Номинации за най-голяма муня

• 3 577 473
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 7 845
  • Euskal Herria
Пак добре, че не е някакъв пресен салам или сирене... досега щеше да се е разбрало къде е  Joy.

# 7 846
Преди две вечери отворих кутия бразилски шоколадови бонбони асорти.
Изядох един.
Прибрах ги.
И от тогава не мога да си спомня къде са. ooooh!
Не ги намирам никъде.
Моля те, като ги намериш ни информирай. За мен си ти номинирана в темата, направо ме разби  Mr. Green Нищо лично  Hug

# 7 847
Тази същата колежка със сладоледа , в Петък брата на бившето и гадже в момента с което се разделят и донесе вино и бонбони. Тя много бързаше за някакъв купон и набързо мушна виното в някакъв ъгъл на стаята и каза, че е за нова година, а бонбоните скри в шкафа при сейфа, пак уж за нова година и се изстреля от офиса.

Днес си отваря шкафа да вади пари и си намери......буквално си намери кутията с бонбони и супер учудена възкликна- Яяяя, бонбонки  Shocked Shocked Peace твои ли са  Joy Joy hahaha hahaha това беше първата и реакция.....после се сети де, че сама си ги е скрила и съответно намерила  Joy hahaha

# 7 848
Не ми беше удобно да се самономинирам! Embarassed
Ако ги намеря бонбонките ще спечеля ли приза!

# 7 849
Направи предколедно чистене. Ще ги намериш.
Но на твое място просто бих си купила други бонбони, някак по-лесно и приятно е.

# 7 850
  • Euskal Herria
Не ми беше удобно да се самономинирам! Embarassed
Ако ги намеря бонбонките ще спечеля ли приза!
Само ако разделиш бонбоните със съфорумците тук  Joy.

# 7 851
Не мога да ги разделя с вас.
Много са хубави. Embarassed
Подарък са ми от мм от някакво бразилско летище.

# 7 852
  • На брега на реката
Тъкмо бях решила да дойда да ти помогна, ама и ти като Джоуи - храна не делиш! Тогава търси си ги сама  smile3516

# 7 853
Разберете ме, много са хубави и са ми подарък от мм, и са ми донесени от много далеч. Embarassed
Аз самата доста си ги пазех. Embarassed Като диамант.

# 7 854
  • София
Gerda ми напомни на сестра ми преди няколко години. Един ден прибирайки се от работа си купува два шоколада, после ги слага някъде влиза да се къпе и след това почва да ги търси. Тук шоколади, там шоколади, няма шоколади. Пита ме мен, нашите, абе всеки дето може да е влизал за тея 10 мин. в стаята докато е била в банята. Голямо търсене падна сигурно повече от седмица на тез шоколади. Един ден отваряйки най-долното чекмедже на скрина в нейната стая ги намерих. И до сега не знаем как са се озовали там тези шоколади, този шкаф се отваря веднъж на 1000 г. Тя не помни да го е отваряла оная вечер. Още се чудим как така са се озовали там.  Та виж на най-малко вероятното място дори. Ще се появят от някъде тези бонбони.  После ще се чудиш как са се озовали там...

# 7 855
Търсех във всички възможни шкафове, във фризера дори...
Ще продължавам да търся. newsm78

# 7 856
  • sf
Под дивана или някоя възглавница?

# 7 857
Аз пък най-обичам да си намирам пари в дрехите. Преди време си намерих в закътаното джобче на дамската чанта сто лева. Така се зарадвах, а сестра ми ме предупреди да не се радвам и да не бързам да ги харча, че сигурно има причина да ги отделя там. Вечерта се сетих. Бяха за тока. Tired

# 7 858
Леле, тук стана като в роман на Агата Кристи.
Но много хубаво ми стана, като прочетох, как си намерила сто лева в едно джобче..

# 7 859
То и на мен ми стана хубаво за два часа, но като се сетих в чие джобче ще отидат и ми се доплака. Joy

Общи условия

Активация на акаунт