Номинации за най-голяма муня

• 3 570 585
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 495
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък не видях едно желязо, което стои като стъпенка на един камион отзад и свалих задната броня на колата на мъжа ми, удряйки се в него. За мое извинение мога да кажа, че беше тъмно, някакъв ме заслепяваше отсреща, а аз полузаспала, след като мъжо ме събуди в 12 часа снощи да ходя да го прибирам от работа. Добре, че колата е стара и ще я сменяме скоро, но заканата му е, че аз новата няма да я видя, докато не карам така, както той иска. Такъв рев му ударих, че момчетата, които се бяха събрали да пият бира наблизо, се шашнаха. Мъжо дотича, видя какво е станало и взе да ме успокоява, че нищо не е, ще я оправим и така. Но аз съм мунята, че не изнесох колата достатъчно и не видях тъпото желязо. Честно да кажа - пораженията са по-малки от звукът, който се разнесе, направо си помислих, че съм разпорила колата по цялата й дължина, а то има само много мъничко и лекичко огънато на калника, един счупен тас и леко драснато, което не се вижда и бронята, разбира се.  Embarassed Срам голям брах, добре, че на камиона нищо му няма, а младежите взеха да се бъзикат, та да ме успокоят, че нищо страшно не е станало докато чаках мъжото да дойде да види какви съм ги сътворила с любимата му вектричка.

# 3 496
  • София
   Зилозавър, родена съм и съм израсла в София, но не познавам София.Дори и улиците и номерата на блоковете, в квартала в който живея от 30 години не знам.Ааа, а веднъж даже успях да се изгубя в квартала в който съм родена, израснала и учила, децата там родих, и висях по парка.24 години съм живяла там и пак се омотах.Много често ме питат наистина ли съм от София.

# 3 497
  • София-Младост
   А то  от  слънцето  стъклата блестят и аз  с мозък по-разтопен и от сладоледа, не съм разбрала, че моята кола е  през две други  в дясно.То само от блясъка на стъклата трябваше да ми светне, че моите са  толкова мръсни, никакво слънце не отразяват JoyТака се смях  на себе си, добре, че колата нямаше аларма и нямаше  хора да ме гледат.
Това и аз го правих веднъж, но като пътник. Спираме пред един магазин, аз слизам да пазарувам , мъжа ми обаче междувременно преместил колата напред. ИЗзизам аз от магазина и влизам в колата пред него, то пък за беля цвета май същият беше и гледам мъж ми го няма...нещо не ми беше съвсем същото и се заоглеждах в колата...като си разбрах грешката само се измъкнах набързо, че иди обяснявай после...
Но ти пък чак в опит да  я запалиш...не видя ли поне, че детето ти го няма вътре Simple Smile)))))))))))))))))

# 3 498
  Аааа, детето беше  с мене, аз в колата го оставям единствено ако влизам набързо в  кварталното магазинче, т.е. на село Flutter

# 3 499
Миналата седмица отивам на фризьор. Сядам на стола, понамествам се, приготвям се за процеурата и дискретно се обръщам назад, оглеждам стола ... нещо не му е наред.  А той  - стол като стол, прилично удобен, но ... в един момент се усещам, че търся на него   ... предпазен колан, който да закопчея.  ooooh!
Щото, видите ли, КАТ много строго следи за слагането на коланите, особено във фризьорските салони  Joy

# 3 500
  • София/Горна Оряховица
Миналата седмица отивам на фризьор. Сядам на стола, понамествам се, приготвям се за процеурата и дискретно се обръщам назад, оглеждам стола ... нещо не му е наред.  А той  - стол като стол, прилично удобен, но ... в един момент се усещам, че търся на него   ... предпазен колан, който да закопчея.  ooooh!
Щото, видите ли, КАТ много строго следи за слагането на коланите, особено във фризьорските салони  Joy

Оооо, душата, аз редовно го правя това. В метрото, в тролея, в автобуса, дори във влака. Като седна на заведение си търся колана. Когато готвя на котлона редовно се оглеждам за огледало, да си го настроя да виждам колите зад мен  ooooh! . Да знете, на третия етаж никаква дистанция не спазват  Crossing Arms . По-добри шофьори са на първия етаж!  Crazy

# 3 501
  • Карлово
От три кацнали мухи,аз уцелих пепелника  Embarassed
Mr. Green Ужас.

# 3 502
  • до най-прекрасния мъж

Оооо, душата, аз редовно го правя това. В метрото, в тролея, в автобуса, дори във влака. Като седна на заведение си търся колана. Когато готвя на котлона редовно се оглеждам за огледало, да си го настроя да виждам колите зад мен  ooooh! . Да знете, на третия етаж никаква дистанция не спазват  Crossing Arms . По-добри шофьори са на първия етаж!  Crazy
hahaha hahaha hahaha, ау, искрено ме разсмяхте. И аз си търся колана в обществения транспорт, добре че рядко пътувам в него.

