Номинации за най-голяма муня

• 3 552 513
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 535
От тази сутрин - звъннаха ми за нещо спешно, взех колата, за да стигна по-бързо, на връщане реших да напазарувам. Близо до вкъщи има хипермаркет с паркинг. Паркирах, добре напазарувах и си тръгнах на собствен ход. През цялото време се чудех защо съм купила толкова много и тежки неща при положение, че съм пеша и трябва да ги нося. Докато се качвах по стълбите и ровех за ключовете от апартамента, напипах и тези от колата в чантата. Разходих се да си прибера "другарчето" - които няма глава, има крака Joy

# 8 536
Аз преди години работех в зоомагазин, продаваха там и животни. Една дама си купи персийско коте, и съответно идваше да му пазарува храна - гранули на Роял Канин. Само че вместо храна за бебета персийки взимаше против космени топки. Колежката ми се опита да я убеди, че за бебе коте не е Ок  , обаче тя настояваше и я купуваше, защо - за да не се сплъстява козината на котето. Съответно, нямало нужда в такъв случай да го реше с четка. Храната предотвратявала да му се заплита козината.  Crazy

А знам и за една възрастна жена, която хванала в капан мишки. После пък и дожаляло да ги убива. R как най-хуманно да постъпи - вързала им носни кърпи като парашут и ги хвърлила от 5-6 етаж, да се спасяват както могат. Спомням си като го чух това и си представих мишките как се приземяват, събличат и сгъват парашутите, и продължават невредими.  Sunglasses

Същата тази бабка й се сторило, че рибките в аквариума студуват, затова ги сложила за малко на котлона.. Само че ги забравила...

# 8 537
  • София
От тази сутрин - звъннаха ми за нещо спешно, взех колата, за да стигна по-бързо, на връщане реших да напазарувам. Близо до вкъщи има хипермаркет с паркинг. Паркирах, добре напазарувах и си тръгнах на собствен ход. През цялото време се чудех защо съм купила толкова много и тежки неща при положение, че съм пеша и трябва да ги нося. Докато се качвах по стълбите и ровех за ключовете от апартамента, напипах и тези от колата в чантата. Разходих се да си прибера "другарчето" - които няма глава, има крака Joy
Трябваше да си върнеш покупките обратно до магазина, за да си ги извозиш с колата, тъй като са тежки  Flutter

# 8 538
  • София
Атти ти се шегуваш, ма майката на моя приятелка го е правила.

Тръгнала си пеша от Кауфланда натоварена като магаре, видяла пред входа, че колата я няма и беж с торбите към магазина, който е на около километър от блока  hahaha hahaha hahaha

# 8 539
  • София
Неееее  smile3532

# 8 540
Същата тази бабка й се сторило, че рибките в аквариума студуват, затова ги сложила за малко на котлона.. Само че ги забравила...
Мой познат като дете пъхнал в аквариума бързоварче. И той искал да стопли рибките. ooooh!

# 8 541
  • Sofia
Аааа, това с бързоварчето е класика от едно време, когато нямаше машинарийки за автоматично затопляне на водата!
Що рибоци са дали фира....

# 8 542
  • Euskal Herria
Домашната помощница на кумата ми беше пъхнала рибките във фризера - било горещо. И действието не се развива в България - муните са навсякъде  Mr. Green.

# 8 543
  • Варна
Аааааа не,уникални истории има тук,хехе,разсмяхте ме качествено Hug

# 8 544
Случка от преди половин час в супермаркета. Не е мунска, не е селска, няма си тема .
Пред мен на касата жена с четири дечица и пълна количка. Тя тъкмо събра всичките покупки на лентата, и вдигна най-малкото хлапе на ръце  от количката, че се разплака. Тече си линията....най-голямото дете накрая мята нещата в количката. Да,обаче другите двечки , зад гърба  на майка си, награбиха сумата му и неща от лентата и тръгнаха да тичат наляво , надясно и айде навън с една дозина неплатени лакомства и играчки. Жената, милата, първо дори не можа да реагира. След това така се притесни, разтрепера, касиерката и тя вече се чуди какво да прави. Та, затвориха касата и хукнаха след децата. Че то навън и в час пик на паркинга нищо не се вижда и фраш от движещи се коли....
Ужасно жал ми стана за жената....така и не ги видях на излизане и не знам как е завършила траги-комедията. Но отстрани на всички ни стана много кофти за жената, пък и за касиерката, че и тя горката в чудо се видя.

# 8 545
Не хукнаха ли и други хора да търсят децата? Както го описваш си звучи страшничко.

# 8 546
е предполагам, че са ги хванали малчуганите; не видях развръзката, само началото.

# 8 547
Децата трябва да имат норми на държание! Ние на тяхната възраст да не би да правихме така! Сега една свободия и от това се получават такива комични сценки

# 8 548
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Децата трябва да имат норми на държание! Ние на тяхната възраст да не би да правихме така! Сега една свободия и от това се получават такива комични сценки

Колко деца имате?

# 8 549
От няколко дни ми се хапват гевречета. Днес успях да свърша работата и разходката с дребното по-рано. Замесих тесто към 11, оставих го на топло в кухята, за да може да е втасало докато той заспи и след 12 да започна да го оформям и пека. Приспах детето, погледнах тестото - не се е надигнало. Изчаках до 13 - още не е мръднало. Започнах да се чудя защо и ми светна - пропуснала съм маята. Така, гевреци - най-рано утре. Tired

Общи условия

Активация на акаунт