Номинации за най-голяма муня

• 3 554 344
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 8 115
  • Някъде на път....
И като сме на тази тема:
Веднъж майка ми започна да ми се кара, че съм сложила сутиена й за пране без мрежата  за пране (именно заради банелите) и така сутиена й останал без банели..........

А от къде си ги купувате тези мрежи за пране на сутиени?  Rolling Eyes

# 8 116
И като сме на тази тема:
Веднъж майка ми започна да ми се кара, че съм сложила сутиена й за пране без мрежата  за пране (именно заради банелите) и така сутиена й останал без банели..........

А от къде си ги купувате тези мрежи за пране на сутиени?  Rolling Eyes

От магазини тип "1 лев", домашни потреби, супермаркети, Икеа...Те не са само за сутиени, ами за всякакво по-деликатно пране, при което няма опасност от боядисване при пране с други дрехи в подобен цвят, но има опасност от увреждане заради ципове, копчета и пр. на останалите дрехи. За банелите - на качествен сутиен никога не са ми се изваждали банелите.

# 8 117
  • here and now
Измих и искам да подсуша една купа, посягам към стойката с кухненската ролка и фолиата и късам от   PVC    фолиото, гледам го умно и се чудя какво да правя с него...... Включвам котлона да пържа и съответно аспиратора,пържа, пържа.... и се чудя  що е толкоз тихо... ми включила съм само лампата.. Местя прането от пералнята в сушилнята.....и отивам да погледна още колко остава, че ще излизам .... ми изобщо не съм я включила ... Всичко се случва в един следобед....Та за пореден път се убедих, че не съм родена за домакиня...

# 8 118
Случката е отпреди 13 г. Учителка съм на поредния първи клас. Правя първата  род. среща с новите родители. Досещам се, че ще ми трябва дневника, който е в учителската стая. Накиприла съм се, имам нови обувки / сабото пак беше на мода/ и тръгвам наперено за дневника. Точно  до  вратата обувките се хлъзгат на излъскания паркет и аз с краката напред падам  по гръб пред 25 родители. Всички гледат втрещено и никой не се сеща да ми подаде ръка да стана. Ами станах някак си и срам не срам , извиних се  и трябваше да продължа срещата. В допълнение-беше един от най-силните ми класове и накрая, както с  децата, така и с родителите  се разделихме със сълзи.
Друг случай. Посещава ме инспектор  в час по физическо. Аз от престараване тичам с децата, играя с тях и стъпвам накриво на една шахта в двора. Така си навехнах крака, че после дълго куцах. Ама пък оценката за часа беше положителна.
Миналата учебна година  през междучасието говоря с майка по телефона, но децата шумят, аз не чувам и тръгвам към ъгъла на стаята, където се надявам да е по-тихо. Подхлъзвам се с високите си токчета пак на лакирания паркет и по очи на пода с глава в ъгъла  пред погледите на почти  целия клас. Ами бях с гипс на ръката 3 седмици.
Пък върхът на падането беше от камион по време на движение. Бях 19 годишна и отивам с приятелка в нейното село. Тръгваме си към града и ще пътуваме с влак, ама селото е на 2 км от гарата. Братовчед й ни качва в камиона си  и потегляме. Тя е до шофьора, аз до вратата. По едно време му казвам да кара по-бързо, за да не изпуснем влака. Точно в това време сме на лек завой. Аз се накланям,  бутам с рамо вратата, а тя не добре затворена  и аз излитам на асфалта. Ами не знам какви са били реакциите на шофоьора, ама спря на см от главата ми. Отървах се с жестоко натъртване. Добре, че бях с дебело шушлеково яке, та ме е предпазило  поне малко.   Падала съм от колело, падала съм жестоко по гръб   на заледения път не един, а два пъти. Та съм си тотална муня по отношение на падането.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 20:53 от K.A.G.

# 8 119
K.A.G. , уникална си!  Grinning Hug

# 8 120
  • на Мелмак
Един прощъпулник и всичко ще  е ок Grinning

# 8 121

Да! Напрво се чудя как е оцеляла до сега, че да разказва!  Crazy

# 8 122
Благодаря!  Не знам дали да ви разкажа един друг случай, защото  е толкова невероятен, че не знам дали ще повярвате. Тогава Слава Богу нямаше падане, но ако имаше нямаше как да оцелея, защото става въпрос за 14 етаж. 

# 8 123
  • София
Благодаря!  Не знам дали да ви разкажа един друг случай, защото  е толкова невероятен, че не знам дали ще повярвате. Тогава Слава Богу нямаше падане, но ако имаше нямаше как да оцелея, защото става въпрос за 14 етаж. 
Разказвай!

