Номинации за най-голяма муня

• 3 580 514
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 690
  • София
Моя мъж ми е разказвал като тийн искал да си махне междувеждието(той има една вежда по принцип).и язел една.самобръсначка и теглил една широка пътека над носа.Майка му много му се смяла.
Той има такива тийнейджърски.моменти,чак ме изумява.

Аз бях подстригала сестра ми..храних я със зюмбюли,себе си съм фъкала също.
Иначе от малка си творя..спомням си се много малка,седях права в детското креватче и с някакви пастели рисувах планини,слънце,река.Трябва.да съм била на 2-3-4 максимум,защото сестра ми беше бебе.
Години след това имах цял дървен куфар с маслени бои,разредители.Та реших,че ще правя елха на куклите и изрязах една картонена..ама с кво да я боядисам-с маслените бои.На паркета седнах...мазах,мазах..огромно зелено петно направих.Баща ми така и не успя да го изчисти.

То това са детски работи,всеки е правил поразии.
Като казах,че все нещо си причинявам-нали редовно се посинявам,падам...счупих си ръката на равното-минах по един баир с колело..през дупки,камъни.Накрая си спрях като човек и тръгнах да слизам,но залитнах и се плюснах...и си счупих ръката.След 2-3 години си счупих палеца в един трамвай...посегнах да се хвана(съвсем спокойно,не съм залитала) и си пресрещнах палеца.
Счупих си миналата година показалеца на крака-бях си качила крака в мивката да го бръсна...подхлъзнах се и полетях назад.Месец комоцио,защото си ударих главата в един ръб...счупен показалец и досега имам болки в таза.Загубих съзнание и като се свестих съм лазила като.червей до врата да извикам някой.
Имала съм и комоцио като тийнейджърка-паднах по стълбите в метрото.Въртях се там..дрънкаше.ми главата на всяко стъпало...цялото метро ме разбра,идваше линейка  Laughing   Много пъти съм падала по стълби и затова много ме е страх.А имам чувството,че колкото повече ме е страх и се пазя..толкова повече ми се случват поразии. Правили са ми курбан,защото наистина доста пъти съм се пречуквала някъде.
Сега на голямото земетресение пък пак си пресрещнах чупения палец..и ми се поду цялата ръка,не можех нищо да пипна.Бъзикаха ме,че сигурно аз съм една от 30-е човека пострадали по време на земетресението.

Явно имам някакъв странен лош късмет,карма...нещо космическо трябва да има нямеса,иначе не знам защо е така  Laughing
Смях през сълзи  Cry  Всъщност, правила ли си си измерване на плътността на костите? Не е лошо да отидеш и на преглед за вестибуларния апарат. Сериозно, не мисля, че е лоша карма, а има нещо друго, на което явно няма кой да обърне внимание. Моят съвет е да потърсиш лекари специалисти и проблемите ти може да отшумят. Стига си се трошила така методично, не е гот!  Sunglasses

# 3 691
  • # супернатурална #
Бая устище си е наистина, да оспамя и аз:

Продължавам да мисля, че е много красива. Явно имам просташки вкус за жени  Mr. Green

Боряна, имаш разкошна коса  Heart Eyes Моля да не се прави връзка с горното ми изказване  Laughing

Малко по темата. Днес правих торта и реших да направя за сефте украса от разтопен шоколад-китки, листенца и други изгъзици. За целта купих 7 (!) шоколада - 5 кафяви и два бели. Оказа се, че два са предостатъчно  ooooh!

# 3 692
Ахахаха, Краули, уникална си.
И аз я намирам за много красива Франческа, но не точно заради устата.
Мисля, че отлично се е получило с шоколадите - пет за готвача, два за сладкиша.  Laughing

# 3 693
  • София/Горна Оряховица
Малко по темата. Днес правих торта и реших да направя за сефте украса от разтопен шоколад-китки, листенца и други изгъзици. За целта купих 7 (!) шоколада - 5 кафяви и два бели. Оказа се, че два са предостатъчно  ooooh!

