Номинации за най-голяма муня

• 3 570 642
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Ænima/Albuquerque
Филмът за Оскар Уайлд беше по ТВ 1000, а след един определен час там настава голяма патардия  Blush и дълбокия ми сън беше направил доста хора съпричастни на шумната драма... ooooh!
На закуска ми беше много, много мунено.  Embarassed

hahaha hahaha hahaha

# 3 256
Смейтье съ вий, смейтье съ, ама питати ли мъ мени  Crazy

# 3 257
  • Ænima/Albuquerque
Поне да беше казала, че филма е бил ноу як!  hahaha

# 3 258
Йекшън безподобен, и едни викове....бяха направо за екзорсист тия  Crossing Arms
Скрит текст:
споменът ми е ярък, срамът - тоже, след толкоз години и то  Blush

# 3 259
Обич Синеока, дано да са разбрали, че е било филм, щото като нямат картина, а само звук...  Mr. Green

# 3 260
 Joy Joy Joy

Ох, аз си чета тази тема да ме разтоварва от простащините в другите, а пък то какво стана. А чушкопека, аз имах спомени, че е заминал за Великобритания. Май ще се връщам да чета пак историята, че ми е една от любимите.  Laughing

# 3 261
Обич Синеока, дано да са разбрали, че е било филм, щото като нямат картина, а само звук...  Mr. Green

...и то при положение, че е сама в стаята. Не им се е мислело какво остава ако е с партньор... Mr. Green

# 3 262
  • на североизток от Рая
  Много сте ми готини тук!  Hug

Така се забавлявам, особено пък с последните 2-3 страници.

Кефят ме шофьорките най-вече. Смях се със сълзи на издънките на Славка и Джеронимо. А може и да пропускам някоя, не се сърдете. Смея се добронамерено и от сърце.
 Миналото лято с дъщеря ми започнахме шоф. курсове, имаме за разказване, така че съпреживявам и аз с вас.
 Май нямам големи изцепки за разказване, ама докато ми се довери, инструктора така седеше на седалката, все е дно че е седнал върху включен котлон.  Laughing
 После пък като станах една уверена..., на третия път взех изпита. Mr. Green Първия път изпитващия каза, че съм влязла засилена на пешеходната пътека. Не съм убедена, че беше така, но нейсе. Пресичаха двама - нагли, черни цигани. Инструктора като знае как ги обичам, може  и да си е помислил, че искам да ги сгазя.
 Втория път ме скъсаха , защото не се престроих, пък тръгнах да завивам.  ooooh! И внезапно колата спря. А, гледам си в краката аз, правя ли каквото трябва??? Изпитващия вика "Какво става сега?" . Аз - "Ами колата не върви". А той вика "Че как да върви, аз натискам спирачката. Ти видя ли как отнемаш предимството на еди кой си, в коя лента си?????" . И пак не стана. Обаче ми благодари, че съм карала мноого внимателно и съм пазела болния му кръст. А той като идваше към колата да тръгнем, видях, че е попревит и разбрах, че има проблеми в кръста.
 Такава съм си - съобразителна.  Blush

Третия път вече ме изпитва този, който ме скъса първия път. Личеше си, че  е добронамерен. Каза ми, че по "оная" пешеходна пътека няма да минем.  Laughing
 Валеше проливен дъжд . Коли из целия град. Кой ти върви пеш в пороя. Справих се без проблем, че  и повече от предвиденото карах. На следващия ден заваля онзи сняг, който ни стегна така дълго зимата. Отмениха всички изпити до март. Имах късмета да ме изпитат в последния възможен ден за изпит.

Пишете, че ми  е много интересно тук!  Hug

# 3 263
Между муня и ..... има голяма разлика.
Да, всеки си поставя сам границата. Не ви ли убиват крилата?
И след като не сте нито муни, нито многоточие, какъв кеф ви прави да квалифицирате в тема, в която е видно, че не сте за нея? Ако няма какво да кажете по темата, а именно да споделите муньовщина, не мислите ли, че не е тук мястото да се похвалите, че не сте такива?
Оф, като почнете така да скачате... Да, не е нормално да не знаеш кое е ляво и кое дясно, камо ли на пътя да се замисляш. Това не е за темата за муните в никакъв случай, просто не е забавно.
Аз крила нямам, не ми убиват. Писала съм в темата многократно и съм се радвала на другите, които са си признавали гафовете. Наред с всички простотии, не намирам тази за муньовщина. Мое мнение.

# 3 264
Едва ли има човек, който да не знае ляво и дясно. Както и едва ли има човек, който в стресова ситуация да не се обърка или поне замисли. Едно е да караш сам своя кола и да знаеш накъде отиваш, а съвсем друго е да си в учебна кола с инструктор. В крайна сметка се получават забавни ситуации, а тази тема е точно за това, не да си мерим крилата и да си показваме зъбите.

# 3 265
...и то при положение, че е сама в стаята. Не им се е мислело какво остава ако е с партньор... Mr. Green

Ако е била с партньор, едва ли някой е щял да се впечатли особено.
Виж, щом е била сама, сигурно горките хорица цяла нощ не са спали да се чудят кой ли е бил късметлията...  Laughing

# 3 266
  • Майничка
...Виж, щом е била сама, сигурно горките хорица цяла нощ не са спали да се чудят кой ли е бил късметлията...  Laughing

...а на сутринта са се стрелкали изпод вежди, да видят кой е най-премаляло-каталясал. Wink

Това ми напомня за една колежка - отишли със съпруга й (и двамата около 60-те) на почивна станция, но осигурили карти и за дъщеря им и приятеля й. Възрастните били на първия етаж, младите - на третия, нямало асансьор. Споменавам последното, защото в един момент, в някой от последните дни, си разменили стаите, че младите осъмвали в някаква дискотека и явно някой е направил забележка, че вдигат много шум като се прибират и момата трака с токчета по мозайката.
Та колежката разправяше, че последната или предпоследната сутрин, като излизали от стаята, се засекли пред стълбището с млад мъж, който стиснал ръката на съпруга й и казал:"Браво! Възхищавам се на толкова активни хора на вашата възраст!".

Бая време мигали на парцали, докато се усетят. Joy

# 3 267
Да не различаваш ляво и дясно?  Crazy И то 10 човека само в тази тема...дано просто да се правите на интересни.
Не искам да обиждам никого, но и аз така реагирах...
Вие явно не четете, или интерпретирате грешно! Естествено, че различаваме ляво и дясно, но някои хора го свързват с някакъв условен рефлекс. Ако в момента не можеш да нагодиш тази условност, то тогава се получава забавяне от рамките на макс. 1 секунда, за да може мозъка да си представи ляво и дясно.
Има си и обяснение. Когато се учи ляво и дясно и се асоциира с някаква условност, то това се запаметява като механично от мозъка. Следователно в бъдеще така се различават посоките.
В началото имах проблем при карането на курсовете, естествено е при нова ситуация. Сега вече абсолютно всичко е механично. Взела съм си изпитите от раз.
Но не ми пречи да се смея като се сетя за моето ляво и дясно. Какво да направя? Да взема да не излизам от вкъщи щом като асоциирам посоките по този начин?

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 10:05 от УФСЪ

# 3 268
  • Mars Hotel
Може ли да сменим темата вече? Става досадно.  Peace

# 3 269
  • София/Горна Оряховица
Някой да си е гримирал само едното око?
Аз току-що така отидох до магазина  Blush . Едното око със спирала и дебела очна линия тип 6-те, другото ... голо  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт