Номинации за най-голяма муня

• 3 554 703
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 010
Току що си пратих ЛС от БГ мама до себе си. Бях много изненадана да си видя отговора толкова бързо и се чудих известно време защо съобщението, което имам си е от мен. После го пратих накъдето трябва.

# 8 011
  • София
Днес заради една муня се наложи аз да се изпръскам порядъчно.  Joy
Ще слизаме от автобуса - тя пред мен, след мен други хора и така. В автобуса си има порядъчно хора. Тя като се запъна на вратата, ни напред, ни назад. Почнаха да се качват хора покрай нея, тя вика нещо от рода на: "Пуснете ме да сляза", шофьорът започна да дава сигнал, че ще затваря вратата и ще тръгва, аз се изнервих, зад мен хората също...
Та промъкнах се някакси между нея и напиращите да влязат хора, и вече със засилка (понеже нямах и никаква опора), скочих в локвата, намираща се между автобуса и тротоара. Напиращите хора да слязат след мен направиха забележка на въпросната персона, запречила вратата, а тя се изцепи: "Ами как да сляза в този гьол?!"
Аз, вече изнервена (тъй като ако всичко беше протекло по нормален начин, нямаше да се изпръскам толкова много), и казах: "Ами ей така!" Жената, която трябваше да слезе след мен, но все още в автобуса (явно не успяла да се промъкне): "С мерак!"

Честно, не знам как някой не я метна тази "принцеса" в локвата.  hahaha Joy После май реши да звъни да се оплаква на някого по телефона "принцесата".  hahaha Joy

# 8 012
  • Mediterraneo
Да запиша тук майка ми,като стана въпрос за телефони.Позвъних и аз на мобилния и не вдигна.След малко ми звъни и пита "Ти ли ми звъня преди малко?".
Ами аз,отговарям,ама не ти ли изписва кой те е търсил?
Не,не знам за какво говориш!-отговаря майка.
Аз изумена я питам как тогава ме набира всеки път,а тя сериозно ми обясннява,че си има тефтерче с номерата на всички ни и оттам ги пише на телефона и после зеленото копче! Rolling Eyes
Майко моя! Laughing

Преди 15-тина години, сдобила се с първия си мобилен телефон( солидна нокия, с антена), свекърва ми беше лепнала на гърба му листче с номерата на ММ, сестра му и моя  Laughing

Баба ми пък( на 80 години е) ползва от няколко години мобилен. Няма нито един номер в указателя- помни всички необходими й номера! Вярно, 5-6 са, но ги помни наизуст и си ги набира, когато й потрябват.

# 8 013
Малка муньовщина от мен.
Отиваме с приятеля ми до болницата, трябваше да му правят малка интервенция и уж уверяваха, че ще го пуснат почти веднага, обаче решиха да го приемат и да го оставят там. Аз, естествено, се ошашквам, а трябва да се прибера до вкъщи, за да му приготвя багаж, който да му занеса.
Мислено правя списък и вече у дома почвам да трупам нещата. По някое време се сещам за носни кърпички, но ги държим най-долу в гардероба, а на мен кръстът ми беше схванат и беше абсурд да се наведа. Сещам се, че имам цяло пакетче в джоба на якето, което винаги стои в гардеробчето в коридора.
И следва:

Отивам до гардеробчето, отварям го. Вадя закачалка.
Връщам се в стаята, слагам на закачалката якето на приятеля ми (накараха го да се съблече и ми дадоха дрехите му).
Връщам се до гардеробчето, закачам го ОТВЪН на вратата му.
Връщам се при купчината багаж и почвам да се чудя какво още трябва да сложа. Сещам се за кърпичките.
Отивам до гардеробчето, виждам якето, което виси отвън, казвам си "А това яке що е тук!", отварям гардероба, закачам го вътре, затварям.
Връщам се при купчината багаж. Сещам се за кърпичките.
Отивам до гардероба, отварям го. Вземам чантата, с която ходя на аеробика (която също стои там).
Връщам се при купчината багаж и почвам да го слагам вътре. Сещам се за кърпичките.
Връщам се до гардероба. Отварям го. Якето ми го няма вътре.  Crazy Почвам да се чудя аз дали изобщо съм го взела от болницата. Ама трябва да съм го взела, вътре ми бяха ключовете.
Връщам се при купчината багаж, а якето ме чака там, на фотьойла, където в бързината съм го метнала и откъдето съм минала поне 9 пъти до този момент, но изобщо не съм го отразила.
Успокоявам се, че е там. Събирам багажа, обличам якето, отивам в болницата. Оставям багажа и чак на тръгване си давам сметка, че кърпичките са все още в джоба ми.  Crazy

В своя защита ще кажа, че се бях ошашкала доста. Та не му оставих кърпички, но пък за късмет го изписаха същата вечер и си го прибрах у дома.  Heart Eyes

# 8 014
  • Варна
Малка муньовщина от мен.
.........................
И следва:
Отивам .............
Връщам се ............
Връщам се .............
Връщам се...............
Отивам до ...............
Връщам се ............ Сещам се .............
Отивам до...........
Връщам се ............... Сещам се ...............
Връщам се .......... Почвам да се чудя ..............
Връщам се ............
Успокоявам се............ и чак на тръгване си давам сметка................
От както съм бременна, това ми е ежедневие. Особено от началото на 7-мия месец вече...  ooooh!