Може ли да ти дойда на гости  Flutter .

Скрит текст:
Мерси за косата  Blush . И аз я харесах тази Делера, не подбирам явно  Mr. Green .

Как` Сийка и студеното къдрене, споменато от нея ми напомниха за муня - майка ми. Два-три дена преди бала й решава тя, че ще си прави това къдрене. Упоменала, че иска ЕДРИ къдрици. Отишла, направили я, тръгнала си и много се харесвала с едни мокрички букли  Heart Eyes .

Изсъхнало е това чудо, изкъпала се и що да види - нищо общо със Северния полюс, мила моя майно льо. Била съща оФца.

Само дето това нещо нямало отмиване. Едвам си захванала оФчите къдри в деня на бала и леко огладила другите с ютията (къде ти 85 година преси и "издухвания" ... ". За да стои "опънатото" трима души й мазали косата с бира  hahaha .

# 3 694
Боряна,твоята коса е станала на много красиви къдрици.А моята беше като на овца-ситно,ситно...

П.П. И на мен ми хареса Франческа.

# 3 695
  • # супернатурална #
Айде да си направим фен-клуб  Laughing

Може ли да ти дойда на гости  Flutter .

За шоколадите закъсняхте - помошник-готвачът ги раздаде на наборите от квартала. А с тортата утре ще ви черпя  Wink

Аз и до ден днешен си ги хапя около час със същата цел.  hahaha Не със забиване на резци, разбира се. И има ефект. Ботоксът ряпа да яде. :

А това го правех като студентка, отново само на горната. В резултат на което един колега ми направи карикатура - нещо средно между мен и пате, и написа отдолу "Галина Пателина" Много ме е яд, че не я пазя  Tired

# 3 696
Смях през сълзи  Cry  Всъщност, правила ли си си измерване на плътността на костите? Не е лошо да отидеш и на преглед за вестибуларния апарат. Сериозно, не мисля, че е лоша карма, а има нещо друго, на което явно няма кой да обърне внимание. Моят съвет е да потърсиш лекари специалисти и проблемите ти може да отшумят. Стига си се трошила така методично, не е гот!  Sunglasses

Да,аз имам проблеми с ушите и вестибуларния апарат.Пила съм лекарства,но те не могат да се пият постоянно..а понякога ми се появяват пак световъртежи,пропадане.Затова много ме е страх да ходя по стълби,по сняг/лед..като се къпя също.Никога не знам кога ще ми стане зле.
Когато паднах в метрото беше от една такава"криза".Бях се возила на някакво влакче в един лунапарк и явно от това се е получило някакво дразнение.Както стъпих на първото стъпало,усетих,че пропадам и следващото,което си спомням е в болницата. Майка ми има същия проблем.Но се случва много рядко и все,когато не трябва.Вкъщи като съм на сигурно почти не мис е е случвало.
Иначе костите не съм си изследвала.Но съм си кекава де  Laughing  

Аз също много харесвах Франческа Делера,но не точно заради устните..и на мен малко в повече ми идват.

Да ви кажа как готвих в началото като заживях с моя мъж.Аз не съм учена да готвя,много ми беше трудно и сега все още се затруднявам.
Решавам аз,че ще правя някакви картофи на фурна с кренвирши-редят се ред картофи,ред кренвирши,а накрая се слага кашкавал.
Слагам аз всичко в тавата и мушкам във фурната..брех минават 40 минути,минава 1 час..минават 2,3,4..тия картофи не стават.Кренвиршите се стопиха ...картофите си седят хрускави.
Накрая просто го хвърлих и реших,че повече няма да готвя..много се ядосах  Laughing
Разказвам аз на другия ден на сестра ми,а тя вика "А малко водичка сложи ли?" и аз  "........."   Laughing

Хич не ме бива в готвенето..няма да ви казвам как разтапях шоколад на водна баня..или как правих карамел  Laughing

