Номинации за най-голяма муня

• 3 554 316
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 025
  • Бургас
Ситият на гладния не вярва  Grinning аз си мечтаех да успея да отида до тоалетната нормално.

Хаха, цели три години ходих до тоалетна с компания. Сега като съма сама вътре чак се стряскам от тишината.  Laughing

# 8 026
  • София
Мдааа, аз дълго време след бебешките периоди друсах усърдно пазарските колички в супермаркетите  Mr. Green

# 8 027
  • Варна
Моя изцепка от снощи. С последни сили къпя дребният, мажа с мляко, мажа дупе, обличам боди, пижама и в спалния чувал. Усещам, че нещо не е наред, но само толкова. Като се върнах с млякото му разбрах...памперса му чакаше удобно сгънат на леглото.

# 8 028
Това явно си е инстинкт. Онзи ден се усетих, че подрусвам котката по същия начин, по който подрусвах децата за да стоят кротко в ръцете ми.  Crazy

# 8 029
  • при късмета
Като стана дума за пазарски колички ме подсетихте. Не малко,че ги подрусвах, но веднъж, подчертавам само веднъж, се въртях около нея и се чудех къде по дяволите са изчезнали дръжките за сгъване, че трябва да я прибера в колата.
Вече бях натоварила съдържанието на количката в колата, както става като съм с детето и следва нея да прибера. Обаче не става и това е  ooooh!

# 8 030
Мдааа, аз дълго време след бебешките периоди друсах усърдно пазарските колички в супермаркетите  Mr. Green

Това все още го правя ooooh! Grinning

# 8 031
  • гр.Варна
Като стана дума за пазарски колички ме подсетихте. Не малко,че ги подрусвах, но веднъж, подчертавам само веднъж, се въртях около нея и се чудех къде по дяволите са изчезнали дръжките за сгъване, че трябва да я прибера в колата.
Вече бях натоварила съдържанието на количката в колата, както става като съм с детето и следва нея да прибера. Обаче не става и това е  ooooh!
Joy rotfImao  Ма ко това ме разби .Ми натисни е бе жена - по силничко , ей така докато изпука. hahaha
И аз да се изтипосам-толкова съм свикнала да разкарвам децата насам натам с колата ,че вече и когато съм сама по навик като паркирам, изгасям колата ,слизам ,затварям моята врата и  чакам................ някой да слезе евентуално.Ма кой.......... може би акълът ми,де да знам. newsm78

# 8 032
  • Северозапада
Понякога, след като оставя малката в градината, поглеждам в огледалото към задната седалка и за миг изстръпвам, че там няма никой  Whistling

# 8 033
  • о`майна лунна нощ е

Това е придружено с ритмично поклащане напред-назад .... напред-назад .... и така, докато накрая се светнеш, че зарзавата, който разкарваш, не протестира, че си останала на едно място повече от десетина секунди. И ние сме го играли този филм. Тъкмо отвикнахме с единия, то дойде ред на номер 2.

# 8 034
  • София
Точно, точно, да не би да ревне някое парче кашкавал или пликче домати... Три години им е разликата на моите, нямаше време да отвиквам и пак да свиквам, направо затвърдих навика  Crazy Crazy

# 8 035
  • Бургас
Влязох в кварталния магазин,взех си металната задължителна кошница,напълних я с продукти,платих и се прибрах в къщи с магазинската кошница.Как не се усетих,тя тежи цял тон?! newsm78
"Кражбата" беше извършена под носа на дядото-охранител,който между другото много сериозно си гледа работата и слага даже стикерчета на бебешките колички,сякаш са минали секюрити на летище. hahaha
Естествено върнах кошничката.Дядото още се чуди как съм се измъкнала под носа му! Laughing

# 8 036
Аз пък точно след като родих имах най-много време за себе си-бебето тогава си спеше в количката,аз си четях с часове,не съм се чуствала нито тъпа,нито нещо подобно,много се вживявате в глупости... Laughing
Това ми е мечтата. Три деца родих и не може да ми се сбъдне. Първото беше все на ръце. Второто мълчеше само, ако количката се движи, а третото... то като първото. И ако вземе, че все пак заспи, аз тичам между пералнята в мазето, миялната, заготовки правя за манджи и точно ааа да седна и ваууууу! Край!
Имам си едни два купа книги, които само ги гледам.

И да не съм съвсем офф, днес имах интервю с един човек, към средата на разговора установихме, че гледам резюмето на друг.

# 8 037
Това лято отиваме в един комплекс за два дни. Първият ден на плажа тъкмо раздавам сладоледите на децата и чувам някой да се провиква "хванете детето". Виждам до мен малко дете, на около 1,5год бяга към басейна, веднага го хващам, но падам, забих си главата/на една страна/ в цимента. Майката си взима детето, а при мен веднага идва спасителя, от ресторанта ми носят лед.....Същата вечер сядаме в ресторанта, с жива музика, а аз красива Mr. Green На другия ден още по-красива, едното ми око синьо и надуто, все едно някой ми е ударил едно круше Mr. Green
В следващите дни ходих с очила. Но един ден отивам до близката аптека и забелязвам, че две жени ме гледат много странно и се чудя защо. И се усетих, че бях забравила да си сложа очилата Mr. Green
п.п- А, и забравих. После ми разказаха, че майката/чужденка/ на детето много се е смяла и въодушевено е разказвала на приятелката си и са се заливали от смях, докато аз съм си слагала лед. Това не е смешно, ама нека да върви Simple Smile

# 8 038
п.п- А, и забравих. После ми разказаха, че майката/чужденка/ на детето много се е смяла и въодушевено е разказвала на приятелката си и са се заливали от смях, докато аз съм си слагала лед. Това не е смешно, ама нека да върви Simple Smile

С това трябваше да почнеш, че до края се чудих къде е мунята. Е, разбрах накрая коя е.
Да не ти пука. Важното е, че си направила това, което е трябвало. Не вярвам, че ако можеше да върнеш лентата назад, ще постъпиш по друг начин.  bouquet
Пък муните да се смеят... На себе си.

# 8 039

С това трябваше да почнеш, че до края се чудих къде е мунята. Е, разбрах накрая коя е.
Да не ти пука. Важното е, че си направила това, което е трябвало. Не вярвам, че ако можеше да върнеш лентата назад, ще постъпиш по друг начин.  bouquet
Пък муните да се смеят... На себе си.

Да, зададох си този въпрос Simple Smile Със сигурност бих постъпила по същия начин Simple Smile
Тези бяха много странни чужденци/мила съм Mr. Green/ Детето го пускаха голичко по плажа и то се изхождаше където свари Shocked, а те нищо. Явно си мислеха, че някой е длъжен да го изчисти, а ние длъжни да гледаме. Та такива ми ти работи...

Общи условия

Активация на акаунт