Номинации за най-голяма муня

• 3 554 729
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 995
Аз само си представям на какви отблясъци е бил подложен лекаря newsm78 Joy
Буквално е бил заслепен от видяното.  Joy

# 7 996
...Ъъъ..т'ва с броката и пайетите-сериозно ли?!!! хахахха.... Joy hahaha

# 7 997
  • София
На концерта на Мадона в София преди няколко години, видях наша актриса, която дълги години се опитваше да има дете. Беше станало известно, че проблемът е вече преодолян. Аз там в някаква еуфория ли, що ли, сблъсках се с нея и и казах "Страшно много се радвам за вас! Лека бременност!". Тя отвърна "Ами аз вече родих!". Моят потресаващ отговор беше "Ох, много съжалявам!"  Outta Joint
Че изглеждаш още бременна/дебела, че си родила, че...ужас! Срам!  Embarassed

# 7 998
Аз изумена я питам как тогава ме набира всеки път,а тя сериозно ми обясннява,че си има тефтерче с номерата на всички ни и оттам ги пише на телефона и после зеленото копче! Rolling Eyes
Майко моя! Laughing
Ние да нямаме случайно една и съща майка? Силно подозирам, че е така, защото и моята всеки път вади тефтерчето и старателно набира цифрите. Laughing

# 7 999
  • София
Моята майка пък дълго време след като и взехме телефон не вдигаше на непознати номера, само ако и е записан в указателя и и излиза име. Така де, според нея, ако не съм аз, брат ми или баща ми, нямало кой да я търси.  Mr. Green
А като види неприето повикване и ми звъни да ме пита аз ли съм и звъняла. Като я питам не и ли изписва, тя ми казва Не. А то щото е с Нокиа от по-старите и там като кликнеш на Неприето повикване изписва Няма нови номера.  Laughing

# 8 000
 Cry Днес си направих супер огромна синя цицина на целото.
А работя с хора в близък контакт.УжасТ.Ще си мислят, че съм жертва на домашно насилие, а мъжо е на 10 хиляди километра. #Cussing out

# 8 001
Cry Днес си направих супер огромна синя цицина на целото.
А работя с хора в близък контакт.УжасТ.Ще си мислят, че съм жертва на домашно насилие, а мъжо е на 10 хиляди километра. #Cussing out

И на мен ми се е случвало - в бързината да отвороря бързо шкаф и да не преценя разстоянието на което ми е главата.
Последно бях насинена след операция на венеца. Толкова мейкап похабих да се маскирам, изглеждах още по-печално.

# 8 002
Аз себе си не съм насинявала, но преди няколко месеца не само насиних окото на дъщеря ми, но за малко и по-тежка травма да ѝ причиня. Минавах коридора с мопа, а малката гадинка тихичко се промъкнала зад мен. Изобщо не я видях, само чух писъка ѝ, след като дръжката на мопа уцелила окото ѝ. Вече като действам с мопа се оглеждам като обран евреин.

# 8 003
коледа и нова година 2009 бях останала сама в общежитието по празниците. 2 дена преди да си дойдат останалите и да почваме училище, аз се спъвам в килимчето и падам по очи на пода. Изглеждах така все едно някой ми е фраснал зверско кроше - подута и синя. И до ден днешен никой не вярва, че съм паднала. Всички бяха толкова притеснени, а момчетата бесни и надъхани да бият виновника, та даже и на полиция и социални трябваше да се обяснявам.

# 8 004
Ой, сигурно доста си се стреснала.

# 8 005
ами хич, аз учудващо бях не просто спокойна, но всичко ми изглеждаше  много смешно /може и сътресение да съм имала, доста се хилех... Simple Smile/.  Аз си се знам каква съм муня Simple Smile

