Номинации за най-голяма муня

• 3 552 408
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 580
Дали би паднала косата след подобно объркване  ooooh! Mr. Green
Не съм пробвала, но май ще падне. Ужас! Епилация на глава! Mr. Green

# 8 581
Помните ли вийт за мъже? Никога не съм се смяла така.

# 8 582
 Планирали сме семейна екскурзия до Турция през почивните дни по 3-ти март. При което снощи моя мъж ми заявява :
  - Няма да ходим на екскурзия  !
  - Защо  ?-питам аз
  - Ми заради теб !
  - Що заради мен? Кво съм направила  Thinking?
  -Ми там е проблема, че не си направила нищо. Паспорта ти е изтекъл !
Shocked

п.п. Още ме е яд на мен Tired !

# 8 583
  • На брега на реката
Нали има бърза поръчка!? Малко повече ще се изръсиш, но не е късно

# 8 584
Тази сутрин, жената на брат ми ми звъни, за да ми честити рождения ден.
Тя: Честит рожден ден!
Аз: Благодаря, и на теб!  Flutter (разбира се тя няма рожден ден, днес)

Честит Рожден Ден, астрална сестро! Grinning И аз пораствам днес.
Но това, което искам да кажа е, че аз се засилих да казвам същото  Shocked, когато жената на брат ми ми се обади сутринта! С единствената разлика, че се спрях по средата на изречението. Crazy

# 8 585
Рейн, честит рожден ден!  bouquet
Аз пък веднъж честитих 8 март на мъж. Разхождахме си заедно кучетата. Той ме поздрави за празника, а аз му отвърнах по навик "Благодаря, честит празник и на теб! " . Като ми благодари през смях, се усетих.  

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 14:48 от Ензим®

# 8 586
  • софия
Планирали сме семейна екскурзия до Турция през почивните дни по 3-ти март. При което снощи моя мъж ми заявява :
  - Няма да ходим на екскурзия  !
  - Защо  ?-питам аз
  - Ми заради теб !
  - Що заради мен? Кво съм направила  Thinking?
  -Ми там е проблема, че не си направила нищо. Паспорта ти е изтекъл !
Shocked

п.п. Още ме е яд на мен Tired !
Бързата поръчка е 3 дни.

# 8 587
  • София
rain, Diamante, Честит Рожден Ден!  bouquet

Моите 10 цента към темата - скромна, но прясна изцепка - днес чакам пратка, куриерът се обажда и ме моли да сляза, за да не се качва той. Няма проблеми, тичам надолу, разменяме ведри поздрави и той ми подава бланката, на която трябва да се разпиша:
- Ето тук, напишете фамилия и се подпишете отдолу.
Вземам бланката и химикала с размах и тъкмо ще започвам да пиша, когато с ужас установявам, че не мога да си спомня каква ми беше фамилията. Гледам тъпо в листа, в главата ми - бяло петно. Човекът явно помисли, че не съм разбрала къде е мястото на данните, затова услужливо ми посочва отново:
- Тук напишете фамилията.
С ужас установявам, че казвам на глас:
- Ей сега, само да се сетя как беше.  Crazy
Човекът през сълзи от смях едва успя да ме посъветва да препиша името от горната част на бланката.  Embarassed Идеше ми да потъна в земята от срам.
За протокола - омъжена съм вече почти 20 години и никога досега не съм имала подобен проблем.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 23:06 от Reinа

# 8 588
И аз имам случка с куриер в България. Една вметка само - от десет години живея извън БГ и по навик си написах името на латиница. Човекът погледна и каза: "Ей, големи американци станахте"  Sick. И друга - отивам да си подновя личните документи, попълвам бланката, знам че трябва да пиша на български, но не съм писала на ръка името си от дълго време и пиша една буква на латиница, една на кирилица  Sick. Помолих за втора бланка, пак мазало и вече с третата успях, но преди всяка буква обмислях по 20 секунди коя буква трябва да напиша, а и трите ми имена са с много, много букви...

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 20:12 от Анонимен

# 8 589
  • София
Съвсем отскоро записах втора специалност към българската си филология - украинска. И сега  в главата ми цари огромно мазило. В украинския имат латинско и (i), но мозъка ми по никакъв начин не го регистрира като буква в украинския, а просто латинско и, съответно след него минавам на латиница и редовно не можеш да разбереш аджаба какво точно съм искала да напиша. Развих и сходен проблем още по странен, когато пиша на латиница, понякога след i продължавам на кирилица защото си казвам на ум, внимавай какво пишеш, продължи на кирилица и става истински тюрлю гювеч накрая. 

# 8 590
  • Шотландия
И аз имам случка с куриер в България. Една вметка само - от десет години живея извън БГ и по навик си написах името на латиница. Човекът погледна и каза: "Ей, големи американци станахте"  Sick. И друга - отивам да си подновя личните документи, попълвам бланката, знам че трябва да пиша на български, но не съм писала на ръка името си от дълго време и пиша една буква на латиница, една на кирилица  Sick, помолих за втора бланка, пак мазало и вече с третата успях, но преди всяка буква обмислях по 20 секунди коя буква трябва да напиша, а и трите ми имена с много, много букви...
Много познато... и аз съм така и много внимавам, когато попълвам бланки и документи в България, пиша бавно и старателно, като ученичка Joy И с домашния си телефонен номер съм така. Тук при уреждане на въпрос по телефона, например, ако се обадя в банката или в компанията за електричество или в данъчното или където и да е всъщност, за да се уверят, че аз съм човекът, за когото се представям, задават лични въпроси, един от които често е телефонния ти номер. Вкъщи аз се разправям с тия неща и в резултат на много разговори, съм се научила да казвам домашния си телефон като скороговорка, без да си представям цифрите, защото не го ползваме изобщо, ползваме само мобилните си телефони. На два пъти се наложи да го кажа в България на приятели, запецнах - та трябваше да си казвам скороговорката на английски наум и бавничко да казвам цифрите на групи на български, за да не се изложа, че не го знам.  Joy Странно, но с мобилния ми телефонен номер не е така, нямам идея защо е различно.

# 8 591
Ензим® , Reinа, благодаря!  Hug

# 8 592
Скрит текст:
Reinа,  rain_bs, благодаря !

# 8 593
  • Бургас
Аз преди няколко дни ходих до една държавна институция. Трябваше да си кажа ЕГН-то за да ми извадят справка. Казах някаква смесица между моето и на мъжа ми, а уж ги знам и не ги бъркам. Жената видя, че нищо не се получи затова ме пита кога съм родена та от там да ми сглоби поне началото на ЕГН-то. А аз седя и мисля, мисля и не мога да си спомня. Помислиха ме да малоумна.

# 8 594
Ти пък  Mr. Green Аз адреса не си знам  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт