Номинации за най-голяма муня

• 3 562 862
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 2 580
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
..  А относно колите - та това си е предимно женски форум, нека си признаем  Crazy - колите са малки и големи и се познават по цвета /прасковен, зелена ябълка, узряла вишна, / Wink

Joy Joy Joy Joy аПЦелУтно!!!!

и за разкош и окончателен шаш на мъжката част от човечеството, цвят Daydream beige  Crazy

# 2 581
  • Варна
Времето е добрия стар социализъм.
Отиваме на плаж с рейса.Той от своя страна претъпкан едва се диша.Засукана мацка с дълга пола отпред цялата с тик так копчета.Рейса спира мацката със зъби и нокти се опитва да слезе на спирката в момента в който успява полата се разкопчава и рейса затваря врати и потегля с полата,а мацката по чанта и токчета на спирката.

По тях времена подобна случка. Имаше време когато бяха модерни едни поли от тензух боядисани на кръгове с бои за яйца. Правеха се силно набрани с ластик в кръста. В силно претъпкан рейс лятото малко преди мен ще слиза мадама с подобна пола. Автобусът отвори врати тя слезе една стъпало, но част от полата остана на горното и възрастният мъж зад нея да бърза да слезе в блъсканицата стъпи върху полата и. Жената без да усети продължи да слиза, а отзад полата и затисната и почна да се съблича. Тя обаче най-упорито се дърпа да слезе и се усети чак като полата и се смъкна под коленете отзад. Целият рейс се наслади на гледката на бикините и.

# 2 582
Целият рейс се наслади на гледката на бикините и.

Пак добре, че не е била по прашки... Joy Joy Joy

# 2 583
O Бронте явно майка ти е от моите хора  Crazy Поне винаги ни е забавно  Laughing

Последните дни на зимата една сутрин търчим да оставим малката на градина. Намирането на място за паркиране до градината отнема време и затова ние слизаме до оградата, а мъжа ми отива да паркира наблизо. Аз влизам да разхвърлям детето и да я наглася за през деня и после търча обратно, мятам се в колата и ме закарват до работа. Закъсненяването не е случайност, а всекидневие. Предполагам и вашите сутрини са такива  Peace Та въпросната сутрин нагласих щерката - сукманче, чорапогащник, фиба "Пуууу хубавица!" целувка и бегом навън. Бързам, бързам че пак ще караме по градските улици все едно имам контракции на 2 минути. А моичкия спрял точно до изхода на градината "Късметлия" викам си и хоп скачам в колата като кокетно си събирам коленцата и малко глезено му се лигавя като го питам забавих ли се много едва влязла. Ааааа в колата седи непознат мъж  Shocked Аааа това не е нашата кола! Засмях се, извиних се и кикотейки се излязох от колата на непознатия, който въобще не схвана смешното в ситуацията и гледаше тъпичко. Хи хи хи нашата кола била през една кола отзад - еми голяма съм шматка тя дори и онази кола не била същото сребристо! Хоп качвам се в нашата кола и пак седнала не седнала викам "Малеее как скокнах при някакъв непознат!..."  Shocked И зад волана седи някакъв познат човек, но с него брак нямам /вероятно баща на дете от нашата група/. Този път не ми бе толкова смешно, но пак го избих на майтап и айде пак навън. Накрая намерих поредната сребриста кола, уверих се кой е шофьора и влязох. Разправям какво е станало на мъжа ми, а той вика, че помислил, че пари за нещо за градината събирам  ходейки от кола на кола при чакащите татковци ooooh!
hahaha

# 2 584
  • Варна
Целият рейс се наслади на гледката на бикините и.

Пак добре, че не е била по прашки... Joy Joy Joy

В тях далечни времена прашките още не бяха излезли на мода. Wink

# 2 585
  Ама Дорис, като сме отворили темата за цветовете - разправям на мъжа си , че съм си купила метличинково-синьо бельо, а той ще ми спори , че нямало такъв цвят  Joy Joy А другия му лаф е, че съм си измисляла цветове от храни ( то всички жени де, ама какво да обяснявам)- тиквено-оранжево, патладжанен цвят, прасковено, презряло-малиново, натурално-шоколадово  Flutter

# 2 586
Бананов, люляков, крем брюле, патешко жълто, небесно синьо, ягодово, шоколадово, карамелено, пепел от рози - моя мъж казва, че нямало такива Crossing Arms Той пА ше каже! Rolling Eyes

# 2 587
  • Казанлък of all places
Много встрани от темата, но свързано с цветоусещането : работила съм над 10 години в текстилно предприятие и имахме клиент от Англия, чиито цветове просто държат рекорда по описателност . Например :кървав мъх, гълъбово яйце, магарешко кафяво и т.н. Колегите -технолози просто умираха от потрес!  Mr. Green

# 2 588
Нали знаете  - прасковата е плод, не цвят! и кога сте горили рози, че знаете какво е пепел от рози. Мъжете имат много орязано цветоусещане - факт!

# 2 589
Кървав мъх ми стана фаворит! Joy Ма, така като се замисля - верно си има такъв цвят! Peace
Не съм го виждала, ама си го представям много живо.

# 2 590
  • пак там
Магарешко кафяво  Laughing при условие, че поне българските магарета (за английските не знам) са сиви...  Laughing

# 2 591
Аз сиво май не съм виждала...само кафяви.

# 2 592
Аз знам и за лилави... Laughing

# 2 593
  • Майничка
Естер, лилави крави ли? Wink

Цветовите каталози на автомобилните производители също са прелюбопитно четиво,"стоманенозелено" ми беше един от фаворитите. Laughing

# 2 594
Лилави крави вече даже е по-популярно от черно-бели такива. Лилави магарета имах предвид  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт