Аз направих нишесте с вишни,или по точно нишесте с костилки от вишни.
Гледам детето яде плод вишня и се чудя от къде ги е взел.
-Как от къде ? От купата.Ама нямаше нужда да ги чистиш.
Ако той яде изчистените плодове,какво по дяволите има в нишестето
Та в крайна сметка се получи нещо като магия
- по печката, по шкафа, по пода...А аз с лъжица в ръка гледам ей така
Тук е забавно. Мен хич ме няма в кухнята, главно защото никога не опитвам.
). Дойде момента за солта, посолявам смело да не ме обвини пак мъжо че съм забравила да сложа сол и мятам лъжичката в мивката. После като си измих съдовете почнах да се чудя тази пластмасова лъжичка от къде се появи пък сега
Е отговора дойде на вечеря като сервирах сладката кавърма а мъжа ми като я видя ме почна че много морков съм била сложила и сега ще е сладко, опитва и то наистина сладко без грам сол вътре 
Но за зла беда кокошките го намерили и извлекли точно пред очите на свекърите като се върнали

Решаваме да допичаме, минават 15, 20, 25 мин...след половин час допълнително печене великият сладкиш още си седи клисав та лепне.
Решаваме да развеем белите знамена и да го ядем какъвто - такъв, като през цялото време се опитваме да се убедим една друга, че този сладкиш сигурно точно така трябва да си бъде - мокричък един такъв
) и става буквално лепкав в долната си половина. А формичката за кекс ми я подари мъжо с желание често да му пека, аз съм му казала че щерките като пораснат на тях ще я подаря а до тогава ще му купувам готови сладкиши