# 8 006
От ученическите ми години,11 или 12 клас (не помня вече ,беше преди 10) .
Имах си приятел,като брат (да,да като брат,възможно е) и много често оставах да спя в тях,че беше по близо до училище. Родителите му разведени и живееше с майка си,която е мед.сестра и работеше допълнително,та прибира се доста рядко. Останала съм аз в тях и ще пържа картофи.Включих си котлона и сложих тенджерата с олио ,взех картофите,купа,нож и белачката и отидох в хола.Затворих си врата,беля си на спокойствие и си режа ,за никъде не бързам  Embarassed.Бе младежа се прибра в тях,че беше излезнал до приятел и крещи колкото може пожар,пожар,пожар. Станах аз и какво да видя ,олиото се запалило,и някакви дървении до печката.Изхвърли тенджерата през прозореца ,а другото изгасихме с вода. Мина. Ще ходя да се къпя ,че съм цялата в пушек. По едно време усещам,че има много вода ,поглеждам и какво се оказва.Запушила съм сифона и водата прелива в коридора  ooooh! И това преживяхме.Взел е червено вино и ще си сипем да пием (след поръчаното китайско ) . Отвори той бутилката и сложи на масата  Naughty и ... Обърнах цялата бутилка червено вино на чисто белия килим.  #Crazy Whistling  Всичко това за 2-3 часа.
На следващата сутрин се прибра майка му.Доплака и се на жената като видя какво съм сътворила в тях.  Mr. Green
Продължих да ходя там и все още ходя ,но не ми дават да стъпвам в кухнята.И кафе ми правят винаги.  bowuu

А колко неща съм прала. ooooh! Телефони,пари,слушалки,инструменти,документи и какво ли още не.

# 8 007
Вчера попадам на страхотна оферта за коледни снимки за детето. Разглеждам профила на фотографа във фейсбуук, хареса ми много стила му и решавам да звънна, пък барем са останали свободни часове. Звъня и о, чудо - има! Разбира се щастлива и доволна се уговарям с фоторафа. Казва ми човекът адресът и се зачудвам из кой ли софийски квартал е този адрес, та не ми е позната улицата. Ама карай, ще измисля как да стигна до там, понеже съпружието отказа да ме води на такива мероприятия.  Решавам аз все пак да му се обадя и да си призная каква съм я свършила. Пита ме той накрая как ще стигна до студиото и аз гордо и надменно "Ми как - с градския!". Явно в пристъп на умиление към отрочето си, не към мен, ме пита точно какъв е адресът. Казвам аз "Генерал Столипин не-знам-си-кой-номер". Той такъв в слушалката "Къде пък е това?"  newsm78 Ама той мойтичкият хич не е на "ти" с имената на улиците, нищо, че се подвизава от кусур години в този град. Та аз компетентно отварям мапс-а и пиша адреса. И изхълцвам. Излиза адрес във Варна! А от слушалката мъжът ми се хили: "Аз до там няма да те закарам"  Joy След което изстрелва: "Ще ми се да те видя как ще се обясняваш на фотографа".

Е срам, не срам - обадих му се. Оказа се, че изобщо не съм само аз такава муня hahaha

# 8 008
Кристалин, като прочетох, че адресът е "ген. Столипин" и се зачудих какъв ще да е този фотограф от Столипиново. hahaha Ама на мен явно и четенето ми е мунско. Laughing

# 8 009
  • София
Кристалин, преди няколко години навръх Коледа трябваше да поръчаме две таксита за двама от гостите ни. Всички познати фирми бяха прослушани, където ни вдигнаха - никакви свободни коли, а на повечето места даже не успяхме да се свържем с диспечерите ...  Whistling положението става крайно напечено.
Тръгваме да търсим в интернет други таксиметрови фирми, за които не сме се сетили и о, чудо!, намирам някаква непозната ми фирма (значи непозната и за другите полудели клиенти), пробивам на мобилния телефон, където на трескавия ми въпрос може ли да поръчаме ДВЕ таксита, мъжът много любезно ме уверява, че няма никакъв проблем. А, чудесно - изстрелвам аз, едното за Мотописта, а другото - за Окръжна. От другата страна на линията настава тишина и след няколко секунди човекът пита: Извинете, ама това за кой град е? Е как за кой - за София. Ааа, щото вие звъните в Смолян.
Срам...срам... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт