Номинации за най-голяма муня

• 3 570 656
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 240
Току-що си наврях чая с ройбос и ванилия в млякото, а нес кафето тикнах във водата  ooooh! .
Към момента пия мляко с чай и не е брутално лошо  Joy .

За мен не само, че не е брутално лошо, ами направо си е хубаво Simple Smile Много обичам черен чай с мляко. 

Аз пак не схванах връзката между неориентираност в посоките или по карта и произшествията на пътя?! Ясно е, че на пътя шофьорите не си повтарят "изпреварва се отляво, обаче кое беше лявото..." - инстинктивно си знаеш откъде се изпреварва и коя лента на магистралата е бързата. или "предимството на дясностоящия, а кое всъщност е дясното...", а се придобива опит - поглеждаш първо по този диагонал (и не те интересува дали го наричат ляв или десен - знае се, че е той)...

Виж задръстванията - да, може да се дължат на "Ъъъ, трябва да завия наляво, ама кое беше лявото..." и отзад - опашка  Grinning

# 3 241
  • София/Горна Оряховица
Аз пак не схванах връзката между неориентираност в посоките или по карта и произшествията на пътя?! Ясно е, че на пътя шофьорите не си повтарят "изпреварва се отляво, обаче кое беше лявото..." - инстинктивно си знаеш откъде се изпреварва и коя лента на магистралата е бързата. или "предимството на дясностоящия, а кое всъщност е дясното...", а се придобива опит - поглеждаш първо по този диагонал (и не те интересува дали го наричат ляв или десен - знае се, че е той)...

Виж задръстванията - да, може да се дължат на "Ъъъ, трябва да завия наляво, ама кое беше лявото..." и отзад - опашка  Grinning

Еми така е, тука сме се сбрали една камара муни, дето не разбираме тая връзка и една муня, която не е шофьор, но ги разбира нещата повече от нас  Laughing .

Днес продължавам с кулинарните изцепки. Обърках кетчупа със сок от вишни (и двете са домашни, в еднакви тъмни бутилки). Добре че не ям телешко и не знам какво съм сготвила  hahaha .

# 3 242
Да не различаваш ляво и дясно?  Crazy И то 10 човека само в тази тема...дано просто да се правите на интересни.

# 3 243
  • Варна/Лондон
Да не различаваш ляво и дясно?  Crazy И то 10 човека само в тази тема...дано просто да се правите на интересни.
Оф, къде се криете вие безгрешните, та изпълзявате само тук по форумите, а в реала никакви ви няма.

# 3 244
  • София/Горна Оряховица
Цъ.
Не струваме.
Забравихме за ССФ, която никога не може да сбърка кетчуп с вишнов сок и да обърка ляво и дясно.

Айде сега всички дружно - да си посипваме главите с пепел!

И моля ви, някой да постне нещо много дълго и много различно, за да сменим темата  Laughing .

# 3 245
  • Бургас
Влизам саво да отговоря на Тайна.

Тайна,за съжаление не карам.В началото бях голям ентусиаст,но една вечер обърках газта със спирачката и се наврях в един камион.Строших колата,изпокарахме се здраво с мъжа ми и до там... Cry
Не ми излиза от главата мисълта какво щеше да се случи ако на мястото на ЗИЛ-а имаше човек,дете.
Реших,че не ставам за тази работа.Понякога шофирам на сън.Чувтвото е много хубао,все едно летя,но не мога да се престраша.Не знам как ще е с автоматик.

Извинете за спама.Шофирането насън не се брои за муня,нали? Laughing

# 3 246
  • Майничка
Извън темата за шофирането...

Помните ли историята със сиротния български чушкопек в мрачния Албион?
Днес разбрах, че историята има продължение - "българо-американската" снаха все пак си го е взела, но не за Щатите, а го върнала на родна земя, подарявайки го на ... сестрата на баба си! Joy

# 3 247
  • София/Горна Оряховица
Извън темата за шофирането...

Помните ли историята със сиротния български чушкопек в мрачния Албион?
Днес разбрах, че историята има продължение - "българо-американската" снаха все пак си го е взела, но не за Щатите, а го върнала на родна земя, подарявайки го на ... сестрата на баба си! Joy

HE!  Joy hahaha категорично отказвам да повярвам, че това е съдбата на орисания за чужбинско чушкопек  Joy .

Сега как иноземците ще ядат печени чушки до втръсване?  hahaha

# 3 248
За протокола:шофьор съм от 18 години и взех книжка от раз.
На полигона им взех акъла Mr. Greenама новите шофьори не зная какво е полигон.
slavka70 Hug
А чушкопека....тук му е хвърлен пъпа Laughing

# 3 249
Все още се кара на полигон, просто изпитът не се провежда там.

# 3 250
Не искам да обиждам никого, но и аз така реагирах...

# 3 251
  • Варна/Лондон
За протокола:шофьор съм от 18 години и взех книжка от раз.
На полигона им взех акъла Mr. Greenама новите шофьори не зная какво е полигон.
slavka70 Hug
А чушкопека....тук му е хвърлен пъпа Laughing
Да, но докато се учеше да караш едва ли е минало без грешки.
По повод дългогодишният стаж, се изкуших да цитирам едно лс , по-точно краят му, от една много готина и мила съфорумка, която мога спокойно да нарека приятелка. Разбира се, без да споменавам коя е.  Hug
Цитат
ПП: и аз някога взех листовките без грешка. От тогава минаха 17 години и още карам като рицар-джедай  , онзи ден си сипах нафта в бензиновата кола и докарах пореден инфаркт на милото  .
Надявам се да се приеме с чувство за хумор изцепката, муньовщината, както подобава на темата. Peace

# 3 252
Между муня и ..... има голяма разлика.

# 3 253
Няма обидени  Hug

Помня го чушкопека... отбелязала съм го като подарък за специални случаи  Grinning
Хайде да сменя шофьорската тема - преди 6-7 години, в хотел сме, почти целия етаж (не беше огромен хотелът) стаите са заети от британска група, на която съм преводач. На вечеря обсъждаме британско кино, след това като се върнахме по стаите попаднах на един биографичен за О Уайлд със Стивън Фрай и с огромно желание, тематично се пльоснах в леглото да гледам. От умора съм заспала скоро след това. Събудих се след време от силни викове, инстиктивно скочих, понеже помислих, че на етажа има проблем. Е, проблем имаше и беше в моя телевизор, буквално. Филмът за Оскар Уайлд беше по ТВ 1000, а след един определен час там настава голяма патардия  Blush и дълбокия ми сън беше направил доста хора съпричастни на шумната драма... ooooh!
На закуска ми беше много, много мунено.  Embarassed

# 3 254
  • Варна/Лондон
Между муня и ..... има голяма разлика.
Да, всеки си поставя сам границата. Не ви ли убиват крилата?
И след като не сте нито муни, нито многоточие, какъв кеф ви прави да квалифицирате в тема, в която е видно, че не сте за нея? Ако няма какво да кажете по темата, а именно да споделите муньовщина, не мислите ли, че не е тук мястото да се похвалите, че не сте такива?

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 22:20 от Джеронимо

Общи условия

Активация на акаунт