Номинации за най-голяма муня

• 3 570 611
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 270
  • Варна/Лондон
Някой да си е гримирал само едното око?
Аз току-що така отидох до магазина  Blush . Едното око със спирала и дебела очна линия тип 6-те, другото ... голо  Laughing .
Joy hahaha

# 3 271
  • Шумен
А някой да е бил поканен на детски РД и да е подарил подаръка на грешно дете? На мен ми се случи преди месец, колежка на мъжа ми ни поканила семейно на РД на сина си (3 г.), а аз това дете съм го виждала само на снимка като бебе. Отиваме честитя и и се оглеждаме за рожденика с надеждата че ще го позная. Много хубаво го познах, братовчед му първи се появи на повикването и отнесе подаръка  Whistling А аз колко цвята смених  Blush добре че жената не се засегна а го обърна на майтап  Simple Smile

# 3 272
Някой да си е гримирал само едното око?
Аз току-що така отидох до магазина  Blush . Едното око със спирала и дебела очна линия тип 6-те, другото ... голо  Laughing .
Аз най-редовно експериментирам вкъщи с различни гримове, и си слагам различен на всяко око. На път бях така да изляза до магазина, като се усетих да се погледна в огледалото.  Stop

desitoo  Laughing Laughing Laughing

# 3 273
Хахах, Десито, какво чевръсто братовчедче Joy

...Виж, щом е била сама, сигурно горките хорица цяла нощ не са спали да се чудят кой ли е бил късметлията...  Laughing

...а на сутринта са се стрелкали изпод вежди, да видят кой е най-премаляло-каталясал. Wink

Ама не ме вкарвайте в по-голям филм, отколкото си беше  Crossing Arms "Носим йоще срама по челото", но в мойта почтеност и благочестивост не вярвам някой да се е усъмнил.  Naughty  
Скрит текст:
надявам се поне де....но съм имала и последващи ангажименти с техни групи и или наистина не са ме заподозрели, или надеждата ги е крепяла  Flutter

По въпроса за ориентацията – абсолютно съм убедена, че доста повече от десет човека във форума имат части от секундата замисляне, преди да си представят посоката. Просто рядко се споделят тези неща, съвсем нормално. Имаше една много забавна и интересна тема за странностите, мисля, че я беше пуснала Касита преди време. Доста искрени и, поне за мен, някои съвсем неочаквани отговори срещнах – препоръчвам я.  Peace

# 3 274
А някой да е бил поканен на детски РД и да е подарил подаръка на грешно дете? На мен ми се случи преди месец, колежка на мъжа ми ни поканила семейно на РД на сина си (3 г.), а аз това дете съм го виждала само на снимка като бебе. Отиваме честитя и и се оглеждаме за рожденика с надеждата че ще го позная. Много хубаво го познах, братовчед му първи се появи на повикването и отнесе подаръка  Whistling А аз колко цвята смених  Blush добре че жената не се засегна а го обърна на майтап  Simple Smile

Ти си объркала детето, аз си обърках мъжа. Собственият ми стоеше на две крачки от предполагаемия и викаше: Ела сега да обясниш кой е този и защо се засили да го целуваш.

Препоръчвам редовните консултации с очен лекар.

# 3 275
  • София/Горна Оряховица
Неее, не, не говорим за експериментиране в грима  Laughing . Говорим си за чиста доза муньовщина  Joy . Надявам се, че продавачките не са видели, бях с очила  Laughing .

Да ви кажа - телешко в гювеч с вишнов сок не било безкрайно зле  Mr. Green . Милото го изяде всичкото и е още жив  Joy .

# 3 276
  • в пералнята
Неее, не, не говорим за експериментиране в грима  Laughing . Говорим си за чиста доза муньовщина  Joy . Надявам се, че продавачките не са видели, бях с очила  Laughing .

Да ви кажа - телешко в гювеч с вишнов сок не било безкрайно зле  Mr. Green . Милото го изяде всичкото и е още жив  Joy .
Аз май бях казала за моите 20 компота със сол.

# 3 277
Цитат
Да ви кажа - телешко в гювеч с вишнов сок не било безкрайно зле   . Милото го изяде всичкото и е още жив   .

Това звучи като много скъпо и префърцунено ястие от луксозен ресторант Simple Smile

# 3 278
Цитат
Да ви кажа - телешко в гювеч с вишнов сок не било безкрайно зле   . Милото го изяде всичкото и е още жив   .

Това звучи като много скъпо и префърцунено ястие от луксозен ресторант Simple Smile

Хехе, не си сама. Готвя боб и слагам доматен сок.Вадя бутилка домашен, отварям и сипвам и си мисля, че нещо ми розовее един такъв... , усетих се и го измих, после наново подправки, чорбичката стана доста безвкусна...Тез кафявите бирени бутилки ако не са надписани става страшно.

