Номинации за най-голяма муня

• 3 583 048
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 4 815
abet, аз пък реших че е някакъв вид "дрога" - знае ли човек, свят голям, ресторанта шикозен, може пък и това да е част от менюто  newsm78 newsm78 newsm78
п.п. мунски помисли  hahaha Joy Joy Joy

# 4 816
  • София
Не е майтап, бе хора  Joy
Бибиту, това за дрогата предполагам е възможно, ама едва ли така явно. Може би по частни клубове  hahaha Де да знам. Както се видя аз съм една муня и има още много да уча  hahaha

# 4 817
Така, така ... показа и на мен каква муня съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 818
  • София-Младост
Хахаха лелеее бях сигурна, че нещо ни бъзикаш  Joy Пък то вярно имало такива кърпички  Crazy
Стана малко като: От муня към прогрес!
И аз не бях чувала за такива кърпички Simple Smile))

# 4 819
 hahaha Добре че чичко Гугъл знае всичко. Grinning Даже се замислих, ми ако наистина ни беше бъзикала, колко ли тъпо щях да изглеждам, търсейки в Google "кърпички на таблетки" Grinning Направо съм си за таблетки май  Crazy

# 4 820
 ooooh!  Аз бих лапнала таблетката  ooooh!  Може пък да е нещо освежаващо ментово.... Laughing

За първи път  чух сега за тези кърпички... , не са й малки на размер. Представям си издутите бузи на abet  Laughing  /евентуално/

# 4 821
Да се изтипосам и аз тук.
Тази сутрин без да искам съм пуснала служебния си телефон в раницата на детето   smile3555
Той е първокласник и все още не разполага със свой телефон.
Колко изненадана останах аз когато колегата ми каза че ми звънял и отсреща му отговорило някакво дете.
След това се обадих на класната, за да се уверя че наистина е там. Тя милата ми вика ами няма нищо, само че ни притеснявате в час  Embarassed
Оф ужас, такова нещо ми се случва за първи път.
Сега като се върна назад в мислите си и се сещам как тази сутрин държа телефона в ръка и в същото време прибирам едни солетки на детето в раницата, че да има какво да си хрусне в междучасието. Явно съм пуснала и солетите и телефона заедно с тях.

# 4 822
  • о`майна лунна нощ е
Това с объркването на телефоните сме го играли и у нас. Служебният телефон на мъжа ми, единият апарат на свекървата и телефонът на хлапето са почти еднакви Нокии. Особено на благоверния и на синковеца се различават само, че на детето е двусимов. Всички обаче стоят строени на масичката до телевизора и сутринта в бързината се е случвало всеки да грабне "нещо" и да изчезне. Веселбата идва после.

# 4 823
Тия дни се гримирам, слагам спирала и забелязвам, че физиономията ми поразително прилича на  Crazy...
Бръкнах си в окото, повече от обикновено, засълзиха ми очите, и закъснях заради хилеж... Crazy

# 4 824
Оф, и намен ми се случи скоро - пуша,щото съм нервна от бързането, че трябва да се оправя по спешност на време.  В бързината се опитах да си сложа очна линия с цигарата и от щастие, че не се ослепих си всмукнах  дълбоко...от молива Embarassed. Вредно е да си пушач newsm78

# 4 825
Като казахте за грим, откакто отидох с едно нагримирано око на работна среша, повече експерименти (особено рано сутрин) не си правя.
Имах и случай, нагримирала съм се, ама в студените сутрини ми текат сълзи. В рейса си разтърках очите. Вървя по улицата, хората ме гледат с отворени усти. Аз още по-гордо стъпвам и си мисля, леле колко съм хубава. Отивам офиса и колегите ме зяпат с увисанли ченета. Аз вече не стъпвам на земята. Влизам в тоалетната, поглеждам се в огледалото щастливо, а отсреща ми се лендзи Алис Купър. Simple Smile

# 4 826
  • София
 hahaha
Гримирала съм се веднъж, ама съм се барнала един път! Или поне така си мислех, докато синът ми не ме попита "Мамо, ти що си се маскиралаooooh!.

# 4 827
  • До морето :)
Така, да ви разкажа аз каква муня съм. Онзи ден обиколих целия етаж да търся къде съм оставила бебето - ни в кошарата, ни на дивана, ни на спалнята, даже и в коша за кола го няма. Питам голямата: "Къде е бебето?" М,дааа, точно където си мислите е - в мен.  ooooh!

# 4 828
Така, да ви разкажа аз каква муня съм. Онзи ден обиколих целия етаж да търся къде съм оставила бебето - ни в кошарата, ни на дивана, ни на спалнята, даже и в коша за кола го няма. Питам голямата: "Къде е бебето?" М,дааа, точно където си мислите е - в мен.  ooooh!
Joy Joy Joy

# 4 829
Гледаме филм, малкият ме е питал повече от 8 последователни пъти : "Мамо, какво каза каката"
накрая аз: " Ами спри да говориш и ще разбереш какво казва каката"
Мъжа ми тихичко към мен" Ама те говорят на английски "  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт