Номинации за най-голяма муня

• 3 551 928
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 510
  • София
На първи урок по кормуване, което беше и първото ми качване на шофьорското място (била съм на 18 г), инструктура ме пуска да карам из едни улички в Надежда. При което на една от тях на платното накацали гълъби. Аз, мунята, набивам спирачки и спирам. Той така ме гледа. Shocked И пита: "Защо спря" И аз най-невинно казвам:"Чакам  да отлетят птичките, за да не ги сгазя. " Попика се човека от смях и ми вика: "Абе, карай бе те сами ще си литнат. Ако спрем да чакаме всеки преминаващ гълъб изобщо няма да тръгнем." Ами потеглих аз, и си литнаха, разбира се.

# 3 511
  • Пловдив
Вие поне шофирате. Моето първо и единствено качване на шофьорското място беше .... Ще ходим с брат ми до магазина на село, нашата улица няма асфалт и е малко крива, но все пак ме оставя той да „карам“. Даже ми превключва скоростите. Обаче тая кола подскача и прехълцва, понеже подавам газ едно такова шантаво - ту натисна, ту отпусна. Минаваме ние тристате метра до магазина и той пита
- Какво правиш бе сестра ми?
- Ми какво, какво, като друсне колата в някоя ямка и без да искам натискам педала повече. И освен това ми омаля крака така да го държа над тоя педал.
Поглежда той - крака ми наистина е над педала. Това нещо да стъпиш с петата и да натискаш с пръстите .... няма братче. Крака във въздуха и натискай както успееш.
Позорно ме изгони и отделно ме спуква от бъзици и до днес. А минаха към 20 години от тогава.

# 3 512
  • до най-прекрасния мъж
Вие поне шофирате. Моето първо и единствено качване на шофьорското място беше .... Ще ходим с брат ми до магазина на село, нашата улица няма асфалт и е малко крива, но все пак ме оставя той да „карам“. Даже ми превключва скоростите. Обаче тая кола подскача и прехълцва, понеже подавам газ едно такова шантаво - ту натисна, ту отпусна. Минаваме ние тристате метра до магазина и той пита
- Ми какво, какво, като друсне колата в някоя ямка и без да искам натискам педала повече. И освен това ми омаля крака така да го държа над тоя педал.
Поглежда той - крака ми наистина е над педала. Това нещо да стъпиш с петата и да натискаш с пръстите .... няма братче. Крака във въздуха и натискай както успееш.
Позорно ме изгони и отделно ме спуква от бъзици и до днес. А минаха към 20 години от тогава.
Нямала си късмет преди 20 години да караш кола с постоянни обороти. Вече новите като ги караш на първа вървят сами с около 5-10 км/ч. без да е нужно да им подаваш газ или да натискаш кой да е друг педал.

# 3 513
На вторият урок по кормуване започна леко да вали ,аз все още съм шашната , освен пътя нищо друго не виждам и не пипам ,да не си изтърва лентата(шофирам на натоварена улица).Предното стъкло е цялото в капки ,почти съм залепена за него.
Инструктора:
-Пусни чистачките.
Аз:
-Спокойно, виждам между капките. bowuu

# 3 514
  • София/Горна Оряховица
Нямала си късмет преди 20 години да караш кола с постоянни обороти. Вече новите като ги караш на първа вървят сами с около 5-10 км/ч. без да е нужно да им подаваш газ или да натискаш кой да е друг педал.

Да те кача на нашата семейна кола? Ако не я натискам много здраво едва ли ще вдигне и 2км/ч  Laughing . Не е безумно стара - на 10на годинки е.

# 3 515
На вторият урок по кормуване започна леко да вали ,аз все още съм шашната , освен пътя нищо друго не виждам и не пипам ,да не си изтърва лентата(шофирам на натоварена улица).Предното стъкло е цялото в капки ,почти съм залепена за него.
Инструктора:
-Пусни чистачките.
Аз:
-Спокойно, виждам между капките. bowuu
   Joy Joy Joy Joy

# 3 516
  • до най-прекрасния мъж

Да те кача на нашата семейна кола? Ако не я натискам много здраво едва ли ще вдигне и 2км/ч  Laughing . Не е безумно стара - на 10на годинки е.
Може би зависи от колата - на мъжът ми Вектрата, която е на 15 години има стабилни обороти и по разбитите улици на селото я карам без газ - върви. Същото е и със служебната ми Тойота РАВ4 - оставям я на първа и тя си пъпли самичка по дупките, даже спирачка се налага от време на време да ползвам, че кратерите са големки.

