Признах си разбира се, сега този номер го прилагам на дъщеря ми
)
Признах си разбира се, сега този номер го прилагам на дъщеря ми
) 

Е, установих, че не им е лесно на клошарите. 
Е, установих, че не им е лесно на клошарите. 

.
Ох, това пубертета е много тежка диагноза!
добре, че свекър ми се разбудил като тряснала входната врата и скочил след нея. Открил я да зъзне на спирката на тролея, а тролей, естествено, няма. А са в периферията на квартала и спирката е много изолирана, абе ужас...
бях на купон до сутринта, прибрах се да се изкъпя и преоблека и понеже оставаха 2-3 часа, викам, ще дремна малко
телефон нямахме, а и мобилни нямаше тогава. Накрая успял някак си да избута ключа и влязъл - аз си спя кротко
като влезе мъжът ми в казарма, тя дойде да спи при мен в нашата спалня, че аз съм ужасно страхлива
ляга и отнася, а на мен ми трябва поне час, за да заспя. След 15 мин. часовника започва да пищи, аз бързо го спирам, а тя тръгна да става, като си мърмореше жално "Колко е гаден живота" и колко е уморена
имаше 15-20 мин. до последния автобус, изстрелва се с такси до автогарата и я предава на шофьора
аз вече спокойна, пък и така или иначе трябваше да ходим да посрещаме зълва ми на гарата, а тя е до автогарата и влака и автобуса бяха с 30 мин. разлика, просто нареди се всичко идеално
отиваме на автогарата, чакаме, чакаме, минават 30-те мин., звъним на зълва ми да изчака, но автобус няма
по едно време една от служителките се смили и ни даде телефона на шофьора, звъним - няма обхват 
там си беше останал
после собственичката на апартамента ни го изпрати
а след години се засекохме с нея тук, във форума, още ме беше срам 
викам, хубаво, а този голям крак защо е нарисуван отпред
после заключвам задните и щастливо казвам - заключих
а мъжът ми - добре, но ключът за колата е вътре! Добре, че съседът има сервиз за коли и донесе някакво чудо, с което само бръкна до стъклото и отвори 
. Аз чета всичко от доста време, никой не е пренебрегнат
.
.
. По същия начин се информарах къде точно се намира въприсния скенер. Вежлива дама ми обяснява "Ниска едноетажна сграда, боядисана в жълто, находяща се в непосредствена близост до Окръжна болница на Пазарджишко шосе, няма начин да я объркате
. Аз, обаче, съм хитра
- имам телефона на лаборантите и им звъня за допълнителни разяснения. Хората любезни - повтарят ми пак, че се намират пред входа на болницата в едноетажна жълта сграда. Всичко ясно, но сградата липсва. Леееееееееекинко започвам да се изнервям, защото часа ми на влизане вече наближава
. Пообиколих болницата от всички страни, но не и не! Има конспирация срещу мен и са скрили точно тази сграда, гадовете
. Викам тия нещо ме мотаят и решавам да попитам охраната на болницата да ме насочи. Човека отзивчив - "сега влезте тука, по тия стълби отивате на втория етаж
, после по коридора завивате вляво, след това надясно, после леко вляво и направо през една врата с табела, на която пише „Клиника по образна диагностика” ще се запишете на регистратурата за да ви приемат. Позачудих се, но поне вече имам напредък. Намерих клиниката, но и тук ударих на камък! След като се опитах да намеря кабинет, обозначен като „Скенер”, реших, че не е лошо да питам по-запознати от мен лица. Застаряващата лелка на регистратурата с нежелание ме усведоми, че лаборантката и лекаря, обслужващи скенера, са си тръгнали
. Е, тука вече не издържах и се развиках: „Ама как тръгнали. Аз имам час за 2! (разбирайте 14 часа)
”. Она, изглежда не е трогна и си настоява – тръгнали, та тръгнали. Хубу, ама не на мене тия и не отстъпвам – „Вие само ми кажете къде им е кабинета, аз ще а проверя тази работа”
. Тази продължава да не отстъпва и настоява, че са си тръгнали. Направо ми се прирева. Но не е отказвам – пак звъня на телефона, който имам и ония нагляри ми вдигат в приповдигнато настроение. Сега вече не издържах и им се развиках – „Как смеете да си тръгвате, аз имам час
”. Със съвсем леко прикрита досада в гласа (чудно защо ли), хората ми казаха „Госпожо, чудесно, ако дойдете до Окръжна болница ще ви обслужим”
. Викам си нещо не е читава тази работа. И в израз на безсилие, седнала на една пейчица в болницата предприех последен опит за изясняване на несправедливостта, проявена срещу личността ми. Попитах случайно минаваща жена, видимо персонал в болницата „Извинявайте, аз къде се намирам. Това не е ли Окръжна болница”. Жената премигна няколко пъти срещу мен и след първоначалното стъписване ми отговори мноооооооооооого бааааааааааааавно „Вие се намирате в Хирургиите на Пещерско шосе!!! Не сте ли от Пловдив?” 
. А двете болници са на около 7 км разстояние една от друга. Нямам представа защо така съм се заблудила, но наистина през цялото време вярвах, че съм на правилното място.
, но муня ви Xiona незнайно защо беше решила, че трябва да отиде до другия край на града за да я търси. Добре, че хората не бяха злопаметни и ме обслужиха с усмивки на лица
Напомня ми на разказите на О'Хенри ...
Рони е обяснила, благодаря ́и!
Ама че развален телефон стана....
.