Така се смях на себе си, добре, че колата нямаше аларма и нямаше хора да ме гледат.
))))))))))))))))) 

. Да знете, на третия етаж никаква дистанция не спазват
. По-добри шофьори са на първия етаж!

. Да знете, на третия етаж никаква дистанция не спазват
. По-добри шофьори са на първия етаж!
, ау, искрено ме разсмяхте. И аз си търся колана в обществения транспорт, добре че рядко пътувам в него.
Дотолкова ми се е врязало в съзнанието като нарушение.
. Преди това съм на кормуване, след това ще се видя с приятелка. Карам аз из Търново, свършва ми часа, пуска ме инструктора. Слизам аз от стадиона към центъра (за търновки) по вътрешни улички. Ще свивам една и в тоя момент забелязвам знак, че е забранено влизането" и си я подминавам. Докато вървя наум нареждам едни майки, който са вътре с количките и на всичкото отгоре не вървят на тротоара, ами на улицата!!!
.
. Ми ако някой тръгне да ме изпреварва?
. Преди това съм на кормуване, след това ще се видя с приятелка. Карам аз из Търново, свършва ми часа, пуска ме инструктора. Слизам аз от стадиона към центъра (за търновки) по вътрешни улички. Ще свивам една и в тоя момент забелязвам знак, че е забранено влизането" и си я подминавам. Докато вървя наум нареждам едни майки, който са вътре с количките и на всичкото отгоре не вървят на тротоара, ами на улицата!!!
.
. Ми ако някой тръгне да ме изпреварва?

Препоръчани теми