Особено пък
Да бе,той не знае с кой си има работа
След второто загасяне направо ме изхвърли и каза-Ааааа,има си учебни коли,това все още е семейна.
) ще си призная какви ги вършех по време на курсовете
.
. След като си поприбрах сергията беше много внимателен и много срамежливо ми даваше посоките
.
немските хич не ги бива!
) ще си призная какви ги вършех по време на курсовете
.
. След като си поприбрах сергията беше много внимателен и много срамежливо ми даваше посоките
.
немските хич не ги бива!
Това ми напомня как моят мъж влиза в колата, след като съм карала аз - свит на 4, защото така и не свикнах на неговия опел да стигам педалите, какво ли не пробвах, та седалката е прилично придърпана напред, а той кара със седалка плътно дръпната назад. Онзи ден се качи да ми паркира Равчето, горкия една се събра, а не е малка кола все пак.
. Аз обяснявам на мъжа ми пътя за едно забутано село онзи ден и му казвам - караш само направо и след слънчогледите, вляво /да, да, ама слънчогледите бяха преди 2 години там/. После се усетих какво съм казала, но за щастие пак имаше посети слънчогледи на същото място, та съм го упътила правилно.

))))))))
/. Знам, че ако се возя, няма да ставам по-добра, така че шофиране му е майката, а колко муньовщини ще направя още, докато се науча да карам перфектно, и аз не знам.
И за затвърждаване на знанията си я написах после и на кирилица
и отивам днес да се записвам в университета.
Стискам, стискам, не ще. 

Дадох му аз ключовете на моя мъж, уж тръгна и след 2 мин. се връща, заливайки се от смях. В багажника предишния ден бях си прибрала кутията за торти и при ускоряване, кутията се търкаляла и се удряла в куфарчето с инструменти
, почти истерясала. В крайна сметка си спомних, че другото, което носех предния ден, бяха едни панталонки на щерката за пране. Е, така и си открих ключовете в пералното помещение. Стояха си мирно и кротко с панталонките върху пералнята.