Номинации за най-голяма муня

• 3 554 186
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 100
  • о`майна лунна нощ е
Категорично пералнята яде чорапи и/или е съучастник в безследното им изчезване. Прави и друго, гадината, сменя им леко цвета, така че като пуснеш 5 чифта черни чорапи, после вадиш 10 различни нюанса на цвета. И така - у дома отдавна сме заменили семейните игри с предложеното от пералнята ни забавление - познай другарчето на чорапа, който държиш. До тук - резултатът е в полза на пералнята  Crossing Arms

# 8 101
  • София
Това си е нормално,но не е да викнеш на кучето с името на детето или обратно като мене.... Laughing
И аз така...овиквам котарака, но го наричам с името на детето.
Също така 1-2 пъти съм викала Пссст на сина ми.

# 8 102
  • София
Хайде и аз да се напиша.
Днес всичко чета накриво. И всичко по три пъти, за да докарам вярното.

Чета мнение на потребителка и се заглеждам в ника и - "smetanapalata"
първо четене "сметна палата"
второ четене "сметана па лапа"
третото е вярното...

# 8 103
  • Варна
И у дома пералнята хапва чорапи. Особено обича тия на сина. Неизвестно защо на останалите от семейството не са и така вкусни.
Нашата обаче и буквално хапва дрехи. Вече излапа един пуловер, от който излязоха само разни части. А също и няколко памучни тениски, на които при изваждане липсваха малки участъци. Много е гадна, защото все уцелва някоя любима дреха да унищожи.

# 8 104
  • до най-прекрасния мъж
Интересно къде отиват тези чорапи, няма ли да запушат филтъра? И аз имам 2 липсващи - 1 дамски и 1 мъжки и все се чудя къде ли са.

# 8 105
Нашият беше между барабана и ваната, заедно с две стотинки. Добре, че те дрънчаха при въртене, та викнахме техник. Как са попаднали там е мистерия.

# 8 106
  • Пловдив
Преди доста години. На парти за рождения ден на сина ми сме . Паля свещи , които са цифри  .
Една майка , тихичко ми шепне :  " Ама защо 12  , той става на 11 " .
 Ужасен ,ужас ...умрях от срам .  Embarassed  Да объркам годините на детето . #2gunfire
Да те успокоя Mr. GreenПоръчахме торта за рожденият ден на щерката с надпис"ЧРД...9 г!"
Бяхме двамата с татко й .Носим тортата на партито се чува жален,укорителен глас:Ама аз ставам на 10 г....Срам,голям срам!Още ни го натяква  ...

# 8 107
  • София
Скоро сменихме пералнята и май чудовището, дето ни остави десетки самотни чорапи през годините, още не се е събудило в новата. Grinning Тя пък се оказа невероятно услужлива. Heart Eyes Една вечер си лежах на дивана с обеци и гледах телевизия. После реших да пусна пералнята и съблякох дрехите, с които бях, като се премених с пижамка. На другата сутрин се сетих за обеците. Тук обеци, там обеци, нямааа. Заничах под столове, под диван, впрегнах и домашните в издирването, но неуспешно.  Пералнята през това време се трудеше усърдно. На сутринта реших да извадя сухите вече дрехи. По едно време бръкнах в маншона и гледам как обецата ми се хили - изпрана, изсушена и прибрана прилежно. Laughing

# 8 108
  • В сърцето на любимия човек
Заради последните истории, тази нощ сънувах как откривам всички изгубени чорапи скрити в пералнята, май бяха зад барабана  Joy

# 8 109
  • Майничка
Банел в пералня не съм губила, обаче за малко да изгубя един в движение. Напоследък си купувам един определен модел, от едно и също място и досега на 3 от 7бр. по един банел тръгва по пътя към свободата, явно под напора на мощния ми балкон. Обикновено вземат това решение докато съм на работа или на някакво официално мероприятие, но сигурно са срамежливи, защото пред хората не се подават от деколтето. Като останем насаме обаче... първия път се връщам, нищо неподозираща, след близо 6 часа, прекарани по блуза и около 20-на минути - със закопчано яке, докато се прибера, разкопчавам якето, махам шала и на пода дръннва банел. Shocked
Дори не ми мина през ума, че може да си е мой, реших, че съм завлякла нещо чуждо с шала. Laughing

# 8 110
Продължение:
Днес пера и чувам стържене - казвам си: "Ето го банела!!"
Набирам техника, в прекия и преосния смисъл... обаче той, за общ късмет, не вдига.
Загризва ме съмнение и поглеждам новия сутиен, който, естествено е в пералнята (много здрав изглеждаше и се престраших). И.. познайте - без банел.
Мислите - край на историята? Неее... Пипам в пералнята и... намирам новия банел, проврян през дупките на барабана. Обаче.. тракането продължава. Явно е разбутал стария (който техник-Муньо не откри предния път).
За 9 г. с пералня банел ми пада 2 пъти в рамките на около месец.  Sad

# 8 111
И като сме на тази тема:
Веднъж майка ми започна да ми се кара, че съм сложила сутиена й за пране без мрежата  за пране (именно заради банелите) и така сутиена й останал без банели. Започнах да търся в пералнята за тях, но така и не ми побираше акъла как могат безследно да изчезнат и никаква следа от тях в пералнята да няма, дори и нищо не дрънчеше. Половин час се дзверих в барабана и гумата и нищо. Накрая дигнах ръце казах й сори, имаш нов сутиен от мен и така. След малко оправям дрехите - гледам друг нейн сутиен - същият, но с банели.
- Мамо какво е това?
- А, това е сутиена ми с банели.
- А онзи какъв е, изпраният?
- Ми, онзи е бил без банелите.
Оказа се, че има два едни и същи, но един със и един без банели и ми е дала този без банелите за пране.
Идваше ми да разцелувам пералнята, защото е на преклонните 40 и отгоре години, но е желязна в пряк и преносен смисъл. А майка ми - ни лук яла, ни лук мирисала.

# 8 112
  • София
Хайде и аз да се напиша.
Днес всичко чета накриво. И всичко по три пъти, за да докарам вярното.

Чета мнение на потребителка и се заглеждам в ника и - "smetanapalata"
първо четене "сметна палата"
второ четене "сметана па лапа"
третото е вярното...
И аз го четях до скоро като "сметна палата"   Joy

# 8 113
  • София
Да се включа с щерката:

Вчера взех второкласничката по-рано и ми втъкнаха тест по БЕЛ за домашно.
Накарах я да го попълни, проверявам и какво да видя:

Въпрос:
-Кой е измислил буквите, с които пишем?
Отговор:
- Госпожа ХХХХХХ  Shocked

Питам я аз, кой е измислил нашата азбука - без да се замисли, отговаря правилно. На въпроса ми защо е тогава е написала "госпожа..." ми отговори, че Кирил и Методий са измислили печатните букви, а учителката ги учела как да пишат красиво ръкописните букви, следователно тя е измислила  Crazy

# 8 114
Сладурка  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт