Номинации за най-голяма муня

• 3 552 626
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 520
  • Варна
Едни комшии така си изпраха кучето,една година пинчерчето беше на успокоителни,побеля му част от козинката,а първоначално беше на системи,много време не се знаеше дали ще оцелее,така че внимавайте с любимците Peace

Сервитьор от турски произход ни показа къде може да пушим след вечеря и аз се изцепих:"Господ здраве да ти дава" , умрях от срам ooooh!

# 8 521
Зандали, newsm20. Наистина ме развесели много!

# 8 522
Едни комшии така си изпраха кучето,една година пинчерчето беше на успокоителни,побеля му част от козинката,а първоначално беше на системи,много време не се знаеше дали ще оцелее,така че внимавайте с любимците Peace

Преди известно време някъде четох,как един човек изтърсил завивката си през терасата от висок етаж.
А в завивката се оказало замотано пинчера. Tired

# 8 523
Уиш, ама са бухнали сигурно добре, нали?  Laughing

Аморе, какъв ужас! Как не се е удавил още в първите секунди...

# 8 524
Уиш, ама са бухнали сигурно добре, нали?  Laughing

Аморе, какъв ужас! Как не се е удавил още в първите секунди...
Аз още не бях натиснала копчето да стартира програмата, когато чух "мяу" от вътре.

# 8 525
Бухнаха. А за ваниловия аромат не питай!

# 8 526
  • Sofia
То не знам мунско ли е, какво е, ама преди време и ние така ядохме кекс с чесън  ooooh!
...майка ми си сложила скилидки в брашното да не хваща буболечки....

# 8 527
Кекс с чесън? Против вампири или уроки? hahaha

# 8 528
  • Sofia
Кекс с чесън? Против вампири или уроки? hahaha

хахаха, това не знам, но е подходящ за диета... Joy

# 8 529
Кексът с чесън ме довърши, но в комбинация с ванилови кюфтета и подарък сребърен куршум някак се получава съвсем завършен кръг - всяко се допълва с другото.

Намеквам ви да направите шведска маса и да поканите списващите в темата на закуска, тоест.  Mr. Green

# 8 530
Онзи ден отивам да си хапна форнети и казвам на жената вместо грама - 100 броя форнети от тези, онези... без да се усетя. Малко щеше да се озори да ги преброй. Mr. Green

Като пишете за пране на мен редовния ми номер е да си забравям салфетки по джобовете и праните дрехи да са с бели топчета.

# 8 531
Муньовщина на Н-та  ooooh!
Преди 2 дни ми падна камъкът от годежния пръстен, докато бях на работа. За да не се загуби, прибрах и пръстена, и камъка в една платнена торбичка за обици. Разнасям си я с мен, в чантата, чакайки почивен ден, за да го занеса в магазина на поправка.
Вчера тръгвам за работа, като преди това си ровя в чантата, търсейки нещо, когато установявам, че въпросната торбичка я няма. Прерових кутии с бижута, на масичката в стаята, на стола, където държа чантата - няма я и това е. Явно е изпаднала, докато съм вадила нещо и край, няма ми пръстена, онзи, заветния, символизиращ моето "ДА!"... ММ командировка, пиша му какво-що, твърди, че нямало проблем, щял да ми купи нов и да ми предложи пак. Как да няма проблем, бе, човек?! Искам си МОЯ пръстен, не искам друг. И така минава цялата вечер, аз нервна, не искам да виждам никого, пред-истерично състояние.
Тази сутрин се прибирам - торбичката с пръстена на масата. На която гледах 20 пъти. Кога и защо съм го извадила - никакъв спомен Embarassed

# 8 532
  • София
Като пишете за пране на мен редовния ми номер е да си забравям салфетки по джобовете и праните дрехи да са с бели топчета.

А аз веднъж изпрах 4000 лв. /2 пачки с бандерол х 20 лв./ служебни пари, с работния гащеризон на мъжа ми. Нищо им нямаше, в един голям джоб с цип бяха и само бандеролите се бяха разкъсали, но не питайте как съм ги гладила, за да изсъхнат по-бързо, че трябваше на другия ден да се плащат материали Crazy

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 10:27 от daniabc

# 8 533
  • о`майна лунна нощ е
Последният пост да се докладва в ДАНС  Mr. Green

ПП - горките домашни любимци са летели и изтръскани с одеало през терасата. Героинята не съм аз, но случката е споменавана във форума.

# 8 534
На един Никулден преди 10 години..Кво си свалих обеците,че нещо ме много ме засърбяха ушите,ама зверски..А обеците златни халки,масивни си бяха ,всяка по 4 грама..  Rolling Eyes
Сума ти години ги носех,кво ми стана нея вечер не знам..Свалих ги..И после,нали съм чевръста мома,изтупах покривката през прозореца..5 ет...Долу няква градинка,треви,храсти..В мига в който изтупах покривката,се усетих,ама късно либе за китка..

Тва сигурно,щото никога не ям риба баш на Никулден,все нещо друго,може риба на следващия ден да ям,ама баш на Никулден,не..И майка каза,че светеца сам си е взел полагаемото,след като аз не съм искала да му отдам почит..  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт