Номинации за най-голяма муня

• 3 552 541
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 490
Олелеее, оле ле, оле ле ... колко е добре да не си толкова прибързан.  Simple Smile

Момичета, искрено ме разсмивате. Чета последните истории и е много забавно. На кутията с цигарите се посмях с глас.   Laughing

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 09:42 от Rumcajs

# 8 491
  • о`майна лунна нощ е
Случката не е много за мунята, а за последиците от поведението й.
Та разказвали са ми за една кака, която редовно тероризирала комшиите си с отвратително паркиране на дадената й от мутрагена кола. Накрая на мъжката част от съседското съсловие й писнало и една вечер се хванала стройна бригада и на ръце пренесли колата пред другия блок. Естествено на сутринта пред входа настъпило събрание на дебеловрати, които въпросната извикала "щот някой е откраднал колата". Не след дълго обаче станало ясно, че автомобилът се намира съвсем наблизо и я направили на бъз и коприва, че ги е разкарала за нищо, а тя естествено нямала разумно обяснение как и защо колата не е на мястото, на което твърди да я е паркирала предната вечер.

# 8 492
Реших да се изтипосам сама. Болна съм и вчера си купих 3 вида лекарства - капки за подобрение на имунитета, спрей за гърло и още един спрей, който става за нос и гърло. Когато се прибрах в къщи, реших, че няма какво да се лигавя с чаша и да броя колко капки ще паднат там, че после да ги отпия, затова взех великото решение, че ще ги сипвам директно в устата. Речено сторено. След първоначалния шок от излятото количество течност, последва втори - от алкохолния вкус. След като се посъвзех малко си викам "Дай сега да си пръсна в нослето от тоя специялен спрей за нос и гърло." Та взимам единия и директно и чинно си пръскам във всяка ноздра и гърлото по 2 пъти, както ми беше компетентно казано в аптеката. Последва трети шок - "Този спрей защо така ми защипа в носа. Направо ще го стопи от вътре навън." Избиха ми сълзи, както след първата хапка васаби. Тогава се зачетох - спрея е само за гърло. След това не посмях да си пръсна от другия спрей в нослето. А то ме понаболяваше. И вместо да ми намали хремата, тя се поусили. Та за днес вече знам кой спрей къде и как се прилага.

# 8 493
 bouquet Joy
Чудесни са последните истории, благодаря!

Аз така миналата година гонех дъщеря ми да й капна капки на езика. Те са главно вода (на д-р Бах). Тя бърза, аз настоявам, тя се спря на вратата и си изплези езика. Аз със засилка посегнах, уж за по-бързо, и о ужас, от шишенцето вместо 2-3 капки се изля почти всичко, а трябваше да е с дозатор. И о, втори ужас, не вода, а нещо миришещо и кафяво. Оказа се капките коралгол, които бяха в подобно шишенце. Дрехите й се оляха, беше с любимите си дънки. За щастие после накапаното на дънките се изпра, почти всичко беше отишло на чорапите. И до ден днешен там си стои това петно на единия чорап.

# 8 494
Коларгола няма изпиране, ужас Sick

Аз съм на диета и днес ми ден на кисело мляко. Планът е да си купя няколко кофички на път за работа, като обаче си нося лъжица от вкъщи тъй като на работа има само вилици и ножове - еднократни прибори. Вземам аз лъжицата, плюс закуските и плодовете на детето за да ги слагам в нейната чанта за училище и решавам за по-удобно докато наглася всичко да пъхна лъжицата в джоба на дънките си. Обличаме се, излизаме, водя на училище, купувам си млякото, влизам стаята си в офиса и почвам да търся лъжицата- няма я.
Е викам си, как можах да забравя една глупава лъжица. В този момент се усещам, че тя все още е в джоба на дънките ми, много забавно щеше да е да падне и издрънчи на мозайката в училището като се навеждам да изпращам детето ooooh!

# 8 495
  • о`майна лунна нощ е
Коларгола няма изпиране, ужас Sick

Измиване - също.
Пробвай да кихнеш срещу скорошно боядисана с латекс стена.  Mr. Green Не помня кое от децата я свърши тази работа, но следите са видими още. А беше преди 2 до 3 години.

ПП - нямаше как да го замажем отново с латекс. Бяхме разбъркали цвета домашно и втори път е невъзможно да го докараме до същия нюанс. Та си остана така до следващото освежаване на стаята.

