Номинации за най-голяма муня

• 3 554 685
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 130
  • Варна
И аз съм от тези дето така си ходят  Joy Последно изпълнение от понеделник. Отиваме с малкия (1г. и 5 м.) на преглед. Аз го нося, мъжа ми върви до мен. Ами не я видях пустата дупка на паркинга. Хвана ме и не паднах заедно с дребо, но резултата е глезен като козунак във всички нюанси на черно синьото. Не знам за вас, но аз като падам обикновено е "качествено"  Laughing

# 8 131
  • при късмета
Падах по стълбите с детето на ръце. Успях да го опазя, но за да опазя него ми се обърнаха двата глезена едновременно, просто с горната страна на ходилото останаха на стъпалото, аз на колене на площадката (добре, че действието се развива на долния край на стълбите, не на горния), оставям детето да стъпи и чак тогава се отпуснах и строполих. Всичко става за секунда, но разбрах на къде отиват нещата и успях да реагирам да оставя детето да стъпи. Резултата беше скъсани връзки и на двата глезена едновременно  ooooh! А детето беше на малко над годинка.
Моя мъж като ученик се качваше по балконите от 13 на 14 етаж над тях. Още му го натяквам, и все му казвам, че детето ако е взело изцепките му се развеждам  Crossing Arms
А той все казва, че моите са същите, а от мен със сигурност е взел ходенето, и той все пада, бил като мен спънат  hahaha
Онзи ден по корем ходи на у-ще  ooooh! не знам какво му беше, ама 3 пъти пада на по път

# 8 132
По принцип ходя на работа с такси, което е на цената на билета. Тази сутрин както си чакам на спирката и баща ми спира с колата (татко не е шофьор на такси) и ми предлага да ме закара до работа, защото бил в същата посока. Спира той пред аптеката, в която работя, тикам му едното левче в ръцете, пожелавам му хубав и доходоносен ден и слизам. След секунда се усетих каква съм я свършила, обърнах се, а татко ми се смее, ама толкова много ми се смее ,че сълзи му капят.  Crossing Arms

# 8 133
По принцип ходя на работа с такси, което е на цената на билета. Тази сутрин както си чакам на спирката и баща ми спира с колата (татко не е шофьор на такси) и ми предлага да ме закара до работа, защото бил в същата посока. Спира той пред аптеката, в която работя, тикам му едното левче в ръцете, пожелавам му хубав и доходоносен ден и слизам. След секунда се усетих каква съм я свършила, обърнах се, а татко ми се смее, ама толкова много ми се смее ,че сълзи му капят.  Crossing Arms
hahaha Да му беше оставила бакшиш на човека!

# 8 134
Ох това последното е много готина мунщина, чак си го представих човека ухилен до ушите hahaha

# 8 135
  • Карлово
И като сме на тази тема:
Веднъж майка ми започна да ми се кара, че съм сложила сутиена й за пране без мрежата  за пране (именно заради банелите) и така сутиена й останал без банели..........

А от къде си ги купувате тези мрежи за пране на сутиени?  Rolling Eyes

От магазини тип "1 лев", домашни потреби, супермаркети, Икеа..
Тя май говори за това

Аз си взех от buyincoins.

# 8 136
  • София
А не ви ли се разтягат сутиените в пералнята, най-вече презрамките губят еластичност или се разтягат под бюста.
Може би с такава твърда топка като показаната се запазват, но с мрежичките - едва ли.

# 8 137
Току що си пратих лично съобщение. От мен на мен. За втори път ми се случва. Rolling Eyes

# 8 138

Различни мрежи за пране на дрехи. Нашата мрежа е от типа на третата снимка. Намират се по магазините.  Simple Smile

# 8 139
  • Варна
Падания, слава Богу, нямам много, но имам едно култово, което няма да забравя никога...  Embarassed
Работех в хранителен магазин от голяма верига като стоковед "прясно месо". Обаждат ми се по вътрешния телефон, че стоката ми е пристигнала, да изляза на рампата да си я приема. Обаче на рампата е позициониран камиона на сладкарската фирма и колежката приема торти и рула... Решавам аз да й помогна, за да стане по-бързо и да се освободи място да влезе камиона с месото. Грабвам една голяма, поръчана от клиент торта и тръгвам да я нося към щанда. Минавайки през залата, виждам шефа и един колега, нещо обсъждат. В стремежа си да мина по-бързо край тях, хич не си гледам в краката, че чистачката мила и сложила и табела жената... Хлъзвам се, балансирам около пет метра с гладките си подметки на работните си обувки, усещам, че ще падна, но единствената ми мисъл е да запазя скъпата поръчкова торта невредима. Накрая успявам да се приземя на едно коляно точно пред шефа, с торта с огромно сърце тикната под носа му. Поглеждам нагоре. Шефа ме гледа ококорен. И точно в този момент колегата до него се изцепва на висок глас: "Оооо, Ромео!!!"
Такъв срам не помня да съм брала от тогава...  Embarassed
Всички избухнаха в смях, включително и няколко клиенти, които бяха наоколо...

# 8 140
  • Северозапада
Кали, направо си представих ситуацията, а на "Оооооо, Ромео" не се сдържах Joy Joy Joy

# 8 141
  • о`майна лунна нощ е
Било е толкова искрено и лично  Joy

Аз да ви се оплача, че сте заразни! Епидемични просто! Някой беше споделил, че е изгубил кутия с бонбони. Четох, смях се ... докато вчера не установих, че и аз не мога да намеря една кутия, която благоверен ТуиГ ми донесе от Франция. Едва ми я измъкна от ръцете, за да не я унищожа с отварянето още и я скри. В последствие я намерих, отразих че е на "мястото" и после - мъгла. Вчера и двамата я търсихме. Не я открихме. Той не помни къде я е прибрал. Аз не помня къде я фиксирах. Сега някъде из нас се спотайва почти пълна кутия с вкусни бонбони. Мъка.

# 8 142
Сега някъде из нас се спотайва почти пълна кутия с вкусни бонбони. Мъка.
Дано се спотайва у вас, а не в стомаха на Благоверен Туиг, който тайно я е омахал. Laughing

# 8 143
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз така цяла седмица търсих коледните кексове за да ги полея.
два броя в метални кутии, не е нещо дето ей така да изчезне.
даже го заподозрях в "омитане", ама няка как и двата да изяде 'се пак Crossing Arms

а той да вземе да размести пейките без да ми каже.
кексовете се крият в ракличката на едната Blush

# 8 144
  • о`майна лунна нощ е
Топката е в моята градина. Той ги е скрил, а после замина в командировка. Единственият начин да изчистя опетненото ми със съмнения име, е да намерим въпросната кутия с бонбони  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 10:31 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт