Той има такива тийнейджърски.моменти,чак ме изумява.
Аз бях подстригала сестра ми..храних я със зюмбюли,себе си съм фъкала също.
Иначе от малка си творя..спомням си се много малка,седях права в детското креватче и с някакви пастели рисувах планини,слънце,река.Трябва.да съм била на 2-3-4 максимум,защото сестра ми беше бебе.
Години след това имах цял дървен куфар с маслени бои,разредители.Та реших,че ще правя елха на куклите и изрязах една картонена..ама с кво да я боядисам-с маслените бои.На паркета седнах...мазах,мазах..огромно зелено петно направих.Баща ми така и не успя да го изчисти.
То това са детски работи,всеки е правил поразии.
Като казах,че все нещо си причинявам-нали редовно се посинявам,падам...счупих си ръката на равното-минах по един баир с колело..през дупки,камъни.Накрая си спрях като човек и тръгнах да слизам,но залитнах и се плюснах...и си счупих ръката.След 2-3 години си счупих палеца в един трамвай...посегнах да се хвана(съвсем спокойно,не съм залитала) и си пресрещнах палеца.
Счупих си миналата година показалеца на крака-бях си качила крака в мивката да го бръсна...подхлъзнах се и полетях назад.Месец комоцио,защото си ударих главата в един ръб...счупен показалец и досега имам болки в таза.Загубих съзнание и като се свестих съм лазила като.червей до врата да извикам някой.
Имала съм и комоцио като тийнейджърка-паднах по стълбите в метрото.Въртях се там..дрънкаше.ми главата на всяко стъпало...цялото метро ме разбра,идваше линейка
Сега на голямото земетресение пък пак си пресрещнах чупения палец..и ми се поду цялата ръка,не можех нищо да пипна.Бъзикаха ме,че сигурно аз съм една от 30-е човека пострадали по време на земетресението.
Явно имам някакъв странен лош късмет,карма...нещо космическо трябва да има нямеса,иначе не знам защо е така
Всъщност, правила ли си си измерване на плътността на костите? Не е лошо да отидеш и на преглед за вестибуларния апарат. Сериозно, не мисля, че е лоша карма, а има нещо друго, на което явно няма кой да обърне внимание. Моят съвет е да потърсиш лекари специалисти и проблемите ти може да отшумят. Стига си се трошила така методично, не е гот!
Моля да не се прави връзка с горното ми изказване
.
. И аз я харесах тази Делера, не подбирам явно
. 
.