# 3 697
  • София/Горна Оряховица
Мале, имам хиляда истории с моите колежки - кулинарки. Пържене на картофи в 2мм олио и добавяне на вода. "Как се мариноваха пържолите" - филм в 3 части, с участието на Соев Сос, Сос Уорчестър, сър Кориандър и лорд Сешоар. Нагряваха крилцата със сешоар, щото да проникнело навътре  ooooh! .
Една топеше шоколад във парти грила. Друга печеше питка на парти грил, силно неуспешно (що ли?). Чинии се мият ... ами няма да ви кажа как се мият. Само ще спомена, че трябвало да се мият само ОТГОРЕ, щото нали там ядеш  hahaha .

И за капак - пържени филии: 10 филии - 10 яйца. Много хубави бяха, вЕрно е.

След всичките тези изброени гафове трябва ли да отбелязвам, че съм официално провъзгласена за кулинар на тайфата?

# 3 698
Боряна, филма за пържолите искаме да го видим, даде само тийзър-трейлъра.  Laughing

# 3 699
  • София/Горна Оряховица
Боряна, филмът за пържолите искаме да го видим, даде само тийзър-трейлъра.  Laughing

Той е късометражен.

На девойките е дадено ясно указание какво да направят, за да мариноват крилцата (или бутчетата, не помня).

Смесили са те подправките по указания, даже са успели да ги пасират без да гръмне пасатора или да мариноват себе си и стаята. Следва мазане. Ама някоя от умниците чула-недочула, че трябва месото да не е студено (по-скоро замразено), за да проникне маринатата и да стане по-вкусно. В този момент муня номер 2 предлага ентусиазирано, че ако ги продухат със сешоар, ще проникне навътре сместа. И започват да прилагат следното упражнение: маже се от едната страна - следва 5-6 минути духане със сешоара. Маже се от другата страна - пак сешоара действа. Така до  край. Остава им обаче сос. Слагат го върху другото месо и почват с 2 сешоара отгоре да топлят. Аз ги заварих в този им вид и почти се разревах от смях, 5 минути не можах да си събера и мислите, и езика. Бях изпаднала в див потрес  hahaha Joy .

# 3 700
  • Ænima/Albuquerque
Ступооор!  smile3532

# 3 701
 Laughing Laughing Laughing Ужас.Да си призная не би ми хрумнало да ползвам сешоар... Laughing

# 3 702
  • # супернатурална #
Смесили са те подправките по указания, даже са успели да ги пасират без да гръмне пасатора или да мариноват себе си и стаята. Следва мазане. Ама някоя от умниците чула-недочула, че трябва месото да не е студено (по-скоро замразено), за да проникне маринатата и да стане по-вкусно. В този момент муня номер 2 предлага ентусиазирано, че ако ги продухат със сешоар, ще проникне навътре сместа. И започват да прилагат следното упражнение: маже се от едната страна - следва 5-6 минути духане със сешоара. Маже се от другата страна - пак сешоара действа. Така до  край. Остава им обаче сос. Слагат го върху другото месо и почват с 2 сешоара отгоре да топлят. Аз ги заварих в този им вид и почти се разревах от смях, 5 минути не можах да си събера и мислите, и езика. Бях изпаднала в див потрес  hahaha Joy .

rotfImao rotfImao Този пост ми изгради кулинарно самочувствие  Joy

# 3 703

rotfImao rotfImao Този пост ми изгради кулинарно самочувствие  Joy
И на мен и на мен. Имало и по лоши готвачи от мен.

# 3 704
Боряна, филмът за пържолите искаме да го видим, даде само тийзър-трейлъра.  Laughing

Той е късометражен.

На девойките е дадено ясно указание какво да направят, за да мариноват крилцата (или бутчетата, не помня).

hahaha hahaha hahaha hahaha Сигурно са си мислили, че така правят всички домакини!!!

Общи условия

Активация на акаунт