Номинации за най-голяма муня

• 3 577 477
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 7 815
Не бе,то тъпото се получи,защото жената ме изгледа като тъп плазмодий и с един остър тон ми каза,че е дебела.А аз вярно съм късогледа,честно не съм искала да я засегна,изглеждаше бременна.Вече ще си мълча и ще чакам да ме юрнат да се мръдна да минат пред мен.Сигурно е решила,че я подигравам нещо Confused човек вече да не смее да прояви доброта!

# 7 816
Аз така честитих на комшийката, че е забременяла, пък тя не била... Умрях от срам. Сега май наистина е бременна, но ще изчакам хубаво да се "надуе", че да не стане пак грешка. Иначе е много хубава жена, не е дебела. Ама, ей - на! Изложих се!

# 7 817
Преди време видях снимка на приятелка с едно хубаво момиче с доста шукарна рокля във Фейсбук.Роклята от цикламено към пембе,с камъни,пера,волани.В косата пак пера и камъни и аз и писах:
-Маце,кога си ходила на циганска сватба,че не си се похвалила?
Пък то абитурентска на роднинско дете.Няма значение,кое,как-не биваше да избързвам с предположенията.Извиних и се,но много ме досрамя.
        Ти поне си имала опция да редактираш коментара, а аз....  Embarassed

# 7 818
Пък аз така честитих на една колежка, която се редеше на опашка за сандвичи в служебното кафене. Предполагам сандвича не й е бил много вкусен след моите пожелания за лека бременност  ooooh!

# 7 819
  • София
На мене също ми се е случвало да ми честитят или да ми отстъпят място в трамвая/автобуса. Сядам си, защото не ми се обяснява, че не съм бременна.  Simple Smile Обратното също ми се е случвало, да предложа на някоя жена да седне и тя да ми откаже. Аз също съм се чувствала неудобно от това.

# 7 820
Извода е бременните да си казват, и изобщо хората, които по някаква причина имат нужда да поседнат. Всички сме хора, би било редно да си влизаме в положение, но не и да четем мисли Simple Smile

# 7 821
И на мен са ми отстъпвали място, без да съм бременна, първия отказах и обясних, че не съм, ама на жената й стана неудобно.  Embarassed И на мен ми стана неудобно, че тя се засрами.
И когато ми се случи пак, просто благодарих и си седнах.  Sunglasses

# 7 822
Редовно ми отстъпват място и ми скапват настроението. Все са възрастни жени и да ви кажа, много мразя да ме оглеждат. Еле пък роднини. Имам проблем с гърба и оттам ми е нарушена фигурата.
Обаче имам една позната, която много обича да предрежда опашки с корем и даже още две я чакали в колата  Wink

# 7 823
  • Mediterraneo
Ех, много бременни! Ама що не се пусне друга тема с преживелиците ни като бременни, че много се излезе от темата?

# 7 824
  • here and now
Останах с впечатлението, че повечето са просто ... пълнички..., та в една тема за бременни изобщо няма да са по темата ...

# 7 825
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
муня, не ами муня и 3/4  Crazy и не визирам размера  Peace

знаете как е в края на работния ден, след цял ден разправии с това и онова, вземаш детето от училище, тичаш към залата за спорт, мислиш какво е трябвало непременно да си свършил в работа, какво е останало за вечеря и от къде да купиш каквото не стига и то така, че да не се губи никакво време, защото...

а детето нещо говори, пита...

машинално отговарям "Да", "да", "да"...

и в следващия момент чувам възторжен глас, почти писък "ооо, прекрасно!"
 ooooh! какъв ли беше въпроса?

Crazy оказа се, че съм обещала дядо Коледа да донесе дрон! ама истински, с камера и не знам още какви екстри!

# 7 826
 Laughing
Колко е голямо детето? Има и евтини дронове, под и над 100 лв., наскоро зяпах такива в някакъв сайт.
Ако те устройва като цена и детето е по-малко (неособено претенциозно), може и да свършат работа.
В китайските сайтове има съвсем за без пари, но там ще трябва да почакате за доставката.

# 7 827
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Laughing
Колко е голямо детето? Има и евтини дронове, под и над 100 лв., наскоро зяпах такива в някакъв сайт.
Ако те устройва като цена и детето е по-малко (неособено претенциозно), може и да свършат работа.
В китайските сайтове има съвсем за без пари, но там ще трябва да почакате за доставката.

на 8 е. благодаря за разбирането Hug

Скрит текст:
Laughing безценна си Laughing давай сайтовете, че работата отива на изуй гащи - не виждам необходимост от такава играчка, но и не мога да компрометирам добрия дядо.
още повече, че сигурно ще е за последна година  Tired
от Китай ще закъснеят  Confused не става  Hug

# 7 828
Подобна играчка не е подходяща за 8 годишно. Ще трябва вие да си играете с нея. По-скоро прати писмо, че Дядо Коледа и джуджетата ще му го изпратят след две години (макар, че възрастта в май 12).

# 7 829

Общи условия

Активация на акаунт