# 3 517
  • София/Горна Оряховица
Единствената подобна кола, която съм карала, беше учебната ми - голф 4, на дизел. Семейната на газ й трябва злоотношение, че да я подкарам.

# 3 518
  • ГО
Единствената подобна кола, която съм карала, беше учебната ми - голф 4, на дизел. Семейната на газ й трябва злоотношение, че да я подкарам.

Бял ли беше?  Mr. Green

# 3 519
  • София/Горна Оряховица
Цъ. Сив. С търновска регистрация. И не си изкарвах ръката на прозореца, пусках климатик. И надувах Z-Rock до дупка  Sunglasses .

Не струвам, знам  Mr. Green .

# 3 520
Те бензинките трябва да се понатискат, докато дизелките тръгват и без газ, защото поддържат по-високи обороти, така както бях карала само дизели и като се качих на мъжа ми колата бая зор докато свикна.

Да споделя и аз по същество.
Половинката държи детето на ръце и разговаря с негов приятел пред къщи , а тя опява за вода "дабъди, дабъди" на нейния език. Отивам аз намирам вътре шишето с водата(такова с биберон) и поднасям към устата на ММ, а той се опъва, аз пак тикам, той пак назад с главата, но продължава да си говори с приятеля, а той и детето гледат смаяно. Аз продължавам да не зацепвам и се ядосвам "Нали за вода опяваше, какво ми се дърпаш сега, ще ме разиграваш ли?>"  #Cussing out
и накрая всички  Joy

# 3 521
  • out of space
Цъ. Сив. С търновска регистрация. И не си изкарвах ръката на прозореца, пусках климатик. И надувах Z-Rock до дупка  Sunglasses .

Не струвам, знам  Mr. Green .

Ти си пич!  Grinning

Е, на тази тема (шофьорските) по-голяма муня от мен няма. Три пъти са ме късали на шофьорските изпити. От мунющина, никой не ми беше виновен.
На първия ми изпит  изпитващият беше бивш военен.
Заповядваше само: - НаляяяВО! НадяяяяСНО!
Скъса ме. Подминах стоп. С право ме скъса.
На втория ми изпит- след месеци....ТОЙ отново!
С влизането му казах: - Пааак ли ти бе...
Изгледа ме зло. Като почна пак да ми подвиква наляяяво и надяяясно и не издържах:
-ТОВА ВЕЧЕ СЪМ ГО ЧУВАЛА!

и така, седя си без книжка.

# 3 522
  • Шумен
Е, на тази тема (шофьорските) по-голяма муня от мен няма. Три пъти са ме късали на шофьорските изпити. От мунющина, никой не ми беше виновен.
На първия ми изпит  изпитващият беше бивш военен.
Заповядваше само: - НаляяяВО! НадяяяяСНО!
Скъса ме. Подминах стоп. С право ме скъса.
На втория ми изпит- след месеци....ТОЙ отново!
С влизането му казах: - Пааак ли ти бе...
Изгледа ме зло. Като почна пак да ми подвиква наляяяво и надяяясно и не издържах:
-ТОВА ВЕЧЕ СЪМ ГО ЧУВАЛА!

и така, седя си без книжка.

Представих си го как командва този изпитващ, чак корема ме заболя от смях  Joy

# 3 523
  • на североизток от Рая
 Ери горе главата!  Hug Напуши ме смях докато те чета.
 И аз съм късана два пъти на шоф. изпит. Взех го третия път при този който ме изпита първия път. Аз пък изпадах в паника. Карам си спокойно ама втория път не се престроих. Тръгнах да завивам и т.н. Това са подробности. Като гледам изцепките не са били само при мен.  Mr. Green Но пък шоф. курсове ми оставиха незабравими спомени.  Simple Smile

# 3 524
Не обичам да шофирам,но взех книжка заради една реплика-Всички патки имат,само ти нямаш.
Така вече 18 години ми краси документите.
Ще ми показва мъжа как да управлявам,защото не бях сядала зад волан.
Колата ,,Опел кадет"-дизел,бил ми нагласил оборотите така,че да не мога да я угася.
Да бе,той не знае с кой си има работа  Laughing
След второто загасяне направо ме изхвърли и каза-Ааааа,има си учебни коли,това все още е семейна.
На изпита-полигон,бях бремена в 7 месец и ме скъсаха,защото като се обърна да погледна назад,после много трудно се обръщах напред  Laughing
Просто ми позволиха след листовките да опитам,то си беше ясно още когато със зор седнах зад волана.

Общи условия

Активация на акаунт