# 8 124
  • при късмета
Ооо, за падания и аз съм ти конкуренция K.A.G.. Като тръгнем от падане по гръб от втория етаж на 6 годишна възраст, та до сега.
Даже една докторка много се смя с мен, прави ми ЕМГ и пита:
 - Често ли се спъваш?
Аз:
- Ами не, аз така си ходя

# 8 125
И аз ходя като спънат кон. Сигурно от близо 10 години не съм носила сандали, защото все си удрям пръстите по бордюри, камъни, плочки, а последния път дори успях да си набуча ръждясала тел в единия пръст, та и инжекция против тетанус слагах.

# 8 126
Ма ко, PURE, то май  и аз така си ходя.
Добре , разказвам. В далечната 1972 г. , малко след завършване на специалност Търговия /сега  Маркетинг/ в Икономически техникум, започвам работа в голям магазин за платове. Като млад и надежден кадър ме изпращат на 3-месечен курс за управители на големи търговски обекти във Варна. Лекциите са в Техникум по хранително-вкусова промишленост, който  е близо до спортната зала, а сме разпределени на квартира в частни домове. Аз, едно момиче от Ямбол и две от Пловдив сме на спирка Почивка в един от шестнадесететажните блокове. / Преди 3 години ходих  във Варна и видях, че срещу тях сега е магазин Пикадили. Ако има варналийки , сигурно се сещат./. Ние сме на 14 етаж у едно много симпатично семейство. Та за случката. Прибираме се с едно от момичетата, забравили сме ключа от апартамента, а хазяите ще си дойдат чак вечерта. Седим на площадката и се чудим как да уплътним времето. В този момент излиза собственикът от съседния апартамент. Сещам се, че вратата на нашата стая е отворена и ако минем през терасата му, ще си отворим. Питам го може ли. Той ме гледа изумено, но аз настоявам. Влизам и се прекачвам през преградата между двете тераси, а той и съквартирантката ме държат отзад за шлифера. Всичко мина благополучно. Тъкмо отключвам и след малко хазяйката ни се прибира. След толкова години  като се сетя за този мой "подвиг", се питам дали съм била с всичкия си, защото става въпрос за 14 етаж.
После завърших  педагогика и се сбогувах с търговията, но тогава бях млада, зелена и явно много авантюристична.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 22:03 от K.A.G.

# 8 127
Ма ко, PURE, то май  и аз така си ходя.
Добре , разказвам. В далечната 1972 г. , малко след завършване на специалност Търговия /сега  Маркетинг/ в Икономически техникум, започвам работа в голям мягазин за платове. Като млад и надежден кадър ме изпращат на курс за управители на големи търговски обекти във Варна. Лекциите са в Техникум по хранително-вкусова промишленост, който  е близо до спортната зала, а сме разпределени на квартира в частни домове. Аз, едно момиче от Ямбол и две от Пловдив сме на спирка Почивка в един от шестнадесететажните блокове. / Преди 3 години ходих  във Варна и видях, че срещу тях сега е магазин Пикадили. Ако има варналийки , сигурно се сещат./. Ние сме на 14 етаж у едно много симпатично семейство. Та за случката. Прибираме се с едно от момичетата, забравили сме ключа от апартамента, а хазяите ще си дойдат чак вечерта. Седим на площадката и се чудим как да уплътним времето. В този момент излиза собственикът от съседния апартамент. Сещам се, че вратата на нашата стая е отворена и ако минем през терасата му, ще си отворим. Питам го може ли. Той ме гледа изумено, но аз настоявам. Влизам и се прекачвам през преградата между двете тераси, а той и съквартирантката ме държат отзад за шлифера. Всичко мина благополучно. Тъкмо отключвам и след малко хазяйката ни се прибира. След толкова години  като се сетя за този мой "подвиг", се питам дали съм била с всичкия си, защото става въпрос за 14 етаж.
После завърших  педагогика и се сбогувах с търговията, но тогава бях млада, зелена и явно много авантюристична.

Аз имам голям страх от високо и докато те четях ми изтръпнаха ходилата #Crazy

# 8 128
Ми то си е за изтръпване. Сама си се чудя на акъла, който явно тогава ми е бил изпит от някоя чавка.
 И аз като си се знам каква съм, сега много ме  е страх да не падна, докато нося  1 г. и 7-месечната ми внучка, която гледам през деня. Уж много внимавам, ама моля Господ да ни пази!

# 8 129
КАГ, живяла съм 12 години на 14ия етаж, моите родители още живеят там, обаче докато те четях и изтръпнах.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт