Номинации за най-голяма муня

• 3 551 782
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 6 720
  • HH
SilverSign и аз съм се къпала с балсам. Гостувах на сестра ми и излязох от банята бясна, питайки я от къде е успяла да купи такова менте нивеа, тя ми каза , че съм сляпа (аз без очилата наистина съм сляпа) и ме върна в банята да се измия с истинския шампоан  Mr. Green

# 6 721
Омекотител  Peace
Но пък как хубаво ухаеше....  Blush

# 6 722
Омекотител  Peace

И баща ми се е къпал с омекотител, мислех че е само той  Mr. Green Joy

# 6 723
# 6 724
  • HH
У леля ми един път се беше развали бойлера и братовчед ми дойде да се къпе в нас. Като излезе ми каза, че лилавия шампоан много му е харесал. По онова време в лилаво шише имахме само интимен гел. Не се престраших да му кажа  Laughing

# 6 725
На една позната мъжът й- с интимния й душ- гел- неколкократно.

хаха, едновременно сме писали  К@тя .

# 6 726
У леля ми един път се беше развали бойлера

Милост! Никой да не ми споменава думата "бойлер"! Щраквам аз снощи копчето на бойлера- тцъ, не ще. Пак щракам. Не и не, и не. Айдеееее, ще се вика майстор. Добре, викам майстор. Жално му обяснявам, че колкото и да цъкам копчето, бойлерът (м@мка му бойлерска!) не иска да работи. Погледа ме човечецът, послуша ме, пък ми каза:"Ама, госпожа, пробвахте ли да включите първо щепсела в контакта?" Дааааа, виси си един изключен щепсел, ама кой да го погледне! И така, честито на thewishmaster-чето, 20 лв. за разходката на майстора и за поредния резил, който бра!

# 6 727
У леля ми един път се беше развали бойлера

Милост! Никой да не ми споменава думата "бойлер"! Щраквам аз снощи копчето на бойлера- тцъ, не ще. Пак щракам. Не и не, и не. Айдеееее, ще се вика майстор. Добре, викам майстор. Жално му обяснявам, че колкото и да цъкам копчето, бойлерът (м@мка му бойлерска!) не иска да работи. Погледа ме човечецът, послуша ме, пък ми каза:"Ама, госпожа, пробвахте ли да включите първо щепсела в контакта?" Дааааа, виси си един изключен щепсел, ама кой да го погледне! И така, честито на thewishmaster-чето, 20 лв. за разходката на майстора и за поредния резил, който бра!

Муня!  Joy Joy Joy

# 6 728
Муня-рецидивист, бих казала. bowuu

# 6 729
хахахахах е ,не !!!!!  Joy Joy Joy Joy

# 6 730
Едни лесно изкарани пари Laughing

# 6 731
  • HH
И аз с такива клиенти бих оправяла бойлери по цял ден  Flutter

# 6 732
Омекотител  Peace
По-добре омекотител, отколкото Циф   Sick Търках мивката в банята и бях забравила препарата на един рафт, ММ вика от банята - Милаааааааааа, пак ли нов шампоан бре  ooooh!
-Квооооооооооо - викам аз  Rolling Eyes
Какво ме накара да стана не знам, но добре че отидох  #Crazy Не успя да го ползва върху себе си  Mr. Green

# 6 733
Омекотител  Peace
По-добре омекотител, отколкото Циф   Sick Търках мивката в банята и бях забравила препарата на един рафт, ММ вика от банята - Милаааааааааа, пак ли нов шампоан бре  ooooh!
-Квооооооооооо - викам аз  Rolling Eyes
Какво ме накара да стана не знам, но добре че отидох  #Crazy Не успя да го ползва върху себе си  Mr. Green

ХАхахахаххаха, тъкмо е щял да се ексфолира!!!!  hahaha

# 6 734
  • Mediterraneo
Добре де, къде ги държите тези омекотители, че се къпете с тях? Аз на етажерката в банята нямам друго, освен шампоани и душ гелове.

Общи условия

Активация на акаунт