# 8 496
  • Пловдив
Всяка сутрин докато си взимам душ си изпирам бельото и чорапите. А преди да вляза в банята си подготвям дрехите, чистото бельо и чорапи. Пера си аз вече чорапа и си мисля...ама аз не бях с тези чорапи...и след 30 секунди зацепих, че пера чистите чорапи...

# 8 497
`ТуиГ - пробвай да залепиш от онези стикери за стена, нещо хитро може да измислиш и да не се налага боядисване.  Peace

# 8 498
Ама защо. На мен би ми било мило напомняне за кихавицата на някое от децата. Не бих го променила, поне до следващото боядисване.  Simple Smile

# 8 499
Ама защо. На мен би ми било мило напомняне за кихавицата на някое от децата. Не бих го променила, поне до следващото боядисване.  Simple Smile

И аз така  Hug

# 8 500
Честно казано, след една кихавица с уста, пълна с череши срещу бледожълтата стена сложих стикер. Гледката беше потресаваща.

# 8 501
  • о`майна лунна нощ е
Нашата коларголова кихавица остава на стената до второ нареждане и подреждане  Mr. Green

Това ми напомня и за друга случка.

Отиваме с баткото да вземем дребната от градината. Знаете във всяко фоайе подреждат по стените произведенията на хлапетата на разни теми. Та и при нас така - низ от картини на малките групи /май бяха с есенен пейзаж/. Феерия от цветове, линиите на нарисуваните обекти едва се различават .... ясно ви е творчеството на 3-4 годишни с четка и водни бои в ръка.
Синковецът стоя, възхищаваше се и накрая на всеослушание се изцепи "Мамо, но това е творческа кихавица!!!". Де що родители и учителки се бяха събрали, се разсмъркаха от смях.

# 8 502
  • Cavan, Ireland
Моя приятелка ми разказва за нейна приятелка, която забравила на кое ниво е колата й в Дисниленд в Париж ...  Crazy
Според мен напълно нормално е и е случва на всеки.
Преди години се прибираме от почивка в полунощ, хващаме автобуса до паркинга на летището. Паркинга огромен разделен на райони с букви от азбуката и всеки район на по малки райони с цифри, уж помнехме къде е колата ама един час няма намиране... Да не споменавам, че като я намерихме се оказа, че не може да запали, и ние от три телефона само един работеше и в него нямаше номера на който искахме да се обадим...  Никога повече не ми се случи такова нещо. Знам си като паркирам намирам най близката отбелязка, номер/буква/ниво и си снимам... Whistling

# 8 503
Минавам пътьом вчера на връщане от работа да си запазя час за зъболекар.С голямото дете съм,което ми е по-високо от рамото вече.Почвам дъра-бъра нещо с един нов стажант,голям чаровник и той пита:-Имате ли деца?
Аз съвсем убедено отвръщам оооо Не!При което детето възмутено казва:-МАМОО!
Не знам какво точно мислех като го изтърсих това не .Естествено детето веднага ме издъни на мъжа ми,как съм си говорела с разни млади мъже и съм казала ,че нямам деца.Party

# 8 504
  Joy Децата са големи предатели.  Joy
 И аз си имам прясна  сконфузна случка.. ама от друг тип де. От скоро съм във фирмата на приятеля ми и общо взето съм в опознавателен период...та, вчера  щял да  дойде Баш, Великия, Свиреп и Всемогъщ Голяям Шеф. Изтипосаха ме като новобранка, аз да съм му занесла кафето, щото  никой друг не ще  да се среща тет-а-тет с него. Предупредиха ме, че бил  "особен" и дори да ме навикал за нещо /което задължително щяло да се случи/ да не се връзвам и просто да го изтърпя. Та така подкована отивам с кафето. Баш башения се оказа дребен мъж  с приятно излъчване. Каза благодаря и тъкмо  си казах - е ,това ли пък беше страхотията, докато той не започна да запрята ръкави и  гледайки  в пространството с някаква тъга заяви - Този прах по кожата много ме дразни, би ли го забърсала. Реагирах  моментално, вече  все пак бях предупредена за "странност",  взех салфетката до кафето и  избърсах едната оголена ръка, докато  той се окопити, забърсах и другата....... Той пък говорел за дивана.  ooooh!
Слава Богу човекът се  оказа и с чувство за хумор , та се смя дълго и продължително, докато аз се чудех в коя дупка да се завра от срам...  И още се чудя де  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт