Номинации за най-голяма муня

• 3 554 114
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 6 480
2bad Т'ва е нечовешки смях , момиче ! hahaha hahaha hahaha

# 6 481
Здравейте момичета! Мерси за разяснението!

А по отношение за рецепти- винаги правя няколко пъти нова рецепта преди да я направя за пред гости. Защото един път правих на супер Йоли един лесен пай с ябълки и вино 3 часа.
И рецептата се чете до край преди да почнеш да готвиш.

И все пак смешна история.
Да ви кажа за многото изцепки на баба.
Едното и око е с перде, а другото е отишло, с много кръвоизливи и нищо не вижда.
И все пак претендира че може да готви по-добре от нас.

Преди 2 дни решихме да поканим гости. Аз помагах в почистването и родопския клин, тя в патетниците. Единия човек идваше от път.
И викам аз мирише ми на канела...сигурно преди да тръгне на пазар е правила щрудел.
Баба носи патетника и гледам как госта ни нещо се муси, рови го  и едвам едвам хапна. Питам го да няма проблем или да е пресолено, нищо.
Когато отидох да обърна другия патетник за майка ми се стори че тука нещо не е в ред- а тя вместо омразния ми кимион е набутала канела, а те двете подправки са едно до друго.
  chef hahaha
Очаквам вашите издънки:)

# 6 482
Радвам се, че ви развеселявам. И аз се забавлявам много с историите тук.  Hug

# 6 483
 2 Bad, страхотно разказваш! Да кажеш как се е получила тортата.

# 6 484
  • София
Да не изляза муня ама какво е патетник  Jelezni_krile  newsm78

# 6 485
  • sf
Иска да каже "патАтник"  Rolling Eyes  аз поне така го знам това ядене

# 6 486
  • София
Нещо като картофник ли? JoyНе знам какво е предполагам,че  е с картофи само.

# 6 487
  • sf
Да, с картофи  Joy  ама не съм яла  Cry

# 6 488
2 Bad,  ти си любимия ми кулинар в тази тема Laughing Hug С нетърпение очаквам следващите части Joy

# 6 489
Да ви кажа ли какви сме муни и ние вкъщи, най-вече аз...
Кажи-речи цял месец ме нямаше, върнах се, започнах да оправям разни изостанали сметки, но не поглеждам тока - щом не е спрян, значи Муньо се е погрижил. Междувременно успях да си блокирам онлайн банкирането и вече не можех нищо да плащам, в резултат оняден ми спряха и телефона. Снощи МойМуньо звъни на пожар на моя приятелка - у нас нямало ток. Моментално ми светна какъв е филма, прибрах се, изкарахме една хахо-хихи вечер на свещи и тъп филм, докато компютъра загине, обяснихме се един-друг в либоф, колко сме заблеяни и въобще какви сме Муни, а на сутринта Муня Нения ще ходи да плаща ток...

Муня обаче май няма нито една фактура за ток, защото добрия чичко хазяин минава и прибира всички сметки от пощата (такава ни е уговорката - той получава някакви писма и си следи пощата), а тя си следи и плаща сметките онлайн (по принцип). Намерих все пак една фактура и изхвърчах. Докато теглех пари получих смс, че хазяина ме търси, телефона ми е спрян, не мога да говоря с него, но той работи близко - плащам тока и отивам да го видя. Отивам в изипей, праскам фактурата и съм готова да плащам. Жената на гишето "Ми вие нямате сметки...", аз вадя очи като палачинки. Жената ме гледа, аз я гледам и не разбирам кой ми е платил сметките. Решавам че е хазяина и газ при него - ще ме навика, ще си му дам парите и всичко ще е ОК. Отивам, човекът ми подава писмо от ЧЕЗ - уведомление, че ще ни спрат тока... нищо не е плащал. Обясних му каква е хавата, почудихме се и тръгнах обратно към вкъщи да звъним на ЧЕЗ.
По пътя се сещам, че преди години смениха абонатния ни номер, вадя фактурата, която се оказа от 2012, гледам писмото - друг номер. Айде обратно да си плати тока Муня, с все таксата за включване..

Муня обаче е в серия... днес още няма онлайн банкиране, в epay е регистрирана друга карта, която към момента е празна и ще трябва да си плаща телефона на каса. Излизам по обяд от офиса, търча към най-близкия магазин на мтел и по средата на пътя се сещам, че нямам пукнат лев. Връщам се, излизам втори път, пътувам с трамвай, нахълтвам в мтел, обяснявам какво искам да платя и не си откривам дебитната карта в портмонето, не я откривам и по всичките си джобове - в кеш нямам толкова, сметката е голяма, в другите карти - също. Обратно - спирката, трамвая, офиса. Паника, че картата е останала сутринта в банкомата. Добрата новина е, че картата все пак се въргаляше самотна и изоставена в чантата на Муня.

Изводът - не разчитай никога, че Муньо ще се сети сам да плати тока, докато не му го спрат.
Извод две - кредитни и дебитни карти, на връвчица и на вратлето, много бягат пущините.
Извод три - ако не можеш да се логнеш някъде (особено свързано с пари), не пробвай random комбинации от най-вероятните пароли, ами използвай бутончето "забравена парола". Хората за Муни са го сложили!

# 6 490
Иска да каже "патАтник"  Rolling Eyes  аз поне така го знам това ядене
Ох, Боже , пататници  ooooh! Пет пъти се връщах и все чета "паметниците" и си викам къде пък правят паметници в чест на гостите  ooooh!

# 6 491
Тортата стана страхотно вкусна и ароматна, но малко грозноватичка:  Joy

Скрит текст:

# 6 492
  • София
Да ти кажа,първо харесах аватара ти  bouquet,а за тортата може да се поспори изглежда доста апетитна бих казала плаче да я апнеш smile3508

# 6 493
Тортата стана страхотно вкусна и ароматна, но малко грозноватичка:  Joy

Скрит текст:

Страшотна торта!!! Дай насам едно парче!

Иначе малко късно се включвам, но аз често правя торта с Филаделфия класик. Нищо, че се води сирене, с пудра захар става пИрфектно! А, ако сложиш и бита сметана и разтопен течен шоколад.....въйййййй .....отиде диетата!!!!

# 6 494
2Bad, грозничка била тортата, викаш. Я я изпрати насам по-бързо! Поемам лично отговорността да я унищожа до последната троха, за да не ти дразни окото. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт