Номинации за най-голяма муня

• 3 552 501
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 565
Не помня кога последно съм смяла така. Благодаря ти bouquet!

# 8 566
# 8 567
Ох, Дорис  Joy  Joy  Joy

Ако бях мъж, щях да искам да празнувам и 100 годишнина от сватбата си с теб.

# 8 568
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy точно за тук съм си  Joy Joy

hahaha изобщо няма да поделя как прочетох това Joy

Цитат
"I Heart Пуки"

само ще споделя, че се възхитих на приложенията на математиката в любовния живот на сем. Дорис&Пуки

# 8 569
Тази сутрин, жената на брат ми ми звъни, за да ми честити рождения ден.
Тя: Честит рожден ден!
Аз: Благодаря, и на теб!  Flutter (разбира се тя няма рожден ден, днес)

# 8 570
  • София
И аз има муньовщина от тази сутрин. В работата има кафемашина с капсули. Отивам аз да си правя кафе, обаче вместо червеното копче съм натиснала синьото (за студена вода). Залисах се нещо и чак след 10-15 минути отпивам от кафето и оооо ужас, някаква ледена, блудкава течност.  Crazy

# 8 571
  • гр.Варна
 newsm20 Дорис.

# 8 572
  • София
И аз да се запиша: вчера сутринта - уточнявам, преди първото кафе - си пръснах под мишниците антиалергичен спрей за нос (Авамис, не че има значечние).

# 8 573
И аз да се запиша: вчера сутринта - уточнявам, преди първото кафе - си пръснах под мишниците антиалергичен спрей за нос (Авамис, не че има значечние).

хаха и ние го имаме ама не съм го ползвала още по-този начин. Grinning

# 8 574
Дорис, с глас съм се смяла, докато четох разказа за годишнината! Joy
 bouquet

# 8 575
Новите си бели обувки лъснах с черна боя.
Интересен цвят се получи.

# 8 576
  • На брега на реката
Дорис! Тенк ю, муня! С твоя разказ ми тръгна деня!  bouquet
Аз скромно от таз сутрин - сложих си ексфолиращ гел на косата, вместо балсама ми. Ужасно трудно за измиване, да не кажа невъзможно. Тия топченца нямаха отмиване  ooooh!

# 8 577
Аз скромно от таз сутрин - сложих си ексфолиращ гел на косата, вместо балсама ми. Ужасно трудно за измиване, да не кажа невъзможно. Тия топченца нямаха отмиване  ooooh!
Пак добре, че не си си сложила епилиращ. hahaha

# 8 578
  • Майничка
...Ужасно трудно за измиване, да не кажа невъзможно. Тия топченца нямаха отмиване  :ooooh

Миналата седмица имахме една седмица грипна ваканция, веднага след междусрочната. Дребната накрая щеше да хване къра от скука и в петък решавам профилактично да й намажа главата с вечната тройна комбинация против въшки - хем превантивно, хем да заглади и лъсне косъма. Утрепахме едни два часа с маската, стигнахме до миене и мунята аз, хем три пъти си повторих да не забравя да отделя хубаво белтъка, като й мия косата с жълтък, пак нещо съм недогледала. В момента, в който й облях главата и видях белите нишки пресечен белтък, усетих как утрепваме и остатъка от следобеда... Mr. Green

# 8 579
  • На брега на реката
Ахахах, какъв омлет си сътворила  Joy
Уиш, това не ми бе минавало през акъла. Дали би паднала косата след подобно объркване  ooooh! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт