Номинации за най-голяма муня

• 3 570 263
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 360
Днес...успях да пъхна картата в банкомата на мястото,където излиза разписката.Как и аз не знам.Добре че беше в работно време и охранителят на клона на банката в това време зареждал банкомата,та излезе да ми я даде...Срам...
hahaha

# 3 361
  • София
Аз пък вчера не успях да преборя автомата за билети в метрото - зверих се, гледах, много дупки, много нещо newsm78 Плахо пъхнах монетата в една от многобройните дупки, ама нещо ме усъмни и се отказах овреме.
Но ме подсетихте и за един познат, който беше успял да завре една мемъри карта в неясна дупка на лаптопа си - едва я измъкнал с пинсетка Laughing

# 3 362
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък вчера не успях да преборя автомата за билети в метрото - зверих се, гледах, много дупки, много нещо newsm78 Плахо пъхнах монетата в една от многобройните дупки, ама нещо ме усъмни и се отказах овреме.
Но ме подсетихте и за един познат, който беше успял да завре една мемъри карта в неясна дупка на лаптопа си - едва я измъкнал с пинсетка Laughing
Това ми напомни моят опит с автоматите на метрото. Купих билета от лелката на касата, обаче съм пъхнала билета в погрешния автомат и не ме пусна. Добре, че жената ме пусна през страничния вход иначе голям срам щях да бера и дори и втори билет се засилих да взимам.

# 3 363
  • София/Горна Оряховица
Аз миналата година се подсигурих двойно  Blush . Бях си взела дневна карта, ама не съм видяла, че и метрото влиза в нея. И като се возя в метрото си взимах билетче. Разбрах си грешката, чак когато се качи контрола в метрото, отворих протмонето, извадих билета, но се виждаше и картата, та контрольора ме попита защо си взимам билет. А аз най-невинно "Ами, подсигурявам се!"  hahaha

# 3 364
  • Бургас
Аз си бях затрила някъде кабела на телефона за компютър. И спешно исках да разпечатам някакви снимки, а старият лаптоп нямаше bluetooth. Понеже принтера ми има разни слотове за карти и успешно принтирах директно от картата на фотоапарата, реших, че ще е приложимо и за картата от телефона Crazy Успях да я напъхам някакси в една дупка, обаче ни принтерът я разпозна, ни можех да я извадя. Наложи се да свалям декоративното панелче със слотовете, успях на магия да измъкна картата, но счупих капачето и сега вече и карта на фотоапарат не мога да сложа Joy Joy

# 3 365
  • Бургас
не е сам. лаптопът ми беше на сервиз за това   Blush

# 3 366
  • о`майна лунна нощ е
Перхидролът не прощава .....
Скоро в сервиз за лаптопи бил донесен един със стопена клавиатура. На техника било обяснено, че това е резултат от опит за подсушаване на разлято върху нея кафе ... със сешоар .... но на мах мощност и от близко разстояние, че да изсъхне по-бързо.  smile3544

Блондинска му работа.

Имаше и нещо още по-брутално, но в момента ми бяга и не мога да се сетя. Този път главното действащо лице е бил мъж, а изцепката му просто изкъртваше и блондито от горните редове.

# 3 367
Блондинка заляла лаптопа си с кафе...слаба работа  Naughty Ние брюнетките сме едни гърди напред и в това отношение, спор да няма.
Лято, жега, студентски град, сесия. Обич оцелява наливайки се с течности, но четенето за хичнайстия изпит вече ѝ е размътило главата и освен чай, вода и кофеин, пие и с разни отвари тип водица, захарчица и боица, в конкретната случка Лифт Вишна. Та проснала съм се възнак на леглото, пъшкам като препасало добиче над някакви статии по предмета на лаптопа и вече почти машинално пия чаша след чаша. То хубаво, ама свършам бутилката. Посягам за нова, ама е от тези двулитровите, а мен умственият труд силно ме е изтощил, и я изпускам с трясък на земята. Нищо, казва си Обич, то това да не е филия с масло, че да се притеснявам, че съм я изпуснала. И без да губя време развъртам капачката. Това, което последва, съм го виждала само на фонтана ди Треви в Римско, такава хармонично разпръскваща се навсякъде шуптяща вода. Даже може да им пиша да сложат малко червена боица във фонтана, не са се сетили, а е страшно ефектно. Успях да пребоядисам тавана, да накисна леглото, себе си (приятно разхлаждащо) и изнемощелия си лаптоп. Суших го със сухия край на завивките си, да не му е мъчно, че не е стигнало лифтче и за него. А лаптопът ми постъпи джентълменски и подмина случката все едно не е било. (Асус, това обяснение в любов е за теб, незаменими мой   bouquet)

# 3 368
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, явно Асус е по-добре от Делл  Mr. Green Мой колега наскоро заля обииилно лаптопа си с айрян и лаптопа умря. Буквално. Умря, миришейки на сиренце  Whistling

# 3 369
  • София/Горна Оряховица
Аз като малка "учтиво" разгазирах бирата на татко. Ми болеше го гърлото и аз преди да му дам бутилката енергично я тръсках. Излишно е да споменавам недоволното му лице, че съм му спретнала маска на лице и коса с бира  hahaha .

По въпроса с лаптопите - на майка ми Gigabyte е редовно почерпван с кафе, мляко, вода, кола и дори вино. С виното беше най-тежък случая, трябваше да го обърнем и да излеем винцето. Нито веднъж не е ходил на ремонт  Whistling .

# 3 370
  • о`майна лунна нощ е
То зорът не е в заливането. На всеки се случва. Ама на колко народ ще му дойде акъла да навре горещата струя на сешоара в клавиатурата.

# 3 371
То зорът не е в заливането. На всеки се случва. Ама на колко народ ще му дойде акъла да навре горещата струя на сешоара в клавиатурата.

ми на мен  Embarassed като се изпече това кафе вътре, на бетон стана, хубаво се спече около всички вътрешности на лаптопа завинаги.
ама техника каза, че ако не било кафе, сешоара помагал.

# 3 372
  • София
Да взема да разкажа и как загубихме (почти чисто) новия телефон на чавето...
В четвъртък вечер сме на ресторант с детски клуб с голям басейн с топки - бесня голяма, накарахме я да вземе телефона в себе си, да имаме връзка. На следващия ден си говоря с нея чрез бащиния й телефон (бяха заедно вкъщи). Вечерта се прибирам, пускам пералня, подготвям вечеря и с мъжа ми сладко си лафим в кухнята. В един момент неговия телефон звъни - търси го дъщерята (тя блажено се зомбира с филмче по "Дисни Чанъл" в хола). На въпроса от какъв зор му звъни, детето обяснява като на идиоти, че на никого не звъни, както ясно се вижда. Докато изясним ситуацията, телефонът спира да звъни, а като върнахме обаждането - вече изключен.
В тоя момент на мен ми прищраква какво се е случило и започвам бясно да търся телефона на ресторанта с детския клуб, за да им кажа, че при тях има загубен телефон и някой да бъде така добър да провери Praynig кой го е намерил. Чавето се усети какво е станало, наду гайдата с все сила, аз на ръба на истерията - нов телефон, при това любим, мъжът ми се щура като муха без глава, звъним на оператор да спираме открадната карта - картинката чуд-на. ooooh!
И в тоя момент се заглеждам какво така трака по люка на пералнята, която кротко си пере от 20-тина минути. Ми "загубеният" телефон трака, мдаммм. Някой да беше проверил джобовете на дънките може би Whistling

# 3 373
Това, което последва, съм го виждала само на фонтана ди Треви в Римско, такава хармонично разпръскваща се навсякъде шуптяща вода. Даже може да им пиша да сложат малко червена боица във фонтана, не са се сетили, а е страшно ефектно.
Ааа, правено е вече  Laughing

# 3 374
Хаха,аз моят Самсунг съм го изпускала в супата,ама жив и здрав е още,даже съм с него в момента,щото Нокиа-та вече 5 пъти сдава багажа без да съм я изпускала в супата .

Общи условия

Активация на акаунт