Плахо пъхнах монетата в една от многобройните дупки, ама нещо ме усъмни и се отказах овреме.
Плахо пъхнах монетата в една от многобройните дупки, ама нещо ме усъмни и се отказах овреме.
. Бях си взела дневна карта, ама не съм видяла, че и метрото влиза в нея. И като се возя в метрото си взимах билетче. Разбрах си грешката, чак когато се качи контрола в метрото, отворих протмонето, извадих билета, но се виждаше и картата, та контрольора ме попита защо си взимам билет. А аз най-невинно "Ами, подсигурявам се!"
Успях да я напъхам някакси в една дупка, обаче ни принтерът я разпозна, ни можех да я извадя. Наложи се да свалям декоративното панелче със слотовете, успях на магия да измъкна картата, но счупих капачето и сега вече и карта на фотоапарат не мога да сложа

Ние брюнетките сме едни гърди напред и в това отношение, спор да няма.
)
.
.
кой го е намерил. Чавето се усети какво е станало, наду гайдата с все сила, аз на ръба на истерията - нов телефон, при това любим, мъжът ми се щура като муха без глава, звъним на оператор да спираме открадната карта - картинката чуд-на. 
Препоръчани теми