Номинации за най-голяма муня

• 3 570 212
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 390
А, защо, тъкмо по темата си е.  Laughing
Моля, обяснете, че наистина ме заинтригувахте много. Там, отдолу, с ръкавици и четка ли се почиствате, когато свършите това, за което сте влезли в тоалетната??
И изобщо, как не ви е гнус да влизате там с телефони?  Rolling Eyes
Ако се чисти редовно (а с някои препарати даже няма нужда от четка - намазваш, изчакваш, изплакваш), не виждам някаква особена разлика в хигиенно отношение между тоалетната чиния и мивката.  newsm78
Много масово явление е това с изпускането на телефоните. Някаква нова мода сред жените ли е?

# 3 391
  • до най-прекрасния мъж
Моля, обяснете, че наистина ме заинтригувахте много. Там, отдолу, с ръкавици и четка ли се почиствате, когато свършите това, за което сте влезли в тоалетната??
Ако се чисти редовно (а с някои препарати даже няма нужда от четка - намазваш, изчакваш, изплакваш), не виждам някаква особена разлика в хигиенно отношение между тоалетната чиния и мивката.  newsm78
Много масово явление е това с изпускането на телефоните. Някаква нова мода сред жените ли е?
И аз това се зачудих - толкова ли е мръсно, че чак да ги е гнус? Със съвременните препарати става за минути, а търкането с четка се изразява в това да намажеш препарата по чинията. После плакнеш с вряла вода и готово. Аз го правя 2-3 пъти седмично и чинията ми е толкова чиста, че вероятно е по-чиста от доста други места, които по презумпция са чисти и не им се отделя толкова внимание.

# 3 392
  • 1st floor
Не влизам специално с телефон в ръка, но понякога ми е в джоба на дънките. Не ми се е случвало да го изпускам, както казах.
...не виждам някаква особена разлика в хигиенно отношение между тоалетната чиния и мивката.  newsm78

hahaha
Хора всякакви!!!

И аз това се зачудих - толкова ли е мръсно, че чак да ги е гнус?
Обясних вече. Има хора, които ги е гнус да пипат сурово месо. Не е от мръсотията, предполагам, щом после го ядат. Просто аз не мога да бръкна във водата. И веднага наскачахте, че не си мия тоалетната!!! Mr. Green

# 3 393
и аз да се включа набързо в спама. в ловци на духове по дискавъри доказаха, че (подът в) тоалетната е в пъти по-чиста от пода в кухнята.

# 3 394
Същото важи и за кухненската мивка.  Grinning

# 3 395
  • UK
То и задника е по чист от устата, но нещата не се измерват така.

# 3 396
  • Пловдив
Като заговорихте за тоалетни да се изтипосам и аз.
Бях до това място, а флаш паметта ми беше в джоба. Е, познайте какво стана когато привърших с важната работа и станах да се закопчавам  bowuu. За недосетилите се - паметта ми падна в тоалетната  Embarassed.
Гнус не гнус нямах ръкавици на разположение (тук е мястото да споделя, че действието се развива на работата ми), а и на паметта ми имаше доста важни неща, които ги нямах записани другаде, та бръкнах с голи ръце да спасявам давещата се памет.
След това най-културно я минах няколко пъти с течен сапун и о, чудо ... работи и всичко записано си стои  hahaha.
Който се интересува давам на лични марката на паметта  Mr. Green

# 3 397
  • Шумен
Стана дума за изпускане в тоалетната, аз една златна гривна преди време си бях изтървала в тоалетната вкъщи  Mr. Green Не бях и разбрала че я няма, като ме викна баща ми да видя какво му блести че и водата не го отмива  CrazyБързо, бързо намерих ръкавици и си я измъкнах, не помня вече в какво я киснах за дезинфекция и на ремонт замина (малка част от закопчалката липсваше и се отваряше сама)  Laughing

# 3 398
  • UK
Една съученичка си беше изпуснала телефона в училище, имахме тоалетни с дупка там... И плати на един съученик да й го извади... И той го извади.

# 3 399
  • до най-прекрасния мъж
Е, в такава вече тоалетна с дупка и аз не бих бръкнала .

# 3 400
Аз също съм изпирала в пералнята флаш памет, сложена в дънките на мъжа ми, веднага след купуването й, за да не изпадне от пазарските торби. Е, проработи след изсъхването и до ден днешен я ползваме.

# 3 401
Миналия ден много се изложих в един Т-маркет . Плащам на касата , а до мен синът ми за не знам кой си  път иска да му дам пари , за да си купи поредната глупост и стои до мен с протегната ръка ... Аз порядъчно изнервена , защото вече беше тотално прекалил се обръщам към него и изсъсквам - " Престани да просиш като циганин , момченце ... " и в този момент виждам каменната физиономия на касиерката , която очевидно е ромка ... Много тъпо ми стана , защото е много мило момиче  Confused

# 3 402
  • Бургас
Вчера влизаме в новоткрития Лидъл до нас да пазаруваме, виждам в хоризонталния фризер месо на промоция и посягам със скоростта на светлината да си взема избраната тарелка. Разминах се с два счупени нокъта и натъртени пръсти на ръката. Витрината толкова излъскана , че не видях че има капак Simple Smile

# 3 403
Преди 2-3 седмици реших, че и моята половинка заслужава да готвя вкъщи
по-често и подведена от примера на по-възрастни колежки, си купувам
кулинарно списание (обикновено вкъщи готвим на принципа "Аз и "Маги" вършим
чудеса", а когато няма "Маги", си пльосвам лаптопа на масата и чета
рецептите и инструкциите директно онлайн).
Та, днес се позаглеждам в списанието и виждам, че е посветено на специалитети с яйца.
Всичко щеше да е прекрасно, ако яйцата не бяха единственото нещо, което половинката ми не яде Simple Smile

# 3 404
  • София/Горна Оряховица
Ти си пак добре ...

Муня bobz решава да си нахрани благоверния. Запретва ръкави, от обяд до 6 следобед готви - то сложното беше десерта, ама както и да е.
Броколи на фурна с топено сирене. Сметанов сос. Чеснов сос. Рататуи, за което специално ходих да купувам червен лук в другия край на града, в жегата. Крем панакота със заливка от домашен сос от ягоди+малини.

Идва вечерта, наливам бяло вино, свещи паля, имам грим и прическа, въобще ... романтика. Сервирам чудните манджи и в тоя момент приятеля ми с най-тъжната физиономия на света задава въпроса:
- Мило, а нещо месно няма ли да ядем!?

Следващата сцена е как той пали колата и отива да си купува кИфтета, а аз съм сърдита и си пия бялото вино самичка и кроя планове да му отмъстя  Twisted Evil .

Общи условия

Активация на акаунт