# 8 015
  • До морето
Малка муньовщина от мен.
.........................
И следва:
Отивам .............
Връщам се ............
Връщам се .............
Връщам се...............
Отивам до ...............
Връщам се ............ Сещам се .............
Отивам до...........
Връщам се ............... Сещам се ...............
Връщам се .......... Почвам да се чудя ..............
Връщам се ............
Успокоявам се............ и чак на тръгване си давам сметка................
От както съм бременна, това ми е ежедневие. Особено от началото на 7-мия месец вече...  ooooh!

Амин сестро!

Което ми напомня и последната ми глупост - канени сме на детски РД, аз отивам и купувам подарък. Малко преди да прибера малкия от градина решавам да скрия подаръка от него, защото няма да успея да го запазя цял до следващият ден. Речено- сторено! На следващият ден започваме да се приготвяме за РД- тук подарък, там подарък, няма го! Обърнах цялата къща! Два пъти!!! Няма и няма! ПОнеже вече закъснявахме, просто отидох и купих друг подарък и приключихме!

За мое оправдание - бях бременна с 8-я месец! По- интересното е, че вече не съм бременна, от случката мина повече от месец, а пустият подарък още е скрит някъде вкъщи  doh

# 8 016
  • Варна
Ужас е, ужас... Хващам се дори, пишейки например тук във форума, че не мога да намеря думата, с която искам да изразя мисълта си. Никога не съм имала проблем с изразните средства като цяло и твърдя, че имам що годе богат речник. Е, сега явно голяма част от него е изтрита....  Rolling Eyes Надявам се,, не безвъзвратно...

# 8 017
  • при късмета
Кали, не бой се, временно е  Laughing Още малко остана

# 8 018
  • софия
Ами. Свободното място бързо се запълва с бебешка информация и не остава място, на което да се възстанови "възвратно" загубената  Crazy

# 8 019
  • До морето

Не я лъжи  Laughing След раждането се започва кърмене, пампирси, после каши, пюрета, агу-гу, бу-бу, мяу, бау.... Затъпяването прогресира поне до 1вия РД на детето, когато рязко осъзнаваш, че имаш точно 3 теми за разговор  и около 200 думи речников запас  baby_neutral

# 8 020
  • при късмета
Стига сте плашили момичето, значи.  Crossing Arms Връща се акъла рано или късно. Тя и бебешката информация е за временно.

А иначе в темата с муните можем да си признаваме, че акъла ни и по друго време си взима почивка, не само като децата са бебета  Laughing.

Аз онзи ден обърках темите, това за да се види по-добре каква съм муня.  ooooh! С темата за селските пинизи ми бяха една до друга в отговорите и по невнимание там разказах, как загубих на детето чашата с чая, а той горкия пое вината сам, като мислеше, че той я е загубил. Само чаша не бяхме губили  ooooh!
Щях тук да го пренасям, но бях забравила

# 8 021
Аз пък точно след като родих имах най-много време за себе си-бебето тогава си спеше в количката,аз си четях с часове,не съм се чуствала нито тъпа,нито нещо подобно,много се вживявате в глупости... Laughing

# 8 022
  • София
Ситият на гладния не вярва  Grinning аз си мечтаех да успея да отида до тоалетната нормално.

# 8 023
  • Варна
Ситият на гладния не вярва  Grinning аз си мечтаех да успея да отида до тоалетната нормално.
Нали? Когато имаш бебе, което си спинка в количката, се чудиш с к'ви глупости се занимават останалите майки...  Laughing
Но дори не е в това въпроса. Аз в момента не се занимавам с нищо. Трябва да лежа, така че дори с работа не се занимавам. Не бих казала, че и с бебешка информация съм се напълнила. Просто мозъка ми отказва да функционира правилно и това е. Преди малко намерих в хладилника при фраксипарина едно празно пакетче от магнезиев диаспорал...  newsm78

# 8 024
Дъщеря ми иска пица за вечеря. Речено-сторено. Решавам за разкош да сложа и маслини. Обезкостих една шепа маслини и внимателно, много внимателно посипах костилките върху пицата Whistling

Общи условия

Активация на акаунт