Номинации за най-голяма муня

• 3 551 767
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 6 735
  • София
И аз с такива клиенти бих оправяла бойлери по цял ден  Flutter
Човекът е бил свестен. Взел е само за горивото и за загубеното време.
Да беше някой, пък да му падне такава муня...Можеше първо да иска пари за части, да купи и да прибере "старите", после да каже, че проблемът е сериозен, да бърничка с часове, накрая тайно да включи щепсела и воала...стотаче /поне/.  Wink

# 6 736
И аз с такива клиенти бих оправяла бойлери по цял ден  Flutter
Човекът е бил свестен. Взел е само за горивото и за загубеното време.

Така си е. Но освен свестен, беше и сащисан. Осигурих му материал да разказва и на правнуците за Муня thewishmaster-ица. hahaha

# 6 737
Муня Галинка,
Идвам понеделник сутринта рано на работа и решавам, че веднага ще си пусна двата компютъра, че хладно в офиса да топлят. От стационарнота ми ПЦ започва един звук пиу-пиу-пиу-пиу. Изключвам, включвам, пак пищи. Махах захранващият кабел пак пиука. Натоварвам колегата до мен и го носи момчето на ИТ-тата. Младежът от ИТ след време ми пише- нищо му няма, работи си. Включвам го щастливо, пак пиу-пиу-пиу. Колегите дават съвети, махнах клавиатура,мишка кабелкъм дисплея и спря да пище. Включвам клавиатурата и аха да се разписка и махнах една тетрадка, която затискаше незабележимо спейсбара. Смяха ми се половината ден.

# 6 738
thewishmaster, спокойно, да знаеш, че не си единствената. Ние преди време викахме техник за хладилника. Човека даже по телефона пита дали сме сигурни, че няма изключен кабел. Явно често се случва.  Laughing Аз, обаче, бях много обидена, че ни взима за идиоти. Човека дойде..... и се оказа, че докато сме тикали нещо в хладилника сме врътнали на 0 копчето, което регулира температурата.
Беше много унизително (+ 20 лв).

# 6 739
  • при късмета
Е, на мен подобна издънка поне ми излезе безплатно.
Виках аварийна група на ЧЕЗ за ......... изгорял бушон  ooooh!
За уточнение, апартамента беше празен и съответно няма под ръка електроуред да видя, че там има ток. Отивам и не мога да запаля осветлението, него си го имаше. Естествено вдигам телефона и звъня, заявявам, че тока е платен, а такъв няма.
Дойдоха хората все пак. И просто ми щракнаха бушона  ooooh! И друго оправдание имам, беше преди 10тина години и с разни дребни смени из къщи още не се бях сблъсквала. Единия от тримата от групата беше бесен, но другите двама бяха видимо доволни, че могат да ми помогнат  Laughing

# 6 740
  • София
Ние с майка ми преди години чуваме, че нещо в пералнята трака, като на метал. И се обаждаме на техник, той идва, и само с едно бъркане в барабана отпред извади един банел от сутиен. Каза, че често се случвало  Joy

# 6 741
  • о`майна лунна нощ е
Скорошна случка с домашната отоплителна техника. За радост - главната героиня не съм аз.
Отива ремонтна бригада да оправя климатика на някаква жена, която се е свързала с фирмата и е заявила сервиз, защото машинката не духала топло.
В това време - нищо необичайно. Климатиците се тормозят, изпускат фреони, дават грешки .... Нормално е всеки да иска да му е топличко вкъщи.
Отиват момчетата, вътрешното тяло вее. Отварят прозореца да погледнат дали проблемът не е във външното тяло ... там - само стойките?! Външното тяло липсва! Естествено реагирали:
-Ама, госпожо, знаете ли, че нямате външно тяло?
- Да! Взеха го миналата година, че нещо се развали и не го върнаха.
- Е, как очаквате климатикът да духа топло, при положение, че половината от него липсва?!
- Ми той си духаше, лятото много добре си духаше. И сега го прави, обаче не е топло!

# 6 742
Добре де, къде ги държите тези омекотители, че се къпете с тях? Аз на етажерката в банята нямам друго, освен шампоани и душ гелове.
В моят случай - в банята. В един от шкафовете там си държа препаратите - перилни, за пода и пр.
А в конкретната ситуация - омекотителът беше на мивката. Бях прала дрешки на детето на ръка. Останалото е ясно. В бързината, в помещение изпълнено от водна пАра, като добавим и разсеяността на главния герой в случката, последиците са на лице.

# 6 743
  • Майничка
Е, поне не сте като щерката, която си спретна маска за коса с гел паста за зъби. Два пъти, а уж още след първия си разбра грешката.

# 6 744
Ох, и ние сме викали човек за изключен бушон. Пак добре, че "техникът" е комшията отдолу и излезе безплатно... ама резилът, резилът вечено ще го помня  Embarassed

А по Коледа бяхме при родителите ми, аз съм с вечно запушен нос, майка ми това много добре го знае и винаги се запасява с капки. Та дава ми жената едно малко шишенце, аз капя, ма нещо странно ми се вижда - не отпушва, а се изливат обратно. След известно време погледнах шишенцето - жената ми дала капки за очи  Laughing За протокола - не ми порасна трета ръка, ама и не прогледнах през носа.

# 6 745
Капките за ои са си ок за нос, доколкото знам.

# 6 746
Само дето не отпушват, но пък избиват бактерии  Simple Smile

# 6 747
Именно, никаква работа не свършиха, но за сметка на това майка ми беше убедена, че са капки за нос  Laughing

а да похваля и половинката - пътува към Австрия по работа неотдавна и нощува някъде из Хърватска, по път. Влезнал той в близкия супермаркет, всел си паста и четка за зъби... в хотела миейки си зъбите усетил нещо странно - не бил взел паста, ами лепило за протези  Laughing

# 6 748
  • София
Аз веднъж си лекувах хремата с изкуствени сълзи. Ми кво да направя, че и двете шишенца са малки и бели. Ама пък за 3 дни ми мина!  Mr. Green

# 6 749
  • София
Капките за ои са си ок за нос, доколкото знам.
Точно. Даже по лекарско предписание капя Тобрекс в носовете на децата понякога.

Общи условия

Активация на акаунт