Номинации за най-голяма муня

• 3 552 798
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 505
Еееее, не  Joy Joy Joy Зандали  Hug

# 8 506
  • Шотландия
Моя приятелка ми разказва за нейна приятелка, която забравила на кое ниво е колата й в Дисниленд в Париж ...  Crazy
Според мен напълно нормално е и е случва на всеки.
Преди години се прибираме от почивка в полунощ, хващаме автобуса до паркинга на летището. Паркинга огромен разделен на райони с букви от азбуката и всеки район на по малки райони с цифри, уж помнехме къде е колата ама един час няма намиране...
Ние "загубихме" колата на един подземен паркинг в Мол Пловдив. Хем и буквата си запомних, и всичко. Излизаме - няма я колата. Аз проверявам още веднъж, всичко е точно - буквата е същата... или цифра беше. Вече започна да ми изстива отвътре, как колата е открадната и как сега ще имам разправии и полиция и няма как да се приберем (не живея в Пловдив) и т.н. Преди да умра от притеснение, решавам да се разходя в по-широка амплитуда и още веднъж да проверя и откривам, че номерацията на паркинга е много странна - колонката, в която са асансьорите и стълбите - и от лявата й страна, както и от дясната имат една и съща буква (или цифра беше). Когато се намираш на едната, няма как да видиш, че от другата страна има още редове с паркирани коли със същата буква. Колата си седеше кротко там и ни чакаше. Сякаш видях родната си майка отново.  Blush

# 8 507
  • Германия
Днес гледаме ски спускания с приятеля ми. Както знаете, при старта на всеки състезател на екрана се показват името и негова снимка. За един италианец коментирам: "Този изглежда добре... ама не е мой тип."
Приятелят ми ме пита "Защо, много е тъмен ли?" (В смисъл на тъмнокос.)
А аз изтърсвам "Не, просто изглежда твърде добре и няма да се чувствам спокойно с него." В момента, в който думите излетяха от устата ми, се усетих как звучи.  ooooh!
Почнаха се едни обяснения, а приятелят ми го играеше обиден. Казах му да си представи, че приятелката му е топмодел (щото аз муня може и да съм, ама модел - не) и да си помисли как ще се чувства. Той в началото не ми се върза, ама по-късно призна, че съм имала право поне в това отношение.

Уточнение: момчето си изглежда много добре (и обективно погледнато, не само през моите очи). Ама ми отне малко време да го убедя, че наистина мисля така.

# 8 508
  • София
Скрит текст:
  Joy Децата са големи предатели.  Joy
 И аз си имам прясна  сконфузна случка.. ама от друг тип де. От скоро съм във фирмата на приятеля ми и общо взето съм в опознавателен период...та, вчера  щял да  дойде Баш, Великия, Свиреп и Всемогъщ Голяям Шеф. Изтипосаха ме като новобранка, аз да съм му занесла кафето, щото  никой друг не ще  да се среща тет-а-тет с него. Предупредиха ме, че бил  "особен" и дори да ме навикал за нещо /което задължително щяло да се случи/ да не се връзвам и просто да го изтърпя. Та така подкована отивам с кафето. Баш башения се оказа дребен мъж  с приятно излъчване. Каза благодаря и тъкмо  си казах - е ,това ли пък беше страхотията, докато той не започна да запрята ръкави и  гледайки  в пространството с някаква тъга заяви - Този прах по кожата много ме дразни, би ли го забърсала. Реагирах  моментално, вече  все пак бях предупредена за "странност",  взех салфетката до кафето и  избърсах едната оголена ръка, докато  той се окопити, забърсах и другата....... Той пък говорел за дивана.  ooooh!
Слава Богу човекът се  оказа и с чувство за хумор , та се смя дълго и продължително, докато аз се чудех в коя дупка да се завра от срам...  И още се чудя де  Rolling Eyes

НЕеееееееееееееееееееееееееееееееее, ти си шампион просто, признал съм те! Уникална си!  hahaha hahaha Joy hahaha Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Тая година си номинирана и взимаш приза!  bouquet

Кажи, верно ли го направи това или е виц!? Разказа ли на колегите?

# 8 509
Хахаххаа, Зандали, хиля се като зелка от няколко минути. Обаче си представям какъв срам си брала. Аз често правя подобни издънки, като действам преди да мисля.

# 8 510
Минавам пътьом вчера на връщане от работа да си запазя час за зъболекар.С голямото дете съм,което ми е по-високо от рамото вече.Почвам дъра-бъра нещо с един нов стажант,голям чаровник и той пита:-Имате ли деца?
Аз съвсем убедено отвръщам оооо Не!При което детето възмутено казва:-МАМОО!
Не знам какво точно мислех като го изтърсих това не .Естествено детето веднага ме издъни на мъжа ми,как съм си говорела с разни млади мъже и съм казала ,че нямам деца.Party

И моят съпруг го направи този номер (нищо, че не е мунЯ).  Laughing Бяхме на конференция, детето го оставихме при свекървата (беше бебе). Седим аз, той, и моя приятелка. Един господин го попита "А имате ли деца?" Той много убедително "Не, деца нямаме." Моята приятелка изумено: "Ами И?"
Той каза, че уж разбрал имате ли деца с вас.....

# 8 511
  • при късмета
Зандали, за пореден път ме накара да се смея със сълзи
Печелиш всякакви мунски призове newsm18

# 8 512
ЗАНДАЛИ - президент!  bg bg
Не съм се хилила с глас в темата от поне 100 страници.

# 8 513
  • Sofia
Зандали...Уникална, готина мунЯ!

# 8 514
И аз много се смях на Зандали.

Днес обсъждаме с приятелка, че детето й започнало да пълзи. И аз погълната от тревоги по кучето ми й казвам за бебето "Със задните крака ли се оттласква"?

# 8 515
  • Бургас
Зандали, неееее. Трябва да издадеш книга с твоите изцепки.  Hug

# 8 516
Благодаря,  момичета и момче  Laughing Hug
 ronaldd,  как ще кажа на колегите, да не съм луда... За съжаление човекът си ме разнесе вече и сега очаквам новото си име в понеделник.. Надявам се да е поне от сорта  на - "тази, която забърса шефа"  Rolling Eyes

# 8 517
Снощи сготвих специални мунски кюфтета. За целта се купува месо, смила се, овкусява се с каквото овкусявате по принцип и идва време на специалната мунска съставка. За да са по-пухкави кюфтетата, в сместа слагам чаена лъжичка бакпулвер. И този път сложих. Но едва когато от фурната се разнесе аромат на ванилия, усетих, че съм сложила ванилов бакпулвер за сладкиши. Та така, насам народе на мунски кюфтета с аромат на ванилия!

# 8 518
Снощи за малко щях да си изпера котката в пералнята.
Сортирам дрехи -мръсни, чисти, и съответно мръсните в пералнята, но не я пуснах веднага. Пуснах прахосмукачката, и котката изчезна и не се видя повече. После реших да пусна пералнята. Затварям барабана, настройвам програматора, сипвам прах и по едно време от вътре чувам "МЯУ" . Веднага отворих вратичката и Малчо се изстреля като торпилка.
Направо щях да откача ако беше станало нещо.

# 8 519
  • Mediterraneo
Леле, Зандали, верно си Муня  Mr. Green  Joy Ето на такива изцепки разчита темата.

Общи условия

Активация на акаунт