# 3 503
  • София
   Да търсиш и слагаш колана,като го правиш без да мислиш, автоматично, е хубав навик.

# 3 504
  • до най-прекрасния мъж
   Да търсиш и слагаш колана,като го правиш без да мислиш, автоматично, е хубав навик.
Абсолютно - аз още като се кача в колата, веднага го препасвам, дори несъзнателно. Имала съм случаи, когато съм се замисляла - Абе, аз тоя колан кога успях да го сложа? Просто ми е навик - това спаси и живота ми при една тежка катастрофа, която преживях.

# 3 505
Цитат
Когато готвя на котлона редовно се оглеждам за огледало, да си го настроя да виждам колите зад мен  

Е, то коли едва ли идват, но пък може да предупреди за приближаването
на похотлив съпруг или палави деца Simple Smile   bouquet

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 14:29 от krasimilo

# 3 506
  • София
   В момента очаквам да пристигнат две муни, дъщерята и приятелката и белгийка.Чакам,чакам, час след кацането ми се обаждат,че багажа им останал в Брюксел, изобщо не го натоварили.А те навлечени като за 14 градуса.И щяха само да вземат колата и да тръгват за морето.

# 3 507
  • Sofia

За разлика от това като се возиш до шофьора и говориш по  телефона да го криеш, минавайки край патрулка.   hahaha

# 3 508
  • София/Горна Оряховица

За разлика от това като се возиш до шофьора и говориш по  телефона да го криеш, минавайки край патрулка.   hahaha Дотолкова ми се е врязало в съзнанието като нарушение.

Е, ама това си е напълно нормално. Айде още една муня, кандидат-шофьор по онова време.

Карам аз курсове. Септември 2010, преди да почна 12 клас, ще излизам да си търся джиджан тоалет за последния първи учебен ден  Flutter . Преди това съм на кормуване, след това ще се видя с приятелка. Карам аз из Търново, свършва ми часа, пуска ме инструктора. Слизам аз от стадиона към центъра (за търновки) по вътрешни улички. Ще свивам една и в тоя момент забелязвам знак, че е забранено влизането" и си я подминавам. Докато вървя наум нареждам едни майки, който са вътре с количките и на всичкото отгоре не вървят на тротоара, ами на улицата!!!  Shocked Наглост! Вървя напред, влизам в следващата улица, там ми е позволено и съм много щастлива.

Слизам на центъра, срещам се с приятелка и започвам да й разправям за тия безотговорни майки. В момента, в който й го обяснявам, тя отваря очи на 10 и изпада в див и необясним смях. В момента, в който взе да ме сочи с пръст и да ме пита "Ти акъл имаш ли?" загрях що й е смешно  Whistling .

А като пешеходец изпитвам ужас, защото нямам огледала за задно виждане. Ми, не мога да виждам зад мен  Crossing Arms. Ми ако някой тръгне да ме изпреварва?

# 3 509
  • до най-прекрасния мъж

Е, ама това си е напълно нормално. Айде още една муня, кандидат-шофьор по онова време.

Карам аз курсове. Септември 2010, преди да почна 12 клас, ще излизам да си търся джиджан тоалет за последния първи учебен ден  Flutter . Преди това съм на кормуване, след това ще се видя с приятелка. Карам аз из Търново, свършва ми часа, пуска ме инструктора. Слизам аз от стадиона към центъра (за търновки) по вътрешни улички. Ще свивам една и в тоя момент забелязвам знак, че е забранено влизането" и си я подминавам. Докато вървя наум нареждам едни майки, който са вътре с количките и на всичкото отгоре не вървят на тротоара, ами на улицата!!!  Shocked Наглост! Вървя напред, влизам в следващата улица, там ми е позволено и съм много щастлива.

Слизам на центъра, срещам се с приятелка и започвам да й разправям за тия безотговорни майки. В момента, в който й го обяснявам, тя отваря очи на 10 и изпада в див и необясним смях. В момента, в който взе да ме сочи с пръст и да ме пита "Ти акъл имаш ли?" загрях що й е смешно  Whistling .

А като пешеходец изпитвам ужас, защото нямам огледала за задно виждане. Ми, не мога да виждам зад мен  Crossing Arms. Ми ако някой тръгне да ме изпреварва?
Joy Joy Joy
Това изби рибата, уникално.
Аз пък съм спирала на зелен светофар, защото според знака съм без предимство.  Embarassed Само за оправдание ще кажа, че ми беше 3-4 час и още свиквах със знаци и светофари, предимства и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт