След този случай ми се налага по-често да се виждам с нея и всеки път си мисля за оная простотия дето казах. Много гадно!
. И пръчът ме гонеше, и кокошките ме гонеха, и пуйката ме гонеше. Ама последната много я обичах, че най-редовно ме прилъгваха, че снасяла шоколадови яйца. И всеки път като отида - по една кора. Ех, да си имах сега такава пуйчица...
луда работа. И днес обличам се аз, сложих си и обици, изправих си и косата и отивам до хранителния магазин, който е на две крачки от нас. Влезнах магазинерките ме гледаха доста странно но аз любезно си ги поздравих щото мислех, че това очакват та обикалях из магазина доста накрая си напазарувах необходимото и си излязох. Прибирам се аз в къщи влизам в коридора и какво да видя ходила съм с две различни маратонки едната черна, другата бяла.
След обяд се връщам в същия магазин само, че с миуто и нареждаме се ние на касата и аз блея и се оглеждам щото чакам клиентката пред мен да свърши а то клиентката отдавна я няма, и пак същата магазинерка и тя вече избухна да се смее. Както и да е казах и че тия дни съм баси заплеса, моя ме извини и каза, че е от земетресението и та събрах смелост да я попитам дали ме е видяла с двата чифта маратонки сутринта. Като взе да се смее и ми вика, че не само тя ме е видяла доста са се посмели на мой гръб.
), във Виена няма да си играем на чичо доктор. При което той ми се пули насреща: "Моля?! Какви ми ги говориш?!
. Срам не срам обясних на преподавателката каква съм я свършила и тя след кратка справка за цялостното ми представяне ми прие контролното и не ми призна само единствения въпрос, на който бях поправяла нещо (Разбрана се оказа и ми влезе в положението. Дотук добре, нооо..... следва контролно по Макроикономика пред втория семестър. Пак познатата схема на провеждане. Приключваме и моя милост уж си предава работата, но преподавателката забелязва, че не съм върнала листа с условията. Аз засрамено й се извиних, а тя ме успокоява: "Спокойно, първия семестър една колежка беше пропуснала да си предаде работата". При което аз ухилена до ушите: "Вие коя мислите, че е тази колежка...?" Срааам. Поне доказах, че не съм я излъгала първия път, а просто съм непоправим заплес.
Препоръчани теми