Ти си объркала детето, аз си обърках мъжа. Собственият ми стоеше на две крачки от предполагаемия и викаше: Ела сега да обясниш кой е този и защо се засили да го целуваш.

Препоръчвам редовните консултации с очен лекар.

То аз нося очила, но то не е до тях. Съпругът ми редовно ме взима от работа с колата. Бяхме си взели преди години един тъмночервен форд и той си ме чака на паркинга пред офиса.Слизам аз, оглеждам се най-внимателно, отивам до колата, отварям вратата и срещу мен някакъв стреснат мъж на средна възраст вдига очи от вестника и ми се пули.А моя паркирал точно отпред ,гледа и се хили. Оказа се, че и други жени ги чакат след работа и че само червения цвят не е достатъчен да разпознаеш кола!После имах период, в който минавах отпред за да погледна кой е в колата и тогава се качвах.

# 3 279
  • о`майна лунна нощ е
Имаме традиция с майка ми сутрин да си пием кафето преди работа. Въпросния ден тя идва удома. Пускам й чаша гореща вода от кафемашината, тя си разбърква нескафето, отпива и сбръчква нос.
- Е, за първи път пия кафе с лимон?!
 Shocked
Оказа се, че явно няколкото литра вода, с които съм промила профилактирана предната вечер машина, не са били достатъчни да отмият напълно препарата и съм "почерпила" майка си с лимонено нескафе.
 ooooh!   ooooh!   ooooh!

# 3 280
  • Бургас
Когато бях малка имахме много хлебарки в апартамента и вечер баба ми ми сипваше вода в шише - зелено /от едновремешните коняци/. Ставам аз  и с напипване хващам шишето,отварям едното око и на уличното осветление виждам че е зелено, отвивам капачката, надигам го и зверски ожадняла започвам да гълтам ,на третата глъдка усещам че това не е вода. Бягам към банята да връщам и започва да излиза зелената течност с пяна... Някой оставил шампоан Коприва на масата, от тогава само като го спомене някой и ми се повдига Simple Smile

Сетих се и за друга подобна история. В днешни времена, без нашественици в къщи. Събуждам се жадна и си отпивам вода от чашата. Затварям очи и чувам шумолене / от скоро имаме котка по каприз на детето/. Не смея да отворя очи, защото /тя е "свръх умна"/ ще ме види че съм будна и ще започне да мяука, за да я храня. Стискам очи, но тя продължава да снове из стаята. По едно време спря. Притварям леко око, за да видя къде се е паркирала и какво да видя, застанала до чашата и си бърка с лапичка вътре във водата. /"свръх умна" е малко странно определение за котка, но тя беше някаква смеска с бобър, според мен, защото който влезеше във банята дращеше на врата докато не я пуснеш, заставаше под душа и си играеше с капките, а любимото и място е да се насади в леген в който е останало малко вода,  невероятно но факт Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 22:06 от daritt

# 3 281
Аз май бях казала за моите 20 компота със сол.

Аз имам един крем карамел със сол  Simple Smile
По принцип ме няма в готвенето и получавах напътствия по телефона от мъжа ми, предупреди ме, че захарта много бързо се карамелизира в микровълновата, да внимавам. Е, внимавах 20-30 мин., това чудо стана на камък, започна лееееко да пожълтява и накрая се сетих да пробвам, пребледнях, замина и сместа с всичките яйца, и нея бях набухала със сол  Crazy

Да похваля и мама  Mr. Green имала спешна работа до една банка и баща ми я метнал с колата, тича със страшна скорост вътре и чак когато застанала на едно място вътре, усетила, че нещо не е наред с едната ѝ обувка, решава, че е счупила токче, навежда се и  Shocked вижда 2 различни обувки - едната с ток, другата без  Joy

# 3 282
Не се сърди, човече, много се смях на твоя "крем карамел". Аз съм правила мусака с канела, вместо с червен пипер, после излъгах, че съм пробвала гръцка рецепта. Party

На милото му никне мъдрец, боли го венеца и решаваме, че ще му пръснем малко лидокаин, че да го отпусне. Започвам аз да ровичкам за лидокаина, в същото време  мислейки за поне 5 неща, закъснявам за работа... Еврика - намирам шишенцето лидокаин, пръсвам в собствената си уста, връщам шишенцето на завряното му място и излизам на бегом. Точно отварях вратата на апартамента пред изумения поглед на мъжа ми, и усетих, че нещо ми поизтръпна езика и едната страна на небцето.  Crazy

А той толкова изумен от действията ми, че просто стоеше безмълвен и опулен  Shocked

# 3 283
...пръсвам в собствената си уста, връщам шишенцето на завряното му място и излизам на бегом...

Предполагам не му е минало  Mr. Green

# 3 284
  • Ænima/Albuquerque
Едва ли.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт