Embarassed

Сега за мама  Heart Eyes

7.
На гости сме и аз съм си забравила лосиона за тяло, викам, дай твоя, тя ми го подава и аз поглеждам, че на него пише балсам за коса  Shocked а тя си ги поръчала от някакъв каталог - балсам за коса и лосион, но като пристигнала поръчката не погледнала кое какво е и известно време се мазала с балсама  Laughing усетила, че е малко странен, но все пак си се мазала. Добре поне, че си имала балсам за коса и чакала да свърши, преди за започне новия (т.е. лосиона за тяло  Mr. Green)

8.
Минаваме покрай един козметичен магазин и тя казва, чакай да вляза, че ми свърши кремчето за крака. Купува си, прибираме се и аз гледам на тоалетката един крем за крака, но доста голяма разфасовка и пълен Shocked питам я - защо казва, че е свършил, а тя само погледна и каза - не, този е за ръце Stop викам, хубаво, а този голям крак защо е нарисуван отпред  Mr. Green

И един за кола:

9. Едно време имахме едно Пежо, без централно заключване, отиваме на гости на родителите ми, слизаме и аз нали съм си старателна, докато мъжът ми си говори със съседа, затварям предните врати, минавам отзад и ги заключвам Simple Smile после заключвам задните и щастливо казвам - заключих  Grinning а мъжът ми - добре, но ключът за колата е вътре! Добре, че съседът има сервиз за коли и донесе някакво чудо, с което само бръкна до стъклото и отвори  Mr. Green

И едно за щерката, която явно върви по моя път  Laughing

10. Много искаше тротинетка, взимаме й, но като я донесохме спеше следобеден сън, сложихме я пред вратата, но като стана, виждаме, че никак не е щастлива, едно такова уплашено гледа и едва едва я докосва. По едно време вече виждам сълзичка и се чудя какво става??? А тя плахо попита "Сънувам ли" Confused после беше голямо скачане и радост  Joy

Ох, стига за днес  Embarassed

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 14:56 от Не се сърди, човече

# 2 484
 ira_d, благодаря за отзива! След среднощният ми труд да изложа излагащитите ме случки, това, че някой ги е прочел ми стопли душата Simple Smile. Аз чета всичко от доста време, никой не е пренебрегнат Simple Smile.

Не са много запомнящите се случки, които си струва да разкажа, но освен тях имам и по- ежедневни провали.

Като водя отроците на доктор почти няма случай да ме попитат за иманата или възрастта им и аз да не се замисля  Embarassed. Старателно се опитвам да запомня имената на лекарства, но щом лекарката ме попита какво имам за кашлица, какво им слагам в носа или нещо от сорта- изръсвам някоя глупост Crazy.

Няколко пъти ми се е налагало да стигна спешно до някъде по време на летен порой. Знаете как е- блокирало движение, вода до коленете. Има много хора, които се се приютили някъде и гледат навън кога ще спре дъжда, но виждат и спокойно разхождаща се луда с обувки в ръка. Единия път трябваше да прибера детето от детска градина. Добре, че докато стигна, дъждът спря и се обух, пък и дрехите ми се пооцедиха...

# 2 485
  • Пловдив
   Ще се опитам да се включа адекватно по темата.
   Тази година ми се наложи ми се да си правя скенер на кръста. Речено-сторено. Въоръжена с направление и инструкция в коя болница да отида си записвам час за процедурата по телефона  Peace. По същия начин се информарах къде точно се намира въприсния скенер. Вежлива дама ми обяснява "Ниска едноетажна сграда, боядисана в жълто, находяща се в непосредствена близост до Окръжна болница на Пазарджишко шосе, няма начин да я объркате  Mr. Green ". Аз, за да съм сигурна, че съм разбрала съвсем точно я моля за още насоки и жената продължава: "До Английската гимназия, хващате пътя към Окръжна болница, пред сградата има бензиностанция".
Всичко върви по план – във уречения ден, след като реших да се възползвам от хубавото време, реших да се поразходя и да позяпам напът към болницата.
Петнадесет минути преди обявения за скенера час аз се намирам в близост до въпросната, според мен (!!!), болница и започвам да издирвам ниската едноетажна сграда  Rolling Eyes. Намерих бензиностанция, но и никаква ниска сграда, камо ли жълта, до нея. Само една около 15-етажна болница. Сещам се, че жената ми каза "в близост" до болницата, и затова стоя далеч от нея и я обикалям с надеждата да се натъкна на жълто здание. Е, гледах, въртях се, но не виждам нищо подобно на описаното  newsm78. Аз, обаче, съм хитра  Flutter - имам телефона на лаборантите и им звъня за допълнителни разяснения. Хората любезни - повтарят ми пак, че се намират пред входа на болницата в едноетажна жълта сграда. Всичко ясно, но сградата липсва. Леееееееееекинко започвам да се изнервям, защото часа ми на влизане вече наближава #Cussing out. Пообиколих болницата от всички страни, но не и не! Има конспирация срещу мен и са скрили точно тази сграда, гадовете  #2gunfire. Викам тия нещо ме мотаят и решавам да попитам охраната на болницата да ме насочи. Човека отзивчив - "сега влезте тука, по тия стълби отивате на втория етаж newsm78, после по коридора завивате вляво, след това надясно, после леко вляво и направо през една врата с табела, на която пише „Клиника по образна диагностика” ще се запишете на регистратурата за да ви приемат. Позачудих се, но поне вече имам напредък. Намерих клиниката, но и тук ударих на камък! След като се опитах да намеря кабинет, обозначен като „Скенер”, реших, че не е лошо да питам по-запознати от мен лица. Застаряващата лелка на регистратурата с нежелание ме усведоми, че лаборантката и лекаря, обслужващи скенера, са си тръгнали  #Crazy. Е, тука вече не издържах и се развиках: „Ама как тръгнали. Аз имам час за 2! (разбирайте 14 часа) smile3511”. Она, изглежда не е трогна и си настоява – тръгнали, та тръгнали. Хубу, ама не на мене тия и не отстъпвам – „Вие само ми кажете къде им е кабинета, аз ще а проверя тази работа” smile3515. Тази продължава да не отстъпва и настоява, че са си тръгнали. Направо ми се прирева. Но не е отказвам – пак звъня на телефона, който имам и ония нагляри ми вдигат в приповдигнато настроение. Сега вече не издържах и им се развиках – „Как смеете да си тръгвате, аз имам час  #Cussing out”. Със съвсем леко прикрита досада в гласа (чудно защо ли), хората ми казаха „Госпожо, чудесно, ако дойдете до Окръжна болница ще ви обслужим” smile3521. Викам си нещо не е читава тази работа. И в израз на безсилие, седнала на една пейчица в болницата предприех последен опит за изясняване на несправедливостта, проявена срещу личността ми. Попитах случайно минаваща жена, видимо персонал в болницата „Извинявайте, аз къде се намирам. Това не е ли Окръжна болница”. Жената премигна няколко пъти срещу мен и след първоначалното стъписване ми отговори мноооооооооооого бааааааааааааавно „Вие се намирате в Хирургиите на Пещерско шосе!!! Не сте ли от Пловдив?”  smile3505
Може би тук е момента да изясня, че тук съм родена, и тук живея от 32 години вече  newsm12. А двете болници са на около 7 км разстояние една от друга. Нямам представа защо така съм се заблудила, но наистина през цялото време вярвах, че съм на правилното място.
Разбира се, че веднага хванах едно такси и тутакси „оправих несправедливостта”.
Едноетажната жълта сграда кокетно се кипреше на указаното място  yesyes, но муня ви Xiona незнайно защо беше решила, че трябва да отиде до другия край на града за да я търси. Добре, че хората не бяха злопаметни и ме обслужиха с усмивки на лица  newsm03

# 2 486
запис(извинявам се за което,но не можах да се сдържа-темата не е за изпускане newsm10 smile3501)

# 2 487
Това за двата лв. е истинска случка, но е за темата на муньовците. Отишъл мъжа ми да хвърли боклука, след като  чистил тревата из дворчето, облечен с някакво подходящо за тази му дейност яке. Леко ръмяло та си сложил човекът и качулка. Обърнат към контейнера, усетил как някой го пипнал за джоба. Погледнал след човека -  съседа художник. Бръкнал в джоба - 2 лв. Ама толкова го било срам, че са го взели за клошар, че не се е признал и до сега.

Tова е невероятно мило и човечно  HugНапомня ми на разказите на О'Хенри ...

# 2 488
  • последна надежда
iveeeta , ти пък как се разпозна?!  Crazy Рони е обяснила, благодаря ́и! Simple Smile Ама че развален телефон стана....
Излиза, че ровенето в кофите е доста разпространено, чак се чудя как на мен още не ми се е случвало, с моя акъл...  Laughing

Ами ти каза по горният пост, а то беше моят. И че сме се сблъскали в една друга тема... и аз си викам..Аха в кърмаческите бисери скоро писахме и двете  Crazy.
Нали съм муня и ми се отдава  Joy

# 2 489
Последната страница е страхотна Joy
Бугенвилия,ама ти не знаеш какво почетно място красиш! Имам си аз отскоро файл с най